produsele OLAY

In urma cu 2 ani , cand am fost in State, am primit o crema anti-age OLAY. Nici nu auzisem de aceasta firma. Vreau sa va spun ca am fost uimita ce bine mi-a facut la fata. Acum s-a terminat, iar in Ro nu am vazut deloc asa ceva. Stie cineva prin tara de unde mi-as putea procura?
Cele ce ati folosit, cum va place???
Este o intreaga gama de produse, tare as vrea sa-mi mai iau. Dar de unde?
printesa mea
Raspunsuri

ppisic spune:
Eu folosesc de la Oil of Olay ( sau Olaz)un demachiant si o crema de zi.
Ambele le-am cumparat aici, nu stiu in Romania, dar ar trebui sa gasesti la farmacie sau supermarket ( e produs Procter& Gamble)... Aici le gasesti in acelasi loc cu produse Nivea sau L'oreal ( si cam la acelasi pret)
Demachiantul este foarte fain, crema este asa si asa:)( La capitolul crema de fata prefer Clarins !)
Succes!

tonic spune:
Si mie mi-a placut foarte mult, dar din pacate acum nu mai exista pe piata din Romania. A fost pe la inceputul anilor '90, apoi am auzit ca au avut probleme cu niste produse contrafacute si s-au retras. Mie mi-a priit la vremea respectiva si am mai cautat, dar nu am gasit nicaieri. Culmea e ca acum s-ar putea nici sa nu-mi mai fie la fel de bune pt. ca au trecut ceva ani de atunci si am mai imbatrinit si eu, pielea are alte cerinte, dar tot as vrea sa le mai incerc.
catalina

Mona_B spune:
Nu e Oil of Olaz, care se gaseste in Europa, OLAY sunt produse de origine americana.Am vazut si eu aici in Canada, dar n-am incercat inca.

ppisic spune:
Pe site-ul lor zice ca sunt acelasi produse, dar cu nume diferit..( de fapt ambalajul si produsele sunt acelasi..sau seamana foarte bine)
Am vazut si produse care au inscriptionate amandoua denumirile, Olay/Olaz.
www.olay.com si vezi ca daca te duci la Olanda sau Italia, se cheama Olaz:)in SUA e Olay :)

cait spune:
Oricum cam peste tot s-au schimbat..veriosara mea isi luase la inceput cand au aparut in romania iar anul trecut i-am adus eu una din franta si a zis k nu mai este la fel..Olaz-ul de la inceput era buna dar in romania nu se mai gaseste..

lena spune:
asa e pisic...ai dreptate...asa cum si Cocolino din ro se cheama Robijn in olanda...dar in rest e la fel...cica se tine cont de tzara si de pronuntia in limba respectiva.
Eu am folosit aici acum vreo 2 ani, e drept am primit-o cadou, era si anti-aging, dar slabutza rau...ei bine ele nu sunt calitativ foarte sus, de-aia nici nu sunt foarte scumpe...daca ai o piele buna, care nu necesita multe tratamente, cred ca au efect!

nematics spune:
Incearca Nivea antirid cu coenzima Q10 - e foarte buna; de asemenea exista o crema antirid Ana Aslan foarte buna, cu argila, am gasit-o la Metro.
Si Ponds anty wrinkle e f. buna

mihaelabebe spune:
Pt fata si corp folosesc toata gama lor de putina vreme si sunt multumita(mai ales lotiunea de corp care o folosesti la dus ca io-s cam lenesa de felu' meu).Acu' si Olay-ul are produse ieftine si scumpe.Pt inceput nu m-am aruncat la cele in jur de si peste 20$/buc(ma refer la produsele de fatza) ,ci gama mai ieftina sa vedem cum imi priesc
...si imi priesc.Iete ici produsele lor: http://www.olay.com/

adrienne12 spune:
Eu am folosit Olay dar n-am cazut pe spate. Mai bine mi-a facut ROC care are retinol si Nivea si o sa rizi dar eu folosesc Gerovital antirid din Ro. Dupa parerea mea e mai bun ca Olay, dar asta e experienta mea.Sper sa nu ma aresteze nimeni dar o sa reproduc aici un fragment dintr-un articol despre creme antirid publicat in Consumer Reports in oct 2003. Nu dau linkul pt. ca se cere subscriptie ca sa poti vedea articolul si eu am (imi cer scuze dar nu am timp sa traduc). Asa cum am spus eu prefer cremele cu retinol celor cu peptide.“Amino-peptides have been proven to naturally regenerate damaged skin,” claims a recent magazine ad for Olay’s new Regenerist line. Pentapeptides, synthetic forms of five amino acids that occur naturally in the skin, are among the products’ ingredients. At a suggested retail price of $19 each for a six- to eight-week supply of regenerating serum, hydrating cream, and lotion with sunscreen, do the Regenerist products work?The Food and Drug Administration does not require safety or efficacy studies for cosmetics. Olay’s parent company, Procter & Gamble, has funded such studies, and, at our request, it provided a summary of the research. (Pentapeptides can also be found in Chanel’s Precision Age Delay Rejuvenation Serum.)In one Procter & Gamble study, 92 women ages 35 to 55 used either a moisturizer containing pentapeptides or a placebo. Researchers concluded that compared with the placebo, the pentapeptide formula decreased the appearance of facial lines, wrinkles, age spots, and dark undereye circles. In a small four-month, double-blind study conducted by Sederma, a French maker of pentapeptides, the ingredient was compared with retinol (a vitamin A derivative). The pentapeptide formula was found to reduce wrinkles slightly faster and without the inflammation associated with retinol.Since the studies have not been published in a peer-reviewed scientific journal, we find it difficult to draw firm conclusions. The experts we spoke with say pentapeptides seem safe and may help reduce skin wrinkling by bolstering collagen. If you decide to try a pentapetide product, use it for three or four months, as in the clinical trials, and then decide for yourself if it’s working. pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos