Aspirante optimiste(155)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

La mine nu prea merge nici net-ul, nu stiu ce naiba azi am avut o mare plictiseala

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Imi cer scuze ca intervin dar... chiar nu stiu ce tb. sa fac sa fiu pe lista aspirantelor optimiste!!! Am mai postat mesaje dar, fara nici un rezultat! Am deschis chiar si cateva subiecte noi: IMI DORESC NESPUS DE MULT UN BB, PACIENTA DR. CEZARA BUCUR, FOLICUL SUPERB-ENDOMETRU4MM... dar, tot nu stiu cum sa ajung pe lista voastra???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Simionette, sigur te va pune Asi pe listutza.
Nu ti-a dat nici un tratament pentru ingrosarea endometrului???
Din pacare la marimea asta, bebeul cam greu sa vina.

anca...SIGUR intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

salutare...si eu sunt pe aici...fac o supa de vita si astept rushii...
pupici tuturor

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

as fi cea mai fericita daca as putea sa fiu si eu printre aspirante.de 3 ani jumate ma chinui prin toate metodele,dar fara rezultat.m-am decis sa mai fac un FIV,poate de data asta cu rezultat pozitiv.sincera sa fiu,eu nu mai rezist,simt ca mor si ca totul imi fuge de sub control.de multe ori as dori sa mor,ca tare grea e viata.oare cu ce am gresit de viata e asa dura in jurul meu?oare am sa fiu vreodata mamica?asta numai d-zeu stie,cu toate ca m-a parasit.asta e viata,nu poate sa fie totul roz.sper ca d-zeu de data asta sa ma ajute,ca sincera sa fiu,eu nu stiu cum voi sunteti asa de calme,ca eu m-am imbolnavit de nervi.pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare fete frumoase !!
Sper ca incepeti o saptamana buna(in orice caz mai buna decat cea care s-a incheiat!!) Chiar daca nu am mai scris in ultima vreme am fost pe "receptie" si am citit ce ati scris mai in fiecare zi. Sper ca luna asta sa fie plina cu aspirante care trec la gravidute !!
Am fost la eco vineri si l-am vazut pe bebe( are 7 saptamani) si am vazut si cum bate inimioara( 143 batai/minut) sunt tare mandra si tare fericita !! sper sa merga lucrurile bine in continuare!!
Am tinut sa intru sa va povestesc de asta pentru ca vreau sa stiti ca sunt aici si va tin de manuta sper sa fie bine pentru toate!! Imi sunteti tare dragi si nu pot sa uit cat de mult m-au ajutat mesajele voastre atunci cand eram si eu aspiranta.. musai optimista!!
Deci curaj! Se poate si o sa vina!!

Am incercat sa pun poza de la eco pe forum dar nu merge asa ca pentru cele care vor sa o vada adresa mea de mail este earndyil@yahoo.com

Pupici si o saptamana super si fara nori!!!

Cami 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Scuze atata grija am avut sa nu gresesc ca exact asta am facut. Adresa de mail corecta este: earendyil@yahoo.com

Pupici,
Cami 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Buna fetelor.

Va citesc de mai bine de 3 saptamani si am sentimentul ca va cunosc de-o viata.[8D
POvestirile voastre imi amintesc de perioada celor 8 ani...in care n-am ramas deloc si intrebarile nu mai conteneau. in 2003 am inceput sa merg la un medic in galati (orasul meu natal)..un medic..care m-a descurajat total. M-a pus sa fac o histero ( nu stiu daca am scris bine) un film, iar d-l doctor a concluzionat ca o trompa e lipita iar cealalta e nefunctionabila din cauza unei anexite. iar sansele sa raman spunea el..erau de 1% spre 0. Mentionez ca n-am luat niciodata anticonceptionale..etc. anul asta in iulie am mers din nou la doctotul anca in bucuresti..care mi-a s spus..direct: ia 3 luni zanocid..15 pastilute dupa ultima zi de ciclu si daca nu ramai ultima solutie ramane o insamantare. Dupa o sapta..am plecat in korea..si la inceputul lui septembrie s-a intamplat minunea.
Sfatul meu este sa nu va descurajati, sa nu faceti prea multe intervntii chirurgicale..desfundari de trompe..si cate si mai cate mi s-au propus..si le-am refuzat.daca le-as fi acceptat sigur.as fi regretat. sa va lasati de fumat cele care fumati. ajuta mult..si sa nu mai fiti stresate...de munca..etc.
Va astept..sa aveti cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
Sa aveti o saptamana cat mai placuta si vreme faina!
Va pupic dulce pe toate si revin un pic mai incolo ca mai am ceva de facut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna dimineata fetele si sa aveti o saptamana frumoasa!
Ancuta ai aparut, mami? Da, ne-am suparat si fara sa-ti aduci tu aportul...ce deh... ce sa facem, daca tu nu esti trebuie sa ne "gospodarim" si noi cumva!

Simonete, eu cred ca pentru a aparea pe listuta e suficient un simplu: va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta sau mi-as dori sa fiu si eu pe listuta. O sa te treaca, stai linistita.
Mie una, nu mi-a placut cum ai postat tu prima oara: "...ideea e ca si eu sunt aspiranta la titlul de mamica, asa ca vreau sa ma vad si eu pe lista aia...

Dar nu toate fetele sunt atat de sensibile si ciufute ca mine, asa ca ai rabdare....ca te vei vedea si tu pe lista!

Mergi la inceput