Hai sa va povestesc si eu prin ce emotii m-a facut Andrei sa trec aseara.
Ieri i-am cumparat din parc o bratara de plastic, din aceea cu substanta fosforescenta in ea, care lumineaza la intuneric.
Aseara, stateam toti trei in pat la televizor,iar el se juca cu bratara pe sub plapuma sa vada cum lumineaza.
Si nu stiu ce l-a apuncat, de a inceput sa trontaie la ea pana a strapuns-o cu dintii si s-a murdarit pe buze si dinti de substanta aia, ceva fosfor cred, nici nu stiu ce Dumnezeu este.
Nu va inchipuiti prin ce emotii am trecut si eu si sotul meu, ca am crezut ca a inghitit, l-am pus sa scuipe, sa se clateasca in gurita si l-am spalat pe dinti...iar el ma intreba intr-una, "mami o sa mor?" Cred ca mai aveam putin si muream eu de spaima.
(5 anisori)
Pai ca sa fac haz de necaz te intreb daca te-ai uitat in gatutul lui la intuneric. Presupun ca daca inghitea ai fi vazut traseul urmat de substanta fosforescenta.
Daniela, mamica de Ana-Maria
WOW!
Imi pare rau ca ati trecut prin asta.
Imi amintesc ca Miru a vrut sa "guste" un sapun ambalat. Avea vreo 11 luni. N-a ajuns la "miez", dar m-am temut cumplit sa nu i se faca rau (era f. parfumat). Vreo 2 zile am fost nauca, mai ales ca situatia coincidea cu o viroza digestiva care o chinuia in zilele acelea.
Of, of, 'Noamne, 'Noamne! (o citez.)
Numai bine!
L.