Clubul telenovelistelor!
Raspunsuri - Pagina 4
smillaraaq spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Imi place si Secretul Mariei dar nu l-am urmarit de la inceput si nu stiu cum a ajuns Maria in locul Lorenei!!!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Maria si Lorena sunt gemene.
Lorena era casatorita cu Octavian, amanta lu' Gigel ala, asociatul lui Octavian si foarte snoaba.
Maria era dansatoare in barul lui Alecu (G. Mihaitza) si nu-si mai vazuse sora de 8 ani. Intr-o zi i se pune piticul s-o vada pe Lorena, merge s-o caute acasa, dar Lorena tocmai pleca la intalnire cu amantul ... deghizata (adica cu o peruca flocoasa in cap). Maria miroase ceva, o urmareste; Lorena intra intr-o casa - palpitatii mari - acolo se cearta cu amantul, nebunia lumii, ce se intampla, amantul iese in goana, Lorena nu mai iesea ... Maria intra dupa ea inauntru si o gaseste pe podea, plina de sange, fusese injunghiata/impuscata (nu se stie). Urmeaza scena de un mare dramatism "Lorena, nu muri!" "Ba mooor!" "Nu muri, Lorena!" "Maria, mor" (1/2 de ora); Lorena ii marturiseste ca i l-a furat cu nesimtire pe Octavian (fusese iubitul Mariei); Maria brusc se hotaraste sa razbune moartea Lorenei. O schimba in hainele ei si ea ia hainele patate de sange (desigur, politia e perfect batuta-n cap si nu se intreaba de ce aia injunghiata pana la os nu are sange deloc pe haine :D).
Lorena moarta e luata drept Maria.
Maria arunca bluza plina de sange si se intoarce acasa in calitate de Lorena. Octavian, care o cautase oarecum, e foarte linistit cu explicatii gen "m-am intins la vorba cu o prietena".
Si uite asa Maria se infiltreaza in casa Lorenei, in incercarea de a-i descoperi ucigasul.
Iar eu m-as infiltra in ceata lui Lazarov sa aflu cine scrie scenariul, ca are o maaaaaaaaaaaaaaaaaaare lipsa de logica.
Intrebarea a doua e: de unde i-a scos, mah, pe frumosii Octavian si Serban? Serban hai sa zic, din reclama la pasta de dinti. Dar Octavian_cel_facut_la_oki_cu_dermatograf unde a stat ascuns pana acuma ??
Come to the dark side: we have cookies!!
klumea_blondy spune:
eu recunosc!ma uit la telenovele si nu mi-e rusine sa recunosc!
"secretele Mariei" este ca un fel de teatru.nu e la fel de bun ca si "lacrimi de iubire"
nicoleta luciu e oribila!maia nu isi are locul in serial.cred ca si ea se intreaba ce-o fi cautand acolo
am citit undeva,nu mai retin unde,ca intre anemona(maria)si mircea radu se infiripa o relatie amoroasa.acesta din urma va juca si el in serial
poze noi cu bubu
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
camelia72 spune:
Smillaraaq,ooo,acum inteleg,multumesc mult pt. amanunte,intr-adevar,cam trasa de par,dar...este doar telenovela nu film psihologic.
POZE
oana_n spune:
Asaaa....ma bucur ca nu sunt singura care crede ca Luciu e o prefacuta si ca joaca de rasu lumii....de la ani lumina sa vede ca Pro-ul a investit mai mult si a scos o calitate mai buna....cat despre "secretul Mariei"....m-am uitat la cateva episoade..insa nu imi place Anemona deloc....a fost candva iubita lui Papadopol...cand el inca era cam necunoscut...era gata gata sa se marite cu el..numai ca l-a parasit subit pt un altul...acu' probabil o regreta...cat despre Octavian_cel_perfect_machiat....am inteles ca a facut actoria...da a stat ultimii 5 ani in Asia...a inceput sa lucreze acolo ca barman....apoi a ajuns chiar sa se ocupe de mai multe cluburi din Asia...a colindat zona aia....a fost chiar impreuna cu o chinezoaica 2 ani....da pasiunea pt actorie l-a adus iar in tara....Actorii astia au roluri interesante si in viata reala...nu numai in filme..........
Nu-i pasa nimanui cat de mult stii decat dupa ce afla cat de mult iti pasa
camelia72 spune:
Ce ziceti,fetelor,de Augustin Viziru(fratele marelui Lucian)-Max in film...e simpatic,nu?Si-a intrat bine in rol pt. un debutant.
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
alinamoro spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Ce ziceti,fetelor,de Augustin Viziru(fratele marelui Lucian)-Max in film...e simpatic,nu?Si-a intrat bine in rol pt. un debutant.
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
E simpatic si joaca foarte bine,mai ales ca e debutant.
Nicoleta Luciu parca tot mai prost joaca.
Imi place tare mult de Bebe Cotimanis, are un rol super si joaca bine, bine.
Ma uit in fiecare seara, nu pierd nici un episod. Cand am fost plecati de-acasa si nu am ajuns la film m-am uitat la reluare la ora 1 noaptea. La alte telenovele nu ma uit, dar asta imi place.
Sambata incepe "Pacatele Evei".
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
Alina,da esti patimasa rau de tot daca ai stat pana la ora 1 noaptea sa vezi reluarea !
Aseara am vazut la Mihaela Tatu actorii ce vor juca in "Pacatele Evei",este o distributie frumoasa cu actori de mare clasa(Oana Pellea...).Sper sa reusesc sa vad sambata telenovela,e ziua lui nasu si nu cred ca ajung pana la ora 20.30 acasa,poate este si nasica pasionata de telenovele si vom urmari impreuna,pe sot l-am disperat cu "Lacrimi de iubire"!
POZE
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
In primul rand "La multi ani!" celor ce-si serbeaza ziua numelui azi,sa aveti o viata plina de bucurii si impliniri,multa,multa sanatate si...SA TRAITI BINE!!!
POZE
cicuta spune:
Buna dimineata la toata lumea!Desi nu sunt o impatimita a telenovelelor de cand stau cu fiica mea acasa am inceput sa ma uit la cateva din telenovele.Urmaresc Lacrimi de iubire(Am fost fan Numai iubirea),Tanar si nelinistit.Sincer parerea mea ca Secretul Mariei nu se ridica la nivelul celor produse de Mediapro.Despre Pacatele Evei inca nu am nici o parere ,astept sa intru mai tare in subiect.Depre Lacrimi de iubire pot spune ca imi place mult de Bebe Cotimanis-joaca super,imi place de Max-fratele lui Lucian Viziru,parerea mea e ca joaca mai bine ca fratele lui,iar ca si voi cred ca Nicoleta Luciu n-are nici o treaba cu filmul.Imi mai place Ionut-fratele Maiei,cat despre Maia nici ea nu prea le are cu actoria...Dar gata ca vad ca ocup tot spatiul si va plictisesc.
LUMINITA-mama Dariei si a lui Dragos
camelia72 spune:
Buna,fetelor!
Ce ziceti de "Pacatele Evei"? Credeti ca Oanei Zavoranu i se potriveste rolul principal...haide-ti,dati-va cu parerea!
Mie,"Lacrimi de iubire" incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult,cred ca si actorii si-au intrat bine in roluri,poate si noi ne-am obisnuit cu ei...important este ca incepe sa devina interesant subiectul.Va reusi Maia sa se marite cu Mihai?Dar Alexandra va castiga in fata Amaliei?
POZE