Aspirante optimiste(155)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

MirelaV danutza_c (161)vine in tara pentru FIV. Sa dea Dumnezeu sa reuseasca!

asi lachione MirelaV Fara suparare, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Gogosarel .
Fiecare dintre noi avem zile si zile. Eu una am zile cand nici sa ma privesc in oglinda nu imi vine. De ce? Nu as putea sigur sa va spun, dar asa se mai intampla. sa put si simplu nu am chef sa vorbesc cu nimeni. E, in zilelea alea nu intru pe DC, pentru ca nu imi vine nici sa scriu.
M-am bucurat din suflet de fiecare data cand una dintre aspirante a trecut la mamici, am suferit alaturi de alte fete.
Nu-mi place cand se creeaza o atmosfera din asta, dar suferim si radem una alaturi de alta. Ne spunem oful aici, ca poate nu are cine sa ne asculte.
Atat am avut de zis.

PS: De mine nu veti scapa multa vreme de acum incolo, asa ca, daca voi nu ma vreti, io va vreau, da?

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

gogosar iubit, nu ne certam,...ne discutam si noi...schimbam pareri..etc etc etc
eu sunt acasa pana luni...cand sper sa imi mai revin din raceala asta daca o mai pot numi doar atat...
io fata sa ii mai treaca starea nasoala. nu ai voie! vezi k Tumpi chiar daca nu scrie..stiu io k ne urmareste si acum ne pune la colt ptr "rea purtare"

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

da, pt moment si eu raman...si chiar daca nu mai postez..imi mentin locul pe lista..k parca vad k ajung pe locu' 1

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Eheheheh, dragutele ma simt deja mai bine.
Cand am vazut ca am primit pupici si floricele....parca mi-e deja mai bine.
M-am bucurat ca nu ati aruncat cu rosii in mine ( deh, nici nu prea aveati cum ca rosiile sunt scumpe si va trebuie pentru zarzavat)si ca mi-ati dat dovada ca noi aici ne iubim mult.

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mai ,eu cred ca voi sunteti suparate ca plec io in conced,ai si o sa fiu la soare , o sa ma plimb, o sa cand o sa am chef?!!?

Ce daca a pus lista Asi?Foarte bine ca a deschis un nou capitol, trebuia sa o faca cineva.

Si in legatura cu scrisul pe DC poate nu avem tot timpul dispozitia sa scriem .Eu am avut o perioada cand nici nu am mai intrat sa citesc pentru ca-mi facea rau.Sau poate altadata chiar daca vrem sa intram nu putem pentru ca avenm mult de lucru, nu merge net-ul sau stau altii cu ochii pe tine sa vada ce faci si atunci chiar nu ai cum sa mai intri sa scrii.

Sorinaaaaaa cum a fost la namol?

Va pupacesc pe toate ca sa nu mai fiti suparate.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Bine dragelor, asa e, cum spuneti voi...Mi se pare mie ca lucrurile stau cu totul altfel... imi pare rau daca v-am suparat.

Mergi la inceput

nu ai suparat pe nimeni! fiecare isi sustine pct de vedere. doar atat

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tmihaela spune:

Hai ma Lachii ma nu mai fi suparici.Uite de la mine ca sa treaca supararea la fata.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Lachi eu sunt perfect de acord cu tine.Lista da, optimiste nu.Dar fiecare poate crede ce vrea.Avem 176 de aspirante din care posteaza maxim 20 iar restu' fiecare are un bun motiv sa nu posteze.
Sloganul asta e bun dar noi am cam "imbatranit" asteptand sa fim optimiste.Ca aspirante suntem in fiecare luna.Se pare ca asta ne e meseria.

Mergi la inceput