Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari(60)
Raspunsuri - Pagina 9
Amely spune:
Ingeras, cu ce ai facut stimulrea? Premarinul e bun? Eu am luat 2 pastile acum vreo 3 luni, la recomandarea dr., sau asta e mai slab?
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
dandana spune:
eu nu cred ca premarinul e pt stimulare!
stimularea implica un hormon care se ia pt a bloca un alt hormon ![]()
in esenta trebuie vrajit cumva hipotalamusul ca nu ai foliculi deloc si acesta comanda cresterea lor
reactii adverse? brrrr
dar depinde si de organism, ti-am zis ca eu acum nu am nimic. asta e, ce putem face altceva?
amgasit cum e cu trecidul, se pare ca nu se mai fac decat pastile!
una din reactiile cele mai neplacute e ca dispare mucusul si se micsoreaza endometrul adica face ceva pe de-o parte si strica pe alta prin inhibarea estrogenului 
Amely spune:
Multumesc mult Dandana si Ingeras,
, auzisem eu de Ovamit... multe fete au avut reactii adverse destul de urate, dar ce sa-i faci? macar de-ar da rezultate... Singurul lucru de care mi-e frica sunt chisturile care ar putea sa apara, in rest, daca ma doare pe mine, suport, ca n-am incotro...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
ingeras26a spune:
Dandana, daca asa scrie, inseamna ca asa este...
Amely, nu stiu despre Premarin, da nu cred ca si acesta contine Clomifen si dr meu a insistat cu Clomifen, iar rezultatele (dpdv foliculi si endometru) au fost excelente.
Iti recomand cu caldura Clostylbegit, dar sa ai grija cu alimentatia si neaparat eco trans + antiinflamator.
Te pupic, Ingeras
ingeras26a spune:
Amely, Ovamit este cam acelasi lucru cu Clostylbegit, ambele contin Clomifen, dar in concentratii difertite.
Pupicei, Ingeras
marrina spune:
ratusca1977 Iti multumesc pentru raspuns. Am vazut ca te-a cam "urmarit" si pe la alte subiecte si m-am gandit eu asa...
ratoiule Prea umblai tu exact pe la subiectele unde posta si ratusca1977... Dar daca m-ati lamurit amandoi de acum mi-e clar.
diciu Tie vrei sa-ti faci vaccin antigripal? Ca el n-are voie cat are simptome. Sub nici o forma. Nu stiu daca are vreun efect la fertilitate. Probabil doar sa nu fii
cand il faci ca poti face boala si sa nu afecteze sarcina.
dandana Eu am luat Trecid tablete (miros cam urat
). Daca vrei neaparat sirop si nu gasesti Trecid ia-ti Robitussin expectorans ( sa nu fie antitussicum ca are altceva in el)
ingerasule Eu la HSG am simtit numai o ciupitura si... ditamai jena... de pozitie, lumea din jur. Ce auzisem eu atunci (nu stiu cat e de adevarat) ca ar durea daca "tropetele" sunt infundate. Ale mele nu au fost.
Tie succes sa fie llllibbberrrre pentru
Radiologul iti face HSG nu ginecologul, si-ti face filme. La instilatii iti introduce o substanta dar sunt curioasa de unde stie cat sunt de libere ca nu vede nimic. Eu stiu ca instilatiile se fac dupa HSG pentru desfundarea trompelor. N-am idee ce vroia ginecoloaga ta. Sa faca o ... verificare?
diciu spune:
marrina...amandoi vrem sa facem antigripalul....dar numai dupa ce suntem sanatosi...ma gandeam eu asa..daca n-are vreo influenta negativa la
sau la mine..
ingeras26a spune:
Marrina, sar'na ... cred ca da...tind sa cred ca este vorba de instilatii, pt ca nu mi-a spus nimic de radiolog si data trecuta ma suise la el pe masa...
![]()
Ingeras
Kariris spune:
Fetelor, sunt fooooarte botoasa!!!
Eu aia super sfatoasa, super "prestatoasa" si cu strategii de "atac" bine puse la punct...am ramas fara obiectul muncii!!!
Eu nu stiu cum, dar in fiecare luna in perioada fertila se intampla ceva sa nu putem face nimic! Acum...fix de azi si pana luni inclusiv va fi tot pe drumuri in delegatii. Sa nu-mi spuneti sa ma duc cu el, ca nu am innebunit, ca in fiecare zi va fi in al colt al tarii!! N-am mai putut si i-am zis : bine mai, fix acu' te-ai gandit sa pleci??? O sa astept pana luni si o sa vad cand se pozitiveaza testul de ovulatie poate totusi mai am vreo sansa...desi....si daca sta mai mult de 4-5 zile abstinent nu mai am nici o baza in gigei! si cred ca nu o sa mai iau nici BU si alte alea ca nu pot sa va spun la ce imi sta gandul non stop!
Si precis e de la tratamentul asta.
marrina spune:
lachione Ia baga-i un concediu medical ca n-are ce cauta tocmai acum in delegatii. Sa fie clar. Si daca chiar trebuie... de ce sa nu te plimbi si tu prin tara noastra frumoasa... Pe la Brasov a iesit soarele.