Scandinavii stiu DC ... (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Buna dimineatza!Narancea pai zi tu de un concurs ceva, hai ca tu esti muza doarLiris nici eu nu am avut greturi, doar starea aia de somnolentza, aoleoo dormeam frate dusaaaa! Iti uram toate cele bune la control! Foarte frumoasa zi si pe la noi, dar cu toate astea am o stare aiurea rau azi] nu stiu de ce, poate pt ca mi-am baut cafeau cu socrela. Revin cind imi revinVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)TELEDONUL EUROPENCELOR INIMOASE PENTRU CEA MAI FRUMUSICA BEBELUSHA:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53837"Love like you've never been hurt and dance like you do when nobody's watching."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Liris, nici eu n-am avut greturi, doar un somn...mamamia, si cand ma trezeam de dimineata imi trebuiau 2 ore sa ma dau jos din pat, pe bune.

iti dai seama, asta inseamna ca faci un copil cel putin la fel de frumos ca si Galagia mea

tatic de toma, ......libearaaaaaa! acu, face bine la inspiratie!

doruletz, da, asa e, eu am avut fix 2 luni ragade si nu dormeam neam, vroia copilu asta sa suga incontinuu, am crezut ca n-am lapte si a venit dr acasa, mi-a zis ca imi mai aduce 2 copii sa-i alaptez atat lapte aveam,
pe vremea aia n-aveam acces asa la net, ca m-as fi dres eu repede.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

mi s-a spus ca 20% din femei nu au greturi ... dar voi intelegeti ... sa nu ma vada nimeni pina la asa saptamina mare ... poate doar pe vremuri, la tara se putea. dar asta e sistemul cu asta defilam. din pacate eu sunt si o fiinta foarte stressata ... in sfirsit. sa dea Dumnezeu sa fie bine in final.

ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narancea spune:

vikisoara hai sa ne intrecem ca gospodinele. in weekend sa facem cite un tort de ciocolata sau ma rog ce prajitura va pica voua mai bine si sa vedem cui iese mai bine, si facem poze asa step by step sa se vada ca nu s-a trisat. cine se pune pe lista la intrecere ?

my god ! daca m-ar vedea tata ce scriu aici, m-ar renega de fiu hahahahahahahaha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

itsme, prezent acilea, constiincios, desi cu lectiile nefacute!!! (aia cu soacra batrina,poti s-o uiti, ca vaz ca nici fler nu mai am ...:-))
vikinga, din pacate sigur nu venim, fiindca asta-i weekendul in care nu putem pleca de-acasa (am uitat sa-ti zic)...si-mi pare rau, evident :-(( Felicitari c-ai gasit-o pe nanny cea potrivita si, de-acu', succes la scoala (ce vrei sa studiezi??)
narancea, te plictisesti mami??? (ca vaz ca vrei jocuri si concursuri...)

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

Naranceo, io sunt arbitru daca promiti ca faci o ... savarina.

_
Sunt moderator dar ma tratez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

vaaaleeeu, sariti fratilor ca varu' narancea a luat-o razna de tot, acu' vrea concurs de prajituri!!
io m-as inscrie la sectiunea 'mâncat prajiturile facute de scandinavi', cred ca m-as numar sigur printre medaliati

liris, stiu ca e dificil de crezut daca nu experimentezi pe propria piele, insa tin sa repet ca greturile nu-s deloc de dorit si ca se poate foarte bine si fara. io le-am experimentat vreo 4 luni, mi s-a intamplat sa vomit si de la un pahar cu apa, si noaptea etc. Io cred ca totul are sa fie bine la ecografie si ai sa te linistesti dupa asta, doar lipsa greturilor nu e o dovada ca ceva n-ar fi in regula, pana acuma ar fi aparut deja si alte 'semne'. bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

'neatza!

ma inscriu si io in concursul de mancat prajituri, alaturi de doru'

adela, caraoche in estona??? wooow, esti tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

eu fac prajituri cubaneze (adica porumbi fierti), si mananc orice alte prajituri facute de narancea si vikinga, si de oricine altcineva. Pot sa ma si pozez cand mananc la o adica

lulutz, ma bucur ca nu ti-a fonctionat instinctul de data asta! Phuiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

liris, nu te ingrijora, eu una n-am avut absolut, dar absolut nici un pic de greata cand am fost gravida, de la inceput pana la sfarsit. Nici durerilor lunare de burta (domnii sa ma scuze) nu le-am dus dorul, asa ca daca era dupa capul meu, eu tot gravida as fi stat! (minus partea cu facutul copilului).... So no worries!

Mergi la inceput