Scandinavii stiu DC ... (76)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
quote:Ce coincidentza si eu tot aseara am mincat crevetzi asa alaturi de o berica mica:))) Imbatrinim? Neeeeee....Liris nu-i asa ca poza e enervant de frumoasa? Parca imi face in ciuda asa
Originally posted by tata lu Toma
Aprind ? Bunineata !Tineti minte peletele alea de creveti care erau omniprezente acu' fo doojdeani alaturi de conservele de peste ?Am mancat aseara (cu bere, evidamon) si mi-au placut ... imbatranesc ?_Sunt moderator dar ma tratez
![](cuplucasatorit.gif)
![](alcool.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_man.png)
tata lu Toma spune:
Io va stiam fete serioase.
N-o mai pizmuiti atata pe madama din poza ca va spui io cum se traduce textul de peste uandarbra :
"Nu pot sa beu. Si-mi pasa"
_
Sunt moderator dar ma tratez
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
sunt grasaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nu-mi ramane decat sa
Sabina si
![](hippi.gif)
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
![](images/user_woman.png)
annie_xtreme spune:
Sabinutza, iar incepi mama? Am crezut ca am trecut de etapa asta
.
Ashadar, sa va spun umpic despre Switzerlandia, unde nu sunt savarine din pacate (sau or fi, dar io incerc din greu sa rezist tentatziei ciocolatei, asha ca nu mi am bagat inca nasul prin patiserii).
In primul rand teoretic vorbind eu stau la tzara, sunt "fille de campagne" cum ar veni. Avem fanfara in sat si tot felul de casutze de alea cu porticuri si scari mici mici si abrupte. Am fost o data in "centru" si am crezut ca imi scuip toti plamanii pana acolo (acuma inteleg mai bine ce imi spunea Lena de baschetzi :D). Pe de alta parte, printre vii, padure si lac se gasesc tot felu de firmulitze mici care construiesc bucatzele de module spatiale si lucreaza la...sub micro. Ceea ce mie una mi se pare absolut fabulos - sa poti lucra la un nivel stiintific inalt si totusi sa te poti bucura de liniste si atmosfera aia faina, bucolica (in capul meu astea doua nu mergeau impreuna).
Anyways, despre swiss people nu pot sa imi dau cu parerea ca aici e un mediu "international" - in biroul meu cel putin nu sunt 2 oameni din aceeasi tara (estul e insa majoritar :D). Am remarcat insa zambetul gratuit al oamenilor (despre care am mai vorbit uneori cu prietenii mei si am ajuns la tot felul de controverse). In sensul ca ei spuneau ca " e fals, nu vine din suflet etc.". Acuma pe mine putin ma doare de unde vine, prefer un zambet fals decat o injuratura tzaraneasca "pe bune", nu i asha? Ideea ii ca toata lumea aici parca e pe prozac si asta e bine, i like it.
Profu (ah, asta e elvetzian) e organician de felul lui, deci se intampla sa vorbim limbi diferite uneori dar de cele mai multe ori da nishte super dume de radem cate juma de ora. Alta chestie care imi place este ca aici, deshi e "firma", ierarhia este numai pe hartie, pentru ca profii impart biroul si cafeaua cu doctoranzii, majoritatea oamenilor (indiferent de varsta sau pozitie) isi spun pe numele mic si e foarte relaxant.
Asha ca Elvetzio te iubesc, cum spunea o coforumista de pe alt forum.
Se poate ca la un moment dat sa imi treaca euforia, dar deocamdata incerc sa ma bucur de culorile schimbatoare ale padurii din nordul orashului si de macanitul ratzushtelor care vin in fiecare zi la malul lacului sa verifice de care sandwich mi am adus.
O zi plina de succese va doresc,
![](images/user_man.png)
narancea spune:
sabino si tu esti grasa ? my god ! de unde v-atzi luat pe capu meu ? de asta beau eu ! ca numai grase in jurul meu !
doruletz spune:
neatzaaaa
hehe, casunarati pe Adrianna, cred si io ca e de invidiat, cica mai are si cele mai lungi picioare din lume de parca restu' nu-i ajungea! Aci face si reclama pentru Crucea Rosie nu numai la sutiene si saltele, uite-o www.prisedevue.com/photos/ak/images/prevs/prev7.jpg" target="_blank">acilea, e femeie serioasa bre.
liris, mie imi plac wonderbra-urile, mai ales alea "special décolleté"
sabinutza, muhahahaha, pai daca tu esti grasa io sunt chiar balena de-a dreptul
tata_lu_toma, asta e cu dedicatie speciala pentru tine (pentru interventia de ieri de la alt subiect):
Cica s-ar fi descoperit si nr. lui D-zeu (ca cel al diavolului e cunoscut):
- Nr diavolului e 666
- Nr. lui D-zeu ar putea fi 404 (404 Not Found error...)
Gata, plec la piscina, mai trec io mai pe seara prin poenitza
doruletz spune:
na ca uitai: voi vorbiti de creveti d'aia albi prajiti in ulei pe care ti-i da din start la orice restaurant chinezesc p'acilea?! daaa, si io imi amintesc ca erau in timpurile stravechi la restaurante in Bucuresti, ti-i dadea in loc de cartofi prajiti, chiar ca am imbatranit
annie, ma bucur ca iti place Suisa bre, e important sa te acomodezi repede! Ce limba vorbiti voi p'acolo (ca astia au multe)?Nici aci nu se foloseste pluralul intre sefi si subordonati, de fapt regula e urmatoarea: daca sefu' iti vorbeste la plural trebe sa faci la fel, daca el foloseste persoana a doua si tu la fel faci. Pana acu' io n-am intalnit inca sef sa foloseasca pluralul. Iar prenumele oricum il foloseste toata lumea, pana si la interviuri de job, niciodata numele de familie.
gata acu' chiar plec
![](images/user_woman.png)
liris spune:
Sabina , alcoolul are calorii la greu.
uita-te si tu la adriana asta, fata frumoasa (serioasa ...ma abtin...dar cui ii trebuie un "model" serios?! si apropos de ce le-o fi zicind modele ca ptr mine nu-s) de altfel si hai la sport! (daca intr-adevar crezi ca ai o problema cu greutatea).
Doruletz mergi de multa vreme la piscina? au programe speciale ptr gravide acolo unde mergi?
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
da, sunt grasuta si am celulita,insa merg pe munte si am cea mai frumoasa fata
narancea,acu stii totu despre mine.am incurcat-o
annie, ce zici, chiar e mai frumos in elvetia?
liris, da, la sport, neaparat.da ma mai si alint:))
pupici la burtici.
Sabina si
![](hippi.gif)
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.