Aspirante optimiste(155)
Raspunsuri - Pagina 5
asi spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
dar nu se mai ocupa Tumpi de listuta? ma gandeam k daca ea s-a apucat si a muncit atat cu trimis mailuri si pm-uri..sa o lasam pe ea..MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
Stai linistita Mirela ca tot Tumpi se ocupa de listuta.Eu doar am deschis subiectul nou precum vezi.
Nici macar nu stiu de ce m-am bagat in seama cu lista
ca doar a mea a fost ideea cu mailurile si pm-urile desi Tumpi a vrut sa faca asta doar ea.Va doresc la toate un we minunat si productiv
.
la toate optimistele
Kariris spune:
Mirela nici eu nu am vrut sa fiu rea.
Fetelor, am vrut doar sa trag un semnal de alarma! Pentru cine il poate percepe. Si mai vreau sa va spun ca eu inainte cu ceva timp, intram de la fiv la voi, tocmai ca sa-mi descretesc fruntea, sa rad, sa ma incarc cu energie pozitiva, sa invat din nou sa am incredere, sa sper si sa ma bucur de viata asa cum mi-a dat-o mie Dumnezeu. Ei acum nu mai e aceeasi poveste. Probabil ca se intampla ceva iar eu sunt "cu pluta" nu am habar. Daca voi considerati ca asa trebuie sa se prezinte acest topic, macar schimbati-i denumirea...ca oricum nu i se mai potriveste.
MirelaV spune:
asi, era doar o intrebare...nu o stare de neliniste!
MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
MirelaV spune:
Lachi, daca lucrurile pe aici merg in continuare asa...eu am sa ma cam retrag. nu trebuia k si aici sa fie mancatorie...interpretari...rautati. offfff
MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
Tmihaela spune:
Buna dimineata fetele,daca o putem numi "buna" cu atita ploaie si atitea necazuri care se intimpla in toata tara.Relya imi pare tare tare rau pentru ce ti sa intimplat,trebuie sa ai putere sa treci peste toate si sa te bucuri de baietelul pe care il ai.Cu siguranta ca o treci peste toate si o sa ai inca un bebic de care sa te poti bucura.Danuta sigur se va opri ploaia si vei ajunge in Bucuresti ca sa poti pleca in Grecia unde sa te relaxezi si de unde sa vi cu bebe.Fetelor nu mai fiti rele si suparacioase,haideti macar in clipele astea grele prin care trece toata tara sa fim mai buni cu cei din jur si sa lasam rautatea la o parte,sa ne rugam la Dumnezeu sa se opreasca ploaia si sa se mai retraga apele.Ginditiva ca multi oameni sunt amariti,lumea are nevoie de bunatate.Trebuie sa fim mai buni cu totii si sa nu ne mai suparam din orice mic amanunt care ni se pare noua ca ar avea ceva rautate in el.Imi cer mii de scuze daca supar pe cineva,dar asta am simtit nevoia sa scriu.Sa fim cu toate mai bune si sa nu ne mai suparam din orice amanunt.
si inca o data mii de scuze
Mihaela
Kariris spune:
Mirela nu ar fi asta cea mai mare problema, pentru ca au mai fost neintelegeri si s-au rezolvat; e omeneste sa intelegi ceva gresit...si rautati pe bune...nu au prea fost! Problema e ca nu mai sunt nici macar interpretari sau rautati ma rog, cum le spui tu, E DOAR INDIFERENTA!!! Cica "aspirante optimiste"! Ce optimism frate??? Ca nu mai sunt nici aspirantele...decat pe-o lista fantoma...nu apar deloc prin zona; probabil stau linistite ca sunt pe lista.
Nu stiu frate, io-s plina de draci! Si pe urma ne mai miram ca ne pleaca fetele la alte topicuri! Pai pleaca acolo unde gasesc o vorba bune, intelegere, caldura, buna dispozitie etc! Ca de ciufutenie avem destul parte in viata cotidiana.
io va doresc numai bine.
martha78 spune:
nici mie nu prea imi place starea de pe aici, se pare ca fetele de la endometru o duc mai bine
Haideti sa nu ne retragem si sa fim din nou ca-nainte
toate pentru una si una pentru toate
Asi, nu te supara pt ca nici Tumpi nu se va supara ca ai deschis subiectul, cineva trebuia sa o faca nu?
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
MirelaV spune:
asa-i...din pacate. mai citeam eu la un topic la care ai raspuns tu..si ma intrebam daca suntem intr-adevar in secolu' 21...si cum de se poate atata ignoranta? of
io una..de 2 luni n-am ce sa va spun nou despre capitolul asta din viata mea..si probabil k nu voi avea ce sa va spun mult timp de acum inainte...insa..am ales sa raman aici...chiar daca nu am postat...am citit..sau mi-am aruncat ochii peste cele scrise. e greu sa vezi cum timpul trece si tu...
MirelaV
pupicei pe burticei
pozici
martha78 spune:
La fel si eu, voi ramane mult timp pe listuta, sper doar sa nu fiu toata viata doar o aspiranta
Eu azi sunt in ziua 27 si as vrea ca luna asta sa-mi vina pentru ca am fost nevoita sa-mi fac o radiografie si n-ar fi deloc bine sa mi se intample acum 
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
gogosar spune:
HALLOOOOOOOO, ce faceti fetelor?
Eu va scriu ca am o stare naspa, si intru acu ca sa vaz niste cuvinte de incurajare, si?????ce vad?
Nu vreau sa va vad ca va certati, nici macar ca va contrati pe diverse teme.Nu suntem noi destul de necajite cu ale noastre probleme, ca sa ne mai facem si singure altele?
Nu imi place deloc chestia cu ''se pare ca fetele de la endometru o duc mai bine''. A mai fost odata discutia asta, si destul de aprinsa.
S-a spus atunci clar.Nimeni nu va tine aici cu forta.Eu am inteles ca aici suntem si cand suntem optimiste, si cand plangem , si cand avem draci si chiar cand avem zile cand nu avem chef de scris, sau sa raspundem.Suntem o comunitate, de prietene ( zic eu)care trebuie sa accepte nu numai vorbele dulci, ci si sa fie indulgente cand una din noi nu e in apele ei.
Sper sa nu va fi suparat, imi sunteti f dragi si vreau din tot sufletul sa va reveniti.
Denumirea noastra de''aspirante optimiste'' zic eu ca se refera in primul rand ca noi suntem optimiste ca odata vom avea si noi bebei, nu neaparat ca suntem mereu vesele.
In speranta ca nu v-am suparat, va pupic dulce pe toate.
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”