Aspirante optimiste(155)
Raspunsuri - Pagina 10
Kariris spune:
simonette, uite cum faci: ii dai un Pm lui asi si-i scrii si prenumele tau, pentru a te trece pe listuta.
valentinag spune:
fetele mi-e rau,am racit,ma doare in gat,as sta sa bolesc si am treaba la servici
......
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
Kariris spune:
Vale, baga niste Colderex Maxgrip, Nurofen Raceala si gripa si suge si tu....STREPSILS!!!
Insanatosire grabnica!
valentinag spune:
Acum am vazut ca iarasi au fost ceva disensiuni,ma nu se mai termina.Cum puii mei sa fim optimiste cind noi ne luam din orice rahat...eu una nu prea mai fac nimic in afara de trat. homeopat asa ca sa scriu ce pastile iau in zilele care trebuie nu are rost![]()
virgi,bine ai venit,sper sa te simti bine alaturi de noi pe DC!chiar ca pe cineva din Koreia nu aveam la noi,mai era cineva pe site:Tareia,dar nu a mai scrie de nus cat timp!ia sa ne spui si noua cum e acolo,daca ai chef bineinteles
ce pastilute sunt alea care le-ai luat?zanaid???pen ce este,de unde le-ai luat?etc...
Lachi,femeie noi tre sa vb.in particular sa-mi spui ce si cum e cu fiv-ul ca "meibi"la primavara face si fata.
gogosarica,care nu e dr.
ia mama avionu pina la munca,ca sa nu te mai uzi sau elicopteruuuu![]()
lucia,sper sa-ti iasa fiv-ul si sa pleci de la noi cat mai curind!
ma'c la munca,sa nu va mai certati ca va iau de urechi!![]()
Speranta moare ultima!
Valentina
poze
martha78 spune:
Valentina, cred ca Virgi a vrut sa zica Zanocin
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.
dyana spune:
Buna ziua,
de la mine ce sa va mai spun: sunt foarte obosita, mi-a scazut si tensiunea de o ora si nu ma simt bine deloc.
M-am intristat cu vremea care a fost si inundatiile care au fost si cu ce au patit atatia oameni.
Cu privire la subiect, inca nu sunt gravida, dar sunt optimista
in acest moment am nervi si incerc sa am rabdare, ca ziua de azi ma enerveaza la maxim
cam atat 
gogosar spune:
Salutare fetitelor.
Lachi imi pare bine ca esti mai bine.
Vale, vezi ca daca nu am apucat sa imi cumpar elicopter, si am stat cu picioarele ude, cred ca am facut o draguta de anexita, ca am o durere de ovare......ma enerveaza al culme, ca ma simt si balonata.In prima faza am sperat ca sunt la ovulatie ca sunt in ziua 16.dar se pare ca nu.
In rest sunt bine, ca am vazut soarele.Eu cand vad soare, uit de toete supararile.
Pupici la taote fetele.
Tumpi, ce e cu tine? Unde ai disparut?
ANCA
“Capul sus, va rasari soarele si pe strada noastra”
Tmihaela spune:
Buna fetele,eu am fost de azi de dimineata ingropata intr-un teanc de chestionare si nu am avut timp nici sa va salut.Virgi Zanocin iau si eu dar cred ca trei luni la rind sa iei este prea mult,este foarte puternic dupa parerea mea.Eu iau de 5 zile tot din cauza unei anexite si deja ma doare stomacul de la el.Ancuta ai grija draguta cu anexita aia,daca tot de dor ovarele iti recomand niste tratul supozitoare care sunt bune(ascultama pe mine ca sunt experta in medicamente pt anexita)
Va pupic pe toate
Mihaela
martha78 spune:
T Mihaela, si mie mi s-a recomandat Zanocin timp de 3luni, dar partea proasta e ca nu m-am putut tine de el
ca mi-au iesi analizele proaste la ficat de cate medicamente am tot luat
si acum am luat o pauza
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.