Aspirante optimiste(155)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zamfir.mel spune:

RELYA IMI PARE TARE RAU PENTRU CE-AI PATIT,DAR NU TE DESCURAJA.FII FERICITA ALATURI DE COPILASUL PE CARE-L AI.DUMNEZEU NE VA AJUTA INTR-UN FINAL.FETELOR PE RESTUL VA PUP SI VA DORESC UN SFARSIT DE SAPTAMANA PLACUT

mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

O noua buna dimineata!!!

danutza Azi vii spre tara. Iti doresc un zbor linistit! Incredere, curaj, speranta, putere. Sa le iei pe toate cu tine. Sa dea Dumnezeu sa fii din prima si sa te intorci cu dorit. Esti o femeie extraordinara si eu sunt sigura ca ai sa reusesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
Fetelor, nu pot sa imi revin dupa ce am vazut de dimineata la stiri ce este in Costinesti. Doamne, iubeam aceasta statiune, am petrecut acolo cele mai frumoase veri si cu foarte multye amintiri placute.
Nu inteleg de ce Doamne, Doamne ne-a batut atat de rau anul asta. Poate ca suntem prea rai?! Nici eu nu stiu.
Ce fac fetele din Constanta, Bucuresti si alte zone afectate? E cumplit ceea ce se intampla.

Scuze ca sunt off topic, dar simteam nevoia sa zic chestia asta.
Dumnezeu sa ii ajute pe oamenii aia sa treaca peste ceea ce sa intamplat.

Hai ca va pupic dulce pe toate si revin mai tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Georgiana, nu stiu dar si eu o iau ca pe o pedeapsa. E dezastru in toata tara. Cum e la brasov?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Lachi, ce sa iti zic, pe noi, la Brasov, ne-a cam ferit Dumnezeu de vremea rea. A plouat si la noi, dar nu ca prin Bucuresti, Constanta. Cred, am auzit, ca prin Covasna ar fi ceva inundatii.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Buna dimineata fete dragi.
Ieri nu am intrat pentru ca nu am fost intr-o stare prea buna.
In plus ploaia asta ma dispera.Indiferent cu ce ma imbrac sau incalt tot uda pana la genunchi ajung la serviciu sau acasa.
Eu stau in Otopeni si la noi, la cei care stau la case, le-a intrat apa in case, sunt disperati bietii oameni......
La noi cei care stam la blocuri, nu e nimic....deocamdata.
Nu stiu ce o mai vrea Doamne-doamne cu noi...

ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Buna dimineata !!
Cu toate ca nu prea e buna , cu atata ploaie.
La noi ploua de luni aproape tot timpul, s-a mai intrerupt cate putin , se insenina si aveai impresia ca o sa iasa si soarele dar apoi sa incepea mai rau sa ploua.Asa sa intamplat si acum de dimineata, s-a oprit putin ploaia si a iesit putin soarele (vreo 5 min)dintre nori ca acum sa inceapa iar sa ploua.
M-am udat foarte mult pe pantaloni iar pantofi mi-am luat de schimb la birou ca nu puteam sa stau incaltata cu aia cu care umblam pe afara.Nu mai zic ca mi s-a rupt si o pereche de pantofi de la atat ploaie.
Tot ce-mi doresc este sa se opreasca ploaia sa pot ajunge luni la Bucuresti ca altfel am dat bani degeaba pe excursie.

Va pupic pe toate

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Danezo, o sa ajungi in mod sigur la Bucuresti. Al meu ieri a fost la Capu Midia si s-a intors...ce-i drept doar prin ape, dar s-a putut totusi circula. Si cine o sa se distreze, odihneasca si
fara stres prin Grecia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Io, Io
Poate se opreste ploaia , totusi pana luni.

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

quote:
Originally posted by marrina

O noua buna dimineata!!!

danutza Azi vii spre tara. Iti doresc un zbor linistit! Incredere, curaj, speranta, putere. Sa le iei pe toate cu tine. Sa dea Dumnezeu sa fii din prima si sa te intorci cu dorit. Esti o femeie extraordinara si eu sunt sigura ca ai sa reusesti.

marrina, despre care dana vorbesti?
lachi, si mie imi lipsesc multe de aici...dar nu vreau sa fiu prea rea.... eu macar una..nu am ce sa va spun, d'aia nu prea mai scriu.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput