Clubul telenovelistelor!
Raspunsuri - Pagina 3
gabibarta spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Gabi,daca ai mai urmarit "Tanar si nelinistit",al cui crezi ca este copilul lui Ashley,eu am impresia ca al lui Victor Newman,prin insamantare artificiala,ca si copilul Dianei.
Ati auzit ca incepe si pe Antena 1 o telenovela romaneasca, "Secretul Mariei"?
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
Nu stiu, ca in ultima vreme nu apuc sa ma uit la serial
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
danangie spune:
Dar "culoarea pacatului" va place? M-am uitat de cand a inceput, doar ca am ceva episoade de cand nu ma mai uit.......ca ma enerveaza ca Tony ala mereu scapa..
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
camelia72 spune:
Salutare !
Fetelor,eu ma uit la urmatoarele seriale (telenovele):
-Lacrimi de iubire
-Tanar si nelinistit
-Dragoste si putere
bineinteles,sunt si zile cand le mai pierd,dar deja cunosc subiectul.
Ce credeti,se insoara Mihai cu Sonia (in Lacrimi de iubire) sau este prea indragostit de Maia?
POZE
camelia72 spune:
Ce mai faceti,dragele mele?
Haide-ti,ce impresii v-au mai lasat "minunatele noastre seriale"?
Va place Secretul Mariei de pe antena1?Ati vazut reclamele la cea de-a treia telenovela romaneasca de pe acasa,joaca Oana Zavoranu,Papi...sper sa fie bun!
Anculina,ai dreptate,lipseste acel personaj cu sare si piper,gen Zavoranca in Lacrimi de iubire si parca sunt prea multe scenele de dragoste dintre Alexandra si Andrei,eu,de fapt,nici nu am vazut cum de s-au apropiat cei doi(am pierdut acel episod),stiu ca Alexandra il invinuia de moartea tatalui ei.
POZE
alinamoro spune:
Camelia,eu urmaresc doar "Lacrimi de iubire".Sunt curioasa si eu daca se casatoresc Mihai cu Sonia.
Nu-mi place deloc cum joaca Nicoleta Luciu(Sonia),mi se pare prea "artificiala" in film.
Alina & Dragos (11.04.2002)
pozici
camelia72 spune:
Mie,in general,Nicoleta Luciu mi se pare artificiala,isi etaleaza sanii cu atata mandrie ca sa nu observam lacunele de la mansarda.
Amalia incearca sa fie o vampa materialista dar nu prea ii reuseste,este prea finuta...querida era mai potrivita...si Nicol incepe sa-si intre in rol!
Cel mai mult imi plac:-Grig (Bebe Cotimanis),nea Take (Papaiani),Maia si pustiul Ionut...astept sa-si intre si ceilalti in roluri!
POZE
klumea_blondy spune:
nicoleta luciu mi se pare artificiala nu numai in film ci si de fiecare data cand apare pe la televizor!
preferatii mei din serial sunt grig,si spre uimirea mea(chiar nu ma asteptam sa joace atat de bine)lucian viziru!
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
SIMONABB spune:
Da, mai, mie-mi place Secretul Mariei.
Nu eram o telenovelista pina acum, am inceput sa urmaresc tocmai serialul asta pt ca pe sotul meu il cheama Octav Barbulescu (pe bune)
http://community.webshots.com/user/simonabb
camelia72 spune:
Imi place si Secretul Mariei dar nu l-am urmarit de la inceput si nu stiu cum a ajuns Maria in locul Lorenei!!!
POZE
camelia72 spune:
Salutare!
Mai,dar Nicoleta Luciu este sub orice critica,mi se pare din ce in ce mai antipatica,nu are nici un pic de finete.Ce-o fi vazut Dinu Maxer la ea?El este atat de draguuut!
Eiii,dar vad ca sunt cam singurica pe aici...nimeni nu se mai uita la telenovele?
Haide-ti,curajoaselor,recunoasteti ca mai trageti cu ochiul la cate o faza-doua!
POZE