Da, intr-adevar, a venit de joia trecuta!Sunt foarte multzumita, e o femeie care shtie sa lucreze cu copiii, are shi 2 nepotzei, pe unul din ei i-a crescut pana la 3 ani, a mai vazut de 2 copii, perioade indelungate, ce sa mai.... cred ca ma numar printre cele norocoase!Shtiu ca de-abia e la inceput, dar de cand am vazut-o prima data ...mi-a placut...se potriveshte cu bblusha mea...!Shi dansei ii place ca sta aproape de noi, shi mai ales ca vis a vis stau nepotzeii danseiSunt incantata shi de aceea o voi tzine mai mult timp...aveam de gand sa-mi duc bblusha la 2 ani la cresha....dar in conditziile astea....voi renuntza....!Bblusha va sta cu ....mamaia Dodo..., asha ii spuneau copii dinainte ...shi asha ii vom spune shi noi!
ppv shi Sara Ioana(7 octombrie 2004)
pozele noastre:http://photos.yahoo.com/greierash78
Ma bucur pentru tine ca ai gasit asa o femeie buna si care iubeste copii+priceputa.Conteaza foarte mult cand te duci la servici sa sti ca fetita ta este pe maini bune si ca nu iti va duce dorul asa de mult.Eu stiu ce vorbesc caci si noi am avut vreo 3 bone si mult mi-a trebuit sa le gasesc,pe altele numai cand le vedeam cum intrau in casa imi dadeam seama ca nu iubeste copii si Robert la fel,nici macar nu ii acorda vreun zambet,el care nu scapa pe nimeni care intra la noi in casa fara citit si jucat sau colorat.inca o data iti urez SUCCES CU BONA.
Ma bucur pentru tine. Este greu sa gasesti o bona buna in ziua de azi.
Pupici.
Mia, mami de BB Roland
greierash78, cum ai gasit tu bona de care povestesti? eu am gasit un anunt postat pe site si am sunat-o pe doamna respectiva. a venit la noi, am vazut-o, a placut-o si fetita (si noi vroiam sa o dam pe Bianca la o gradi cu program prelungit) pare o femeie de treaba, modesta, ne-am inteles si la bani dar am o singura retinere, si anume ca nu mi-a recomandata-o nimeni cunoscut...