Mara Pepine....

Mara Pepine.... | Autor: irinuca

Link direct la acest mesaj

O mai tineti minte???
Ei bine,am o istorie care pe noi ne-a lasat cu gura cascata si care merita povestita.Zilele trecute a intalnit o femeie urata,urata si rea(Cruela in versiune romaneasca).Desi nu-i placeau copiii, cucoana a catadicsit sa o intrebe pe Mara care e culoarea ei preferata.Dupa cateva secunde de priviri acide,i s-a raspuns :NEGRU SPATIAL - si-a plecat triumfatoare.
Intrebarea este, de unde pana unde negru spatial?De unde stie ea cuvantul asta?
Pt. cei care nu o cunosc pe Mara amintesc ca ea va implini pe 21 martie 3 ani.
Va dati seama ce impresie i-a facut femeia aia de a asociat-o cu cea mai sumbra culoare?La ea mai toate culorile sunt urmate de ceva adica exista verde de fistic, albastru de vostoc(de la Voronet)etc., ea fiind cea mai mare experta a culorilor.Va garantez ca voi nu stiti atatea nuante ca ea (ne omoara cu ocru, cu olive ,grej,grena.

Irinuca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliacm spune:

Irinuca, mie mi-e dor de nastrusnica de Mara si de mamica ei! Mai spune-ne ceva despre ele.
Le doresc la amandoua tot binele din lume.

Transmite pupicei Marei si de Alexandru, care este doar cu o zi mai mic ca Mara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Hihihihi!
Cum sa le uitam pe Monica si Mara?!?!?!Salutari si multi de la noi!

Irina & Veve cea cumintzica foc!

Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

Binenteles ca meaduc aminte de nazdravanca de mara. Mamica ei munica ce mai face? s-a angajat? cand mai vine pacia?

Luizax - karkotash shef!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Ce sa va mai spun....Avem "mari" probleme.Am inregistrat demult de la televizor filmul " Veronica" si din cauza peliculei ultra uzate se vede pe alocuri alb-negru.Pana aici toate bune, dar ce te faci cand tocmai secventa cu aniversarea Veronicai e alb negru?Si ce te faci cand tortul Veronicai e gri cu puncte albe??Si ce te faci cand Mara VREA NEAPARAT de ziua ei tort gri cu puncte albe????
Am incercat sa o momim cu cele mai minunate torturi, cu fructele ale mai frumoase si..degeaba.Va rog muuult daca aveti vreo idee despre cum putem face un tort gri...salvati-ne!!!!

Irinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Facetzi o budinca de vanilie sau ceva alb si stoarceti vreo citeva afine in ea...se va face un gri sobolan la un moment dat. Dar daca depasiti cantitatea de afine va lua o nuanta de lila si va prinde Mara imediat ca ati gresit-o la colori:-)

Make love,not war!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Sar' manusitele Papa!Trebuie oricum sa facem ceva repetitii inainte de a face tortul final.Of!!!

Irinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Ce face Monica? Nu ne mai viziteaza pe site?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Dar cine va manca tort de culoarea sobolanului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Negru spatial!!!!
Of, Doamne, este grozava Mara. Salutari Monicai si de la noi, si o asteptam cu drag pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luana spune:

Mara este o artista!
Este clar.
Viziunea ei asupra lumii este speciala.

Uimirea si bucuria pe care le simt de cate ori citesc despre ea, de cate ori ii vad chipul in fotografii nu se pot povesti.

Sa fie sanatoasa, fericita si norocoasa!

L.

P.s.: Ati reusit sa alegeti gradinita potrivita pentru ea?

Mergi la inceput