Aspirante optimiste(155)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Relya, draga de tine, prin ce cosmar ai trecut! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, sa te refaci psihic cat mai repede, sa te poti bucura de baiatul tau si de familia ta! Dumnezeu uneori este prea aspru cu noi, cand ne inversunam sa obtinem ceva...tare mi-e teama ca o sa patesc si eu ca tine! Eu la prima extrauterina am patit exact cum ai patit tu acum, doar....ca cretinii mei din Brasov nu si-au dat seama ca e sarcina...o tot dadeau cu "perimetroanexita cronica" si au bagat tone de augmentin intravenos in mine pana s-a rupt trompa! era sarcina de peste 2 luni pe trompa! Iti doresc tot binele din lume, imi pare tare rau ca ne parasesti, dar acum tu trebuie sa iti gasesti linistea sufleteasca, sa te impaci cu ceea ce este si iti respect hotararea. Te pup si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Asi, poti sa o stergi de pe listuta de gravidute pe Flavia Hurducas , ca a nascut zilele trecute.Sa-i traiasca bebele!!

Relya,Doamne prin cate ai trecut!!Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si putere sa treci de acum incolo mai usor prin viata!!

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Scuze, fetele, ca n-am mai apucat sa intru pe-aici...Dar si eu, ca si Vali, sub mormane....Deh, ca bujetarele!
Relya, groaznic...ce pot sa spun?! Fiecare incercare tre' sa ne faca mai puternici...teoretic! Fruntea sus si bucura-te ca te poti bucura de viata!
Osna, acu vazui ca-n capitolu' trecut ma-ntrebai cu ce agentie am fost in Grecia..."Europa Travel" se numeste! Eftin si bun!
Multzamiri la fetele care mi-au complimentat pozele!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Luna de miere

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Relya imi pare rau ca ai trait un astfel de cosmar.
E dur sa ti se spuna ca nu mai poti avea copii decat prin fiv sau adoptie.Dar totusi mai exista o sansa de a avea un copil.
Nu uita ca Dumnezeu daca inchide o usa intotdeauna deschide o fereastra.Totul e sa o vedem.

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Relya imi pare tare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat....sa iti ajute Dumnezeu sa fiii sanatoasa si sa te bucuri de baietelul tau..sincer te inteleg si imi dau seama prin ce ai trecut deoarece si eu am trecut prin asa ceva...ba mai mult am pierdut un BB la 6 luni jumate...apoi la 4 luni apoi...multe si multe incercari si nimic....
si acum nu am ...NIMIC....
e groaznic sa lupti..sa lupti atata timp si sa vezi ca nu se prinde nimic,sau daca se prinde sa te bucuri cateva luni..si apoi sa pierzi totul..si sa nu ramai decat cu Durerea si suferinta...
Iti doresc tot binele din lume si sper din tot sufletul ca ai sa treci peste toate si totul va fi bine pentru tine...
un buchet mare de flori pentru tine...

Liana

Mergi la inceput

Optimistelor unde v-ati asuns?
Mai ca sa vezi ca am singura si ati fugit toate la mamici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

asi Eu sunt aici. Tu cum stai? Ziua 17?

Ai copiat ultima listuta cu aspirantele (de la capitolul 154)la inceputul capitolului ca parca iar sunt cam multe "incertitudini" si eu am cazut cu un loc ... de pe podium.

Mergi la inceput

Da am copiat lista de pe prima pagina si am vazut si eu ca sunt multe incertitudini.Eu as scurta listuta ca multe dintre cele care nu au confirmat nu s-au logat de vre-un an dar fetele nu vor sa stergem pe nimeni de pe listuta.Am stres-o doar pe Relya si poate ca nu am numarat bine.Verific.
Ziua 17 acum si la urma mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

dar nu se mai ocupa Tumpi de listuta? ma gandeam k daca ea s-a apucat si a muncit atat cu trimis mailuri si pm-uri..sa o lasam pe ea..

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Da chiar Tumpilici, pe unde esti mamica??? Sper ca nu esti racita!
Fetelor ce-i cu voi toate? N-are rost sa va mai nominalizez acum, ca stiti voi bine la cine ma refer.... E cumva vreun sabotaj si eu nu stiu? De ce nu mai scrieti? Eu va cred ca nu aveti noutati, dar aducet-va aminte ca nici inainte nu erau postari doar de genul "am reusit" sau "sunt gravi" si totusi comunicam mult; lucruri marunte sau nu, din viata fiecareia , dar comunicam... si mie una imi era foarte bine atunci...va simteam aproape, va vedeam unite, aveam si eu in sfarsit familia aia mare pe care mi-am dorit-o mereu.
Stiu ca nu ne-am atins telul comun marea majoritate, dar credeam ca in tot acest timp s-a legat o prietenie intre noi, in afara de dorinta de a avea un bebe! Sper sa nu ne indepartam de tot! Mie mi-e dor de voi toate din echipa veche!

Mergi la inceput