Aspirante optimiste(155)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

frumoase poze diciu.

fetelor la mine nimic nou.asteptam sfarsitul lunii sa vedem ce se intimpla.

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Buna dimineata dragutele mele!
Salomea, bine ai revenit si mergi repejor sa faci laparo, ca sa stii macar cum stai. Nu e asa de rau.

Fetilii, va pupic dulce si sa stiti ca ieri nu am avut timp sa intru, pentru ca am muncit.

Sa aveti o zi cat mai placuta va doresc.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Dragele mele,

Am lipsit o vreme din motive bine intemeiate. Acum e timpul sa plec de tot de la aspirante. Nu ma duc la gravidute , desi as fi vrut.
Si nu pentru ca nu-mi mai doresc sa fiu din nou mama ci pentru ca nu mai am NICI O SANSA sa raman gravida natural. Doar adoptie sau FIV. Nu sunt pregatita pentru nici una din variante.

Imi sunteti tare dragi. Imi va fi greu...fara voi. Va doresc din suflet ca bunul Dumnezeu sa va aiba in paza si sa va indeplineasca cat mai curand dorinta de a fi mamici.

BYE !
Relya

Mergi la inceput

Relya, imi pare rau ca ne parasesti. M-as fi bucurat foarte tare daca mergeai la mamici.
Dar ce s-a intamplat, daca nu iti este prea greu sa ne povestesti.
Oricum, e hotararea ta si iti doresc numai bine.

Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Buna dimineata !!
La noi ploua intr-una si nici macar nu da semne ca o sa se opreasca azi.
Relya, imi pare tare rau pentru ce ti s-a intamplat , am citit la "mamici aspirante".Dar eu zic sa privesti si partea buna , in sensul ca tu ai un baietel care o sa-ti bucure viata, mai rau este pentru unele dintre noi carora ni s-a spus ca nu avem nici o sansa sa avem un bebelus pe cale naturala ci doar prin FIV sau varianta adoptiei.Iti doresc tot binele din lume , pentru ca-l meriti , pentru sufletul tau mare si pentru toate suferintele de care ai avut parte, din pacate, sa fii sanatoasa si tu si familia ta. Dar poate nu ne uiti de tot si o sa mai intri pe aici macar sa ne incurajezi din cand in cand.
Multe, multe pentru tine.

Georgiana, imi pare rau ca nu mai poti sa mergi in concediu.

toate fetele

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relya spune:

Incerc pe scurt sa va povesesc desi …nu imi este foarte usor.

Am facut a doua sarcina extrauterina. Cu toate ca am fost la control din 2 in doua zile , am facut B hcg pe parcurs , ecografii peste ecografii, medicul nu si-a dat seama ca sarcina extrauterina. ( B-hcg crestea normal, la eco nu ) Dupa 2 sapt. si jumatate de intarziere am facut chiuretaj ( pentru ca punctuletul din uter nu crestea ) . Am trimis totul la laboratorul de anatomie patologica, doar - doar sa evit o operatie clasica in cazul unei extrauterine. Rezultatul a fost : neconcludent ( adica putea fi orice : SEU, avort incomplet , etc ) Cu rezultatul m-am intors din nou la medic si dupa ce a analizat situatia pe toate partile concluzia a fost : Avort incomplet .

Desi am avut inima stransa, am zis ca-s eu paranoica si nu am continuat investigatiile. Dupa 11 zile trompa s-a rupt si am ajuns aproape moarta in sala de operatie. Taietura clasica de sus pana jos . Din cauza ca tensiunea era foarte mica doza de anestezic nu a fost suficienta …si am tras cea mai puternica durere fizica pe care am indurat-o pana acum. A fost : INFIORATOR. Am primit sange , plasma si zeci de doze de antibiotic. Medicii de la maternitate m-au privit ca pe o curiozitate… Nu se asteptau sa supravetuiesc .

Asa a fost sa fie. Inca nu inteleg de ce a trebuit sa indur acelasi calvar inca o data …Puteam sa nu mai raman gravida si atat. De data asta a fost prea multa suferinta. Dar asta e. Nu le intelegem pe toate.

Relya

Mergi la inceput

Relya, infiorator prin ceea ce ai trecut.
Iti doresc sa fii sanatoasa si sa iti cresti copilul, sa te bucuri de el.
Nu mai am cuvinte.
Te pupic dulce si ai grija de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

relya...am suferit alaturi de tine cand am citit...binenteles ca prin ce ai trecut tu si ce-ai simtit dupa aceea a fost ceva ingrozitor.....
de multe ori nu gasim raspunsul la intrebarea de ce mi se inatmpla mie asa ceva?...
imi pare tare rau...veti gasi voi o solutie sa va impacati cu viata...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Scrisesem un mesaj luung si frumos da mi-a cazut netu si nu mi la trimisnu mai am rabdare sa scriu din nou,dar Relya tin sa-ti spun ca este in grozitor prin ce ai trecut si imi pare tare rau!
am nervi acu,poate scriu mai incolo,ai nabii cu netu lor!

Speranta moare ultima!
Valentina
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Relya, imi pare tare rau, sper sa nu ne parasesti definitiv si hotararea ta sa nu fie una ireversibila.
Multe dintre noi nu intelegem de ce ni se intampla anumite lucruri, este ceva mai presus de noi.
Numai bine iti doresc!

Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Mergi la inceput