Clubul telenovelistelor!
Raspunsuri - Pagina 5
gegea spune:
Si eu urmaresc Lacrimi de iubire...Numai iubirea nu a beneficiat de nici un fel de atentie din partea mea...scenele pe care le-am vazut nu m-au incantat deloc.
Imi place cuplul Popescu- Bordeianu, Maia, iar Luciu e vai de capul ei...de fapt, exact ca in viata... Imi place cum joaca si Nicol, ce sa mai zic de Cotimanis...Amalia e o vipera pe care cred ca o prinde bine rolul.
Acum cam incepe sa ma enerveze cu noua actiune a Aamaliei, care nici macar nu e formulata cum trebuie...cica tentativa de omor. Pai, ori e omor sau lovitura cauzatoare de moarte ori nu e nica.
La Tanar si nelinistit nu m-am uitat de mult. Si eu stiam ca Ashley a ramas insarcinata in croaziera.
Pacatele Evei nu-mi place deloc, de fapt nu-mi place querida...cred ca de aia...
Geani de Daria(03.04.05)
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
As vrea sa fac o lista cu fetele care vor sa se inscrie in "Clubul telenovelistelor" dar nu stiu cum sa o mai pun la inceputul capitolului(subiectului)...ma ajuta cineva?
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
gegea spune:
Camelia, banuiesc ca daca te intorci la prima pagina si dai click EDIT la mesajul tau de deschidere, se rezolva treaba.
camelia72 spune:
Multumesc,Geani,cred ca ai dreptate!
Fetelor,initial am vrut sa fac o listuta cu toate cele care ati intrat si v-ati spus parerea despre anumite telenovele...dar,apoi m-am gandit sa nu va suparati ca v-am facut membre ale clubului fara sa va cer parerea,poate,unele dintre voi nu va considerati telenoveliste.
Astept parerile voastre pro sau contra despre initierea acestui club si despre lista cu membrii simpatizanti ai telenovelelor.
Deci...cine se inscrie?
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
mammy2706 spune:
camelia eu m-as inscrie chiar daca nu am scris deloc pana acum; cu sotul mai mult plecat pe alte meleaguri si copil mic, calea cea mai rapida pt a ma relaxa sunt telenovelele.
Nu prea am urmarit "Numai iubirea" pt ca la ora cand incepea, al meu bebe adormea si eu opream sonorul la calculator si oricum nu ma atragea prea tare. Dar "Lacrimi..." urmaresc (acum adoarme mai tarziu) si mi se pare destul de bine facut - bine sunt unii actori pe dinafara dar nimic nu e perfect.
Imi plac si unele telenovele sud-americane: "Banditii" mai ales (imi place mult Mauricio Islas) si urmaresc si serialul care e dupa "Lacrimi.." pt ca bebe adoarme mai repede daca ma simte langa el.
Cam atat deocamdata, sa mai vorbeasca si celelalte fete...
Cristina, mamica lui Andrei
Andrei<1an ,>1an
in parculetz
cu mami
gegea spune:
Eu sunt fana Lacrimi de iubire si cam atat.... Mai corespund cerintelor clubului?
Geani de Daria(03.04.05)
alinamoro spune:
Exact ca gegea si eu, urmaresc doar "Lacrimi de iubire". Asta imi place foarte mult, nu pierd nici un episod.
Puteti sa ma inscrieti si pe mine in club, de acord.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
cicuta spune:
Puteti sa ma inscrieti si pe mine in club!Urmaresc in fiecare seara "Lacrimi de iubire" atat eu cat si sotul meu (cand e acasa) dar un mic fan este si fetita mea Daria care are aproape 2 ani si care nu se uita la desene animate cum se uita la Andei(Andrei),la Maia ,la Ihai(Mihai) si la Valam(Varlam).
LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos
camelia72 spune:
Salutare,fetele!
Ma bucur ca sunteti de acord cu acest club,sunteti binevenite .
Haide-ti,curaj,usa clubului ramane deschisa,va astept intr-un numar cat mai mare...trebuie doar sa imi spuneti ca sunteti fani!
Va !
POZE
camelia72 spune:
Hai feteleeee...nu se mai inscrie nimeni?Este ultima strigare,apoi ma apuc de listuta!
POZE