Scorpiutzele... unde sunteti? (20)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
buna dimineata!
ne simtim mai bine.razvan nu a mai facut febra de ieri.oricum mergem azi la dna doctor la un mini control.
gabriela, ti-am spus ca rares are rosu in gat.sanatate multa si la mai multi dintisori.nu stiu ce sa-ti zic cu mancatul ca razvan nu face faze d-astea sa refuze mancarea.te astept pe mess sa mai vorbim.
hellene, ia vezi poate il pacalesti si pe al tau cu "plata in natura" daca ai nevoie la ceva prin casa.
lory, multa bafta la noul serviciul.asteptam amanunte.
ana, asteptam amanunte despre bona.sa fie totul cum vrei tu.
yrys, ma bucur ca te simti mai bine si mai lasa stresul deoparte.sa mai faca si altii, ca asa iti distrugi sanatatea.sper sa fiu pe mess cand ajungi la birou.trebuie sa ajung si eu la doctor, dar ne auzim in cursul zilei.
va pup pe toate si o zi super.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mina spune:
Salut
suntem mai bine, numa ca amandoi ragusiti. Ca eu cand le fac le fac pe toate!
S-a sculat micul terorist care nu mai poate fi lasat sa miorlaie asa ca profita din plin.
Va pup pe toate si va las.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Buna dragelor!
sunt iar pe fuga ca anda nu ma lasa sa scriu,iar in cea mai mare parte computerul e acaparat de husband care sta toata ziua in fatza lui si nu vorbeste cu mine,ba chiar si doarme aici.
sa fie asnatos.
merci tare mult dragelor,dar sa stiti ca nu are rost sa ma complic cu o prefacuta care se crede si mare doamna pe deasupra dupa ce da cu bata in balta si sta la barfe pe la toate colturile.am bocit destul pe tema asta pina acum si n-are rost sa ma mai complic.n-am sa rezolv nimic,o sa o ia de la capat ,iar eu m-am hotarit sa ignor si sa zic ce am de zis,doar ca mie in fatza nu-mi zice nimic.as vorbi singura daca as discuta ,am mai incercat si ar incerca iar sa-mi bage strambe si mai mari pe la spate cum a mai facut,sau ar boci si s-ar plinge preaiubitului fiu ce i-am facut si i-am dres ,iar apoi ma trezesc cu ea la usa ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.nu e normala la cap si nu ma mai complc sa se creada ce o vrea si printzesa ,dar eu n-am sa-i suflu in borsh.
de ieri merg la sala,asa ca m-am enervat si sper sa pot sa-mi deschid si un business si n-am de gand s-o angajez pe ma-sa(ca banii ii da mama ,soacra mai cere de obicei ,nu da) cum voia prea dragul meu sotz!asta mai lipsea ,pai iese cu scantei si eu nu ma pretez la tzaranisme ca doar pina acum nu era greu sa ma iau de cap cu ea ca ea atata stie si apoi ii face pe altii needucati.oricum eu n-am vazut nici o soacra buna pina acum,poate sa-mi zica cine ce-o zice,eu nu cred.poate de suprafatza!si nu ma deranjeaza de soacra cat de comportamentul sotului.ca as vrea sa vad si eu o data ca face crize de astea si pt mine ,nu numai pt ma-sa.nu stiu daca ei realizeaza ca mama aude fazele astea si nu-i convin si ca ar putea sa se poarte si ea la fel,dar nu,sotul face parte din familia mea ,pe cand eu nu sunt suficient de buna pt ai lui,ca de ei sunt printii si eu cenusareasa.m-au cules de pe strada si nu sunt educata.atata paguba!sa ma scuteasca si sa ma lase sa -mi vad de viatza ac poate la varsta lor ar trebui sa aiba alte preocupari.ei cred ca vor trai 100 de ani!chiar e sanatatea mea si mi-o pastrez ca in ritmul asta nu prind nici o pensie!
fug cu Anda afara,si poate revin daca mai prind computerul!sanatate micutilor si voua la fel, dragelor.multumesc inca o data pt ca sunteti alaturi de mine!
o zi buna si pupici!
nastasie spune:
buna ziua.
noi am venit de la doctor.rosu in gat a trecut, febra nu a mai facut, dar avem alta problema acum:avem rubeola.dimineata l-am gasit pe razvan plin de bubite pe toata burta si tot spatele.acum stam in casa pana vineri cand mergem iar la control.pe o parte ma bucur ca l-a facut mai devreme ca oricum l-ar fi facut mai tarziu la cresa sau gradinita.si oricum e o faza usoara.si vremea oricum nu ne permitea sa iesim afara.
carmen, din cate am citit eu asa mai pe fuga sa inteleg ca soacra e peoblema.eu te inteleg perfect.a mea nu l-a vazut pe razvan de la botez si noi peste o luna luam motul deci face 10 luni.nici eu nici sotul nu mai vorbim cu ea.aceeasi problema ca si tine.nimic nu ii convine.ma duc sa citesc mai exact problema ta.nu mai pune la suflet si ignor-o.
va pup pe toate.
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
carmensilva spune:
Adriana,nu soacra e problema ,ci sotul.ca ea ar putea sa spuna ce doreste si sa nu-i convina,daca el ar fi de partea mea ar altfel,poate ca as fi reactionat si eu altfel.dar asaa.....m-am saturat sa cedez sa iau eu distonocalm si sa pling noaptea pe ascuns.lasa sa ia ea pastile,sa se consume si ei,dar vezi ca nu e asa.ce daca i-am zis asta iarna lu 'socru-meu ca am auzit ce a zis despre mine etc etc, a luat-o de la capat,n-am rezolvat nimic,ba i-au mai si impuiat capul sotului cu varianta lor.putea sa ma intrebe macar si pe mine,dar vezi ca si el e cum e.de aici eu deduc ca e de partea lor ,pt ca abia acum la cearta el a zis am auzit eu parerea ta.nici nu vreau s astiu.mi-am propus sa-mi schimb viatza radical ,sa fiu fericita ca cine stie cat prind,oricum nu suta de ani.am un bb de crescut,trebuie sa fac ceva pt el,am acusi 30 de ani,vreau sa fac ceva in viatza asta,m-am saturat sa ma plafonez.
va las ca a venit mama,o seara buna!
Ana68 spune:
Saluti scorpiute,
Carmen ,ma bucur mult sa citesc ca esti o luptatoare si ca nu faci neamul scopionicesc de ras....Bravo!Lasand gluma la o parte chiar m-am bucurat sa citesc ca nu te lasi doborata de necazurile astea pe care le ai...Cred ca si faptul ca mama ta te sustine este important pentru tine...Iti doresc sa reusesti ce ti-ai propus cu afacerea si sa treci cu bine peste pretentiile si nivelul ridicat al celor cu studii superioare din familia ta....
Adriana,a fost bona la noi azi.
Luana si Alex au fost foarte incantati si bucurosi...S-au atasat deja de ea,dar vreau sa zic ca si eu...E asa simpatica ...Am discutat de una de alta,i-am mai spus ce si cum cu copilasii astia ai mei...Totul e super pana acum.Vine iar joi dimineata ,sa vada si ea cum iau nazdravanii mei micul dejun...
In rest fetelor,sunt un picut suparata,ca azi dupa-amiaza a sunat proprietarul apartamentului in care locuim(ca noi stam in chirie) si ne-a anuntat ca din noiembrie ne mareste chiria,adica vom da 150 de euro pe luna,de la 120 cat am dat pana acum...Asta e!
Multa sanatate la toti copilasii bolnaviori!
No,va pup pe toate si sa aveti parte numai de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
monica-elizabet spune:
buna feteleeeee,am intrat si eu doar sa va salut, nu am net acasa de 2 saptamani, acum sunt intr-un internet cafe, am venit sa vb cu sotul meu.
noi suntem bine, alex a inceput gradinita si e tare fericit, i-a placut fff mult din prima zi, ruxi creste si face progrese pe zi ce trece.
eu de cand a inceput scoala am inceput mai multe meditatii si nu prea mai am asa de mult timp, dar ma descurc.
va pup si sper ca sunteti bine cu toatele, abia astept sa-mi dea drumul din nou la net si sa recuperez tot.
numai bine
monica
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
klumea_blondy spune:
Buna seara, scorpiutzelor!astazi rares a papat ceva ceva asa ca sper sa-si revina!aveti dreptate e de la rosul in gat!
sunt asa de trista!maine pleaca sora-mia la brasov la facultate!o sa-i simt tare rau lipsa!
Lory, succes la locul de munca!asteptam sa ne povestesti de la munca !sunt sigura ca o sa ai ce ne povesti!
Yris, imi pare bine ca ai reusit sa te mai calmezi si sper sa o tii tot asa!vrem o mireasa surazatoare!
Carmen,prima data am crezut ca scrii despre soacra-mia,asa de bine ai descris-o!or fi surori?numai ca sotul meu imi da miedreptate (cel putin in fata)si se cam cearta cu ea chiar daca nu am intotdeauna dreptate!caci orice ar face dar orice,nu o pot suferi!si cred ca nici ea pe mine
Ana, ma bucur ca bona va este simpatica si speram sa ramana asa ,si imi pare rau ca ti-a crescut chiria!
Adriana, cred ca mi-am revenit dupa somn!sunt mai desteapta!
va pup pe toate1
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)
Yrys78 spune:
Buna seara fetele sau noapte buna, depinde de insomnii.
Iarta-ma Adriana, azi am fost pe drumuri: la veterinar, la medicul de familie - primul din viata mea, la cursul de engleza unde ma distrez si apoi la masa cu niste prieteni carora le-am inmanat invitatie de nunta. Mai avem cateva de inmanat tot in acest stil. Simt ca nu mai pot. Hmm. nu ma mai plang.
Carmen, foarte bine. mergi la sala si descraca-ti construcvtiv pentru tine nervii. imagineaza-ti ca aparatele alea sunt afurisitii care iti strica bucuria si o sa ajungi fotomodel, iti garantez - terapie incercata pe propria-mi piele acum vreun an - de atunci m-au luat gandurile de maritis si nu am mai avut timp - glumesc, insa nu am nici timp si nici voie pana nu afc o operatie la picior.
Ana, imi pare tare tare rau de vestea rea. Zici ca-s doar 30 de euro, dar tare se cunosc...pe langa celelalte cheltuieli. Poate daca incepi munca incerci sa iti renegociezi salarul. Tin pumnii. ma bucur ca piticii s-au atasat deja de bona si sper sa scapi curand de problemele cu ei, desi pentru altii par deliciosi.
OOO, lume noua, Monica. Te salut si iti urez numai bine si baga-ti mai repede net acasa....
Adriana, esti tare. Se vede ca ai copil de le stii si bolile altor copii cu rosu in gat al micutului Rares. Te pricepi, ce sa mai. Imi pare tare rau de rubeola lui razvanel, insa ai dreptate: cu cat mai devreme, cu atat mai bine. E bine ca trebuie tinut in casa doar pana vineri si nu cu saptamanile...Pupici sa ii treaca - nu prezint risc sa iau, ca am facut-o cand eram in scolica.
Lori_k cum a fost in prima zi? Asteptam povestiri...
Esme, ai ajuns in tara? Cum a fost drumul? Pupici si bine ai venit acasa.
Mira? Ce mai zici? Cum te mai simti???
Elena, pupici la bolnavior sa se faca bine.
Va pup pe toate si va urez noapte buna
pupici (imi pica okii-n gura)
http://community.webshots.com/user/yrys78
klumea_blondy spune:
yris,tare activa mai esti! ma inebunesti!
eu de cand sunt mamica m-am facut o puturoasa ,ca nici la magazinul al carui administrator sunt ,nu ma duc cu zilele!saracul meu sot,el se ocupa de toate!bine,in afara de bubu care imi ocupa tot timpul.aici sotul nu se baga!doar il ia la plimbare cu masina!ca rae ii place bubului!
http://photos.yahoo.com/klumea_blondy
rares andrei (29.11.2004)