VREAU VACANTA NEW YORK!!
![](images/user_woman.png)
Salut pe toti romanii din New York,
Anul acesta am decis cu sotul meu sa petrecem vacanta de iarna la New York (24-31 decembrie 2005)
dorim sa stim mai multe despre NY,daca locuiti acolo va rog din suflet dati-mi si mie informatii de baza cazare,restaurante .
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danangie/danangie.jpg)
danangie spune:
Da si pe mine ma intereseaza sa aflu cat mai multe de NYSunt ani de zile de cand ma gandesc la NY si nu numai.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
bebitzu spune:
sugestie - fetelor, daca vreti mai multe info despre NY, cred ca cel mai bine ar fi sa le intrebati pe fetele din USA de pe topicul "fetele din america", cred ca sunt cele mai in masura sa va ajute.
alte info le gasiti si pe www.iloveny.com.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/crista-s/crista-s.jpg)
crista-s spune:
Eu nu sunt romanca din NY as putea sa iti dau ceva sfaturi din punctul de vedere al unei turiste in NY. Pentru hotel cred ca ar trebui sa te grabesti pentru ca NY e super plin pentru sfirsitul anului.
Daca vrei sa stai in strada la miezul noptii "sa vezi cum cade bila " trebuie sa iti ocupi loc "in picioare" de pe la prinz. Dar si daca nu reusesti sa gasesti loc mai in fata ( cu toate ca e pacat .. acolo poti vedea vip-urile, primaru' ... ), la miezul noptii incep artificiile in parc si deci toata lumea facea stinga imprejur sa le vada. In acest moment cei din urma devin cei dintii si deci daca nu ai avut locuri in fata la prima parte ( cea cu numaratoarea ) de data asta esti foarte aproape de artificii ...
Imbracamintea e esentiala, sa fie calduroasa si comoda. Eu am avut ghinion pot spune pentru ca in anul acela a nins infiorator. Astfel incit era sa raminem blocati la NY. Dar a fost de vis.
Hoteluri: pentru revelion am stat la Lyden Gardens pe strada 59 dar foarte dragut, avantaj - era apartament deci iti puteai face o cafea , incalzi un sandvis la microunde, dezavantaj- un pic cam departe "de lumea dezlantuita" ...insa doar aici am gasit atunci cazarea si noi ne-am trezit tot cam pe vremea asta .. pentru asta zic ca trebuies ate grabesti.
Cu alte ocazii am stat si la Millennium Broadway Hotel New York dar asta pt ca e cam in buricu' tirgului cred ca e cam greu de rezervat pt anul nou, la New York Marriott Marquis dar nu e nici macar la degetul cel mic fata de Millennium, la Edison Hotel si asta e aproape de Times Square nu e foarte luxos insa e placut.
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."