Scorpiutzele... unde sunteti? (20)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE SCORPIUTELOR!CE NERVI POT SA AM!VA SCRISESEM O GRAMADA SI MI S-A RESETAT TOT!NU-MI VINE SA CRED!IMI VINE SA-MI SPARG LAPTOP-UL! Ce mai faceti? Copilasii s-au mai insanatosit? Asa groaza imi este si mie cand se imbolnaveste Alinut,de-mi vine dsa-mi iau campii. Am noroc ca am un cabinet particular aproape de casa si una,doua,fugim la nenea doctorul.Ce-mi place mie aici ,este ca atunci cand esti bolnav te duci la spital fara sa te doara capul de cat sau ce spaga sa-i dai doctorului.Te duci linistit,iti platesti consultatia,medicamentele si insanatosire grabnica.Cel putin pt. Alinut n-am platit nimic pana acum.De conditiile din spital ce sa va spun,SUPER! Cand am nascut am fost tratata poate mai bine ca la hotel.Mie de spitalele din Romania imi este groaza.Numai cand ma gandesc cum asteapta toti sa le dai,cum stau cu buzunarele pregatite,mi se face sila.Asta este unul dintre motivele pt. care nu m-as mai intoarce niciodata in tara.YRYS,stiu ca nu sunt in masura sa-ti dau sfaturi cam cat de calm ar trebui sa-ti rezolvi tu lucrurile inainte de ziua nuntii,dar sa stii ca-mi fac griji pentru tine.Asa am fost si eu.M-am stresat inainte de nunta ca nici n-am mai avut putere sa ma bucur ca in sfarsit a venit fericita clipa.Stiu ca tot greul este pe voi mirii,asa ca trebuie sa treceti cu bine.Mult a fost,putin a mai ramas.Bafta multa,si sa va ajute D-zeu. sa aveti o nunta frumoasa asa cum va doriti.Apropos de rochia ta.Eu pe vremuri cand imi mai lucram la croitoreasa cate ceva parca era un facut:dupa ce faceam ultima proba,totul rea ok,mi le incheia femeia,eu eram super fericita ca in sfarsit o sa ma pot imbraca in lucrurile respective,ma duceam sa le iau si ma imbracam in ele sa vad cum vin.De fiecare data aveam cate o surpriza,ba erau stramte,ba scurte,lungi,si-mi zicea de fiecare data:,,ESTI CUSURGIOAICA FATO,D'AIA NU-TI IES CA LUMEA!'' Asa sa fie? Cine stie? Acum nu-mi mai lucrez dar cand ma duc sa-mi cumpar cate ceva,daca nu probez tot magazinul parca nu ma simt bine.Si nu stiu cum se face,dar trebuie de fiecare data sa dezbrac manechinele din vitrina.Pai ce sa fac daca tocmai alea imi plac si nu le mai au in magazin?Asta sunt si n-am ce-mi face! Despre viata alaturi de un japonez,eu una pot sa-ti spun ca eu am avut noroc ca pe al meu sot foarte rar il vad imbracat la costum si cravata.El poarta ca si europenii blugi(are kilograme de blugi),tricouri,si poate datorita meseriei pe care o practica cu o deosebita placere,e mai dezghetat la cap fata de un japonez obisnuit.Sunt norocoasa dintr-un alt punct de vedere si anume,el are propria-i afacere.Nu-l comanda nimeni si nu-l obliga nimeni ca dupa orele de program sa-l insoteasca pe seful la baute prin baruri.Aici seful din cand in cand trebuie sa-si scoata angajatii la restaurant,sa-i distreze prin karaoke,fara sa-l intereseze ca femeile ii asteapta acasa.Angajatii nu-si permit sa-l refuze pe sef ca deh,sa mergi sa chefuiesti pe banii lui nu-i putin lucru ,si uite asa au japonezii viata fericita.Si al meu sot ii scoate pe-ai lui.La noi cand se ivesc astfel de ocazii ne certam.El vrea sa ne ia si pe noi(pe mine si pe Alinut),eu nu vreau si uite asa ne incaieram.Pana la urma il insotim ca asta e dar sincera sa fiu nu am nici un chef.Si el e asa de incantat...si mie imi vine sa-l strang de gat.Prietena ta poate in ceea ce ti-a spus a avut dreptate,eu una ma consider caz de exceptie.Cred ca in Japonia numai 1% dintre cupluri sunt cu adevarat fericite.Un lucru ce-mi place la ei:cand vine ziua de salariu,barbatul vine cu banii in dinti si ii da femeii.Daca ea bunavoieste sa-i dea si lui de o inghetata e ok daca nu...poate cu alta ocazie.Femei destepte!Hai ca m-am intins cam mult!TE PUP SI BAFTA IN CONTINUARE SA-TI REZOLVI CAT MAI REPEDE PROBLEMELE!ANASa stii ca prietene japoneze nu mi-am prea facut.Nu tin neaparat pentru ca mi se par a fi destul de false.Asa de BUNA ZIUA,am o gramada,dar sa-mi descarc sufletul in fata lor,nu.Oricum timp sa merg cu ele la cafele nu prea am ca ma cara zabaucul asta al meu peste tot dupa el.Mai am cateva romance pe-aici.Cu ele ce mai vorbesc,cu japonezele nu simt inca nevoia.Ce vroiam sa te intreb,LUANA E NASCUTA IN OCTOMBRIE?Cum a fost cu concursul de la Tiffany?Mai este si acum?Hai ca vroiam sa mai scriu cate ceva dar trebuie sa plec la cumparaturi.VA PUP PE TOATE,AVETI GRIJA DE VOI SI DE COPILASI! Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

Dragele mel,
Am vazut azi afis cu yoga si ma gandesc sa urmez sfatul tau Mina si sa ma apuc, ca altfel dau ortu' popii. Sa se faca bine Matei...e normal sa profite de okazie, micutul, insa fi ingaduitoare cu el, macar pana ii trece. practica asta cu decalotatul...hmmm,
Adriana, pupici la Razvanel cel bolnavior, sa se faca bine. Si sa terminati cat mai repede cu maruntisurile. Eu recunosc ca nici la ora asata nu le-am pus la punct pe toate, ca n-am timp.
Lori_K dar chiar ai scris, nu gluma. Imi place, mai vreau. de ce nu iti face placere sa il insotesti pe sot la iesiri? E bine si pentru tine, ca socializezi - ai invatat limba? - si pentru Alinutzu', ca se simte si el bine sa fie scos in lume.
Emma, nu esti singura zgribulita. Eu nu m-am ridicat din pat decat cu multe insitente. Pupici la micuta.
Va pup pe toate, scorpiutze dragi.

http://community.webshots.com/user/yrys78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

salutare scorpiutzelor!am fost la doctor si ne-am lamurit:avem rosu in gat si ne mai iese un dintisor!

Emma, a si inceput dariuta cu intrebarile indiscrete?Iar de trucuri,nu mai stiu ce sa fac.A prins un obicei,cand ii duc lingurita la gurita stramba din nasuc fara macar sa guste din papa.Asa ca sunt super interesata de "trucuri".

fug ca s-a trezit bubu si incerc sa-i dau iar papa!

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
Originally posted by klumea_blondy

salutare scorpiutzelor!am fost la doctor si ne-am lamurit:avem rosu in gat si ne mai iese un dintisor!

Emma, a si inceput dariuta cu intrebarile indiscrete?Iar de trucuri,nu mai stiu ce sa fac.A prins un obicei,cand ii duc lingurita la gurita stramba din nasuc fara macar sa guste din papa.Asa ca sunt super interesata de "trucuri".

fug ca s-a trezit bubu si incerc sa-i dau iar papa!

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Salut

si Matei se stramba "din oficiu" la primele 5 lingurite din orice mancare..asta daca a avut bunavointa sa incerce. Uneori stramba din nas si da din cap : nuuuuuuuuuu. Trucul meu este urmatorul: il murdaresc la gurita cu mancarea respectiva. Se linge pe bot si constata ca e buna, dupa care deschide de buna voi gura. Daca nici la linsu pe bot nu a cedat...nu mai stiu

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Buna dragelor... dintre friguri... ca zici ca vine Craciunul dimineata, asa e de frig.
George e o nebunie, ce mi-a lipsit cat a fost taran la mama, acum... devasteaza tot in casa, nu lasa nimic la locul lui, plus ca, daca e liniste, lucreaza la ceva, pe undeva!
Nina nu a aparut azi? Oare ce face Cristinutza?
Iri? Monica? Syd? Mi-e dor si de voi!
Ema, m-am amuzat, am patit-o si noi: "mami, tu n-ai cuc"... ce sa spun, nimic, dar s-a dus intins la taica'su: "mami nu are cuc, mami e asa..." si arata ca nu are nimic! Si cand mai discuta cu cate cineva... te trezesti ca si el sare: "mami nu are cuc"... Copii emancipati, am cateva cursuri cu educatia sexuala la copii, de la varste fragede, dar prefer sa o fac altora!
Carmen, as avea o vorba, dar sunt o "doamna" si ma abtin! Ca ar trebui sa ne facem club, un altul decat cel pentru lupta cu barbatii nostri... "nu stiu cum sa le spun"... Ca si eu as zice: de ce nu spui, bla bla bla, dar stiu ca si in situatie ca a ta am fost si tot am tacut ca fraiera... si tot mi-am luat-o! Eu zic sa ne trimitem cum sugera Ema... idei de combatere a lor, si gata!
Yrys, pe bune ca ar trebui sa spui "stop" la stres si sa te concentrezi numai pe tine, va fi o nunta superba, ca meriti si tu si Gheo! Numai bine si sa va pastrati calmi!
Mina, oare asa sunt toti bebeii sua numai "fecioarele" ca si eu am telecomenzi stricate si telefon mobil stricat, ca doar trebuia "inginerul" sa le mestereasca... E nasol ca are probleme cu scaunul, poate isi revine pana la urma, pe George l-am dres numai cu lapte fara lactoza si tratament si regim la greu (era cam de varsta vizigotului). Sanatate si tie
Gabriela, daca vrei trucuri pentru a manca, facem schimb de mame, al meu are 1 saptamana de cand vrea mancare non-stop si mie imi e teama (desi stiu ca vin si vremurile grele, in care bea apa cat e ziua de mare)! Are acum o burtica ca un broscoi! Pupaturi lui Rares, sa se faca repede bine, ca si din cauza gatului refuza mancarea!
Lori, ma termini cu povestile tale, tare imi plac, eu cred ca nu as supravietui acolo, noroc ca ai sot fain de tot! Sa mentii norocul pentru mai departe!
Adriana, bine ca ati scapat cu balamucul, cred ca tare fain v-ati facut, iar cu plata pentru "manopera", eu zic ca e mai mult decat ok, i-as sugera si sotului, sa vad ce spune!
Ana, scumpo... norocoasa, ca asa e cel mai bine, ca si daca ai noroc la bani, dar barbat aiurea, cum e? Iar cu RDs-ul, la noi sunt ca lumea, sunt singurii care au servicii de calitate, cel putin eu asa am si la munca si in reteaua de cartier, nu am apelat la fix inca, dar ne bate gandul, ca de romtelecom sunt satula ca de mere acre. Plus ca f rar cade netul sau merge incet, e super ok! Insa depinde si de oamenii care lucreza, poate ca aici sunt leaderi de piata si de aia, cine stie! Pupa Luana si iaca se apropie ziua in care parasesti postul de mama non-stop! Pupa si pe Alex si pe dl. cuscru (si ce daca nu ma stie, de m-ar sti barbatul ca asta e important, nu?)!
Danitin, distractie placuta mai departe... si pentru noi!
Hai ca fug, ca deja mi-am scris zapisaul, sper ca nu am uitat vreo scorpiutza vrednic... daca da, nu ma bateti!
Seara buna si cu caldura, si noapte linistita!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Yrys,pai toate cate le patesti matale sunt de la agiatatia prin care treci si stresul asta pe care il ai cu toate pregatirile,te gandesti sa iasa bine,sa nu ai vorbe p-orma....Iti zic eu:indiferent cat te vei zbate tot iti vei auzi vorbe.Nu sunt rea cu tine,vreau numai sa-ti zic ca poate te agiti prea mult...Oricum sa sti ca eu sunt convinsa ca va iesi totul ok,numai din cate am citit ...
Pai cu noua fatada a mandrului meu e foarte misto,ca arata si el a om acum...Ne pupaaaaaam...la greu,ca imi tot vine sa-l pup...Copilasii tot asa cum sti si tu:tembelici la greu....
Mina,multa,multa sanatate si tie si puiului,va diresc din tot sufletul...
Blondy,si la puiul tau multa sanatate...
Ema,sa dea Dumnezeu sa ai parte tu de banutii aia,ca meriti....Bona o sa vina maine in vizita,sa incepem sa ne obisnuim....si tot asa....Pove io maine!
Lori_k,imi cer scuze,insa eu nu am fost atenta cand ai scris ce meserie are sotul tau,asa ca te rog sa imi spui si mie,ca mi-s curioasa ca o scorpie si daca este voie....Pai daca nu simti nevoia sa iesi cu janezele la o cafea,e ok....Poate ca e mai bine,cine stie ce cumetre vulpi 'or fi fiind....Foarte interesant tot ce scrii..M-a impresionat ce ai scris despre sistemul medical;super!Si ce bine ca ai un barbat deschis la minte!Sa te mai intreb: Alinushu' in ce limba vorbeste cu voi?Cum se descurca la gradinita cu colegii?Cu tatal lui in ce limba vorbeste?Cu tine?Sa aveti parte de bine si sa fiti sanatosi!Sa ne spui cum a fost la concursul lui Alin!
Elena,iar ai dreptate,cuscra draga.....Sa sti ca e adevarat si treaba asta,ca daca ai parte de bani si de barbat betiv si tembel....asa nu-i viata!Ca e vorba aia ca "banii n-aduc fericirea".Corect!Dar io completez:nu aduc fericirea,ci o intretin!!!!Ce face voinicutu'?Mai e racit George?Va pupam si noi si va dorim tot binele din lume!

Fetelor,va doresc tot binele din lume si ,inca o data,multa sanatate celor bolnaviori!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE SCORPIUTELOR!Ce mai faceti?Chiar asa frig e in tara?Intentionez sa vin un pic in decembrie dar se pare ca va fi foarte frig daca a inceput de pe-acuma.ANA,sotul meu este coafez sau ma rog cum se zice asa mai nou,HAIR STYLIST.Asta ii este meseria plus ca mai este si patronul unor saloane de frumusete.Nu-s multe,numai 4 dar suficient de stresanta treaba.Cu Alinutul vorbim ambele limbi,eu romana,taica-sau japoneza.El se simte foarte bine,le intelege pe-amandoua dar vorbeste mai mult romaneste.Oricum repeta orice cuvant pe care il aude.Pe deasupra mai intelege si ceva engleza ca i-am luat un program cu multe dvd-uri si se uita tot timpul la ele.Mai e un pic si vine concursul,tare-mi e ca mergem si noi ca sa ne aflam in treaba!Cam atat,am uitat ce era mai important!DE ASTAZI INCEP SERVICIUL!Sa-mi tineti pumnii!!!Lucrez numai patru ore pe zi intr-un restaurant de lux as putea sa spun.A tot insistat patroana locului(care este clienta sotului meu)sa ma duc sa lucrez la ea.Asa ca am sa fiu numai printre japonezi.As fi vrut sa va scriu mai multe dar nu mai am timp.VA PUP PE TOATE!AVETI GRIJA DE VOI SI DE COPILASI! Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Lori_k,uitasem aseara sa-ti raspund la intrebarile din mesaj,scuze!La noi a fost olecuta de agitatie,ca Luana nu statea o clipa locului,tata-su avea de scris niste CD-uri,mouse-ul nu vroia sa mai "circuleste",eu vroiam liniste la "plimbarea" pe DC si tot asa....In fine!
Luana e nascuta in 28 octombrie 2003.La Tiffany nu am mai intrat,n-avea rost.Stiu doar ca am vazut mesajul lui bvali(administratorul concursului su cel putin asa pretindea el ca este)de la Zona Zoster, in care anunta ca la 1 septembrie se incheie concursul si ca nu va mai fi continuat.Nu am avut nici macar curiozitatea sa verific si,sincer,chiar nu ma interesa.
Cam atat...O zi buna tie si familiei tale!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

'Neatza, scorpiutze. Multumesc mult ca sunteti alaturi de mine si ma suportati cu stressul cat casa. Nu stiu ce minune cereasca s-a inatmplat, dar parca mi-s mai bine. Nu mai visez urat noaptea si pot sa ma odihnesc. Altfel, imi vad de treaba mea, ca satiu ca e foarte adevarat ce spui tu, Ana, ca indiferent ce-ai face, tot iti auzi vorbe. Stiu treaba asta de la colegele minunate de la serviciu: daca-s prietenoasa si deschisa imi aud vorbe din invidie, desi nu-s mai bogata decat ele, nu le iau barbatii de-acasa, n-am functii marete precum au ele; daca nu-s prietenoasa si-mi vad de treaba mea, iar imi aud vorbe ca cica-s ascunsa...asa ca...imi vad de treaba mea si le las in pace. Asa o sa fie si cu nunta si nu cred ca e vreo rautate treaba asta: ca daca nu faci aia ca de ce n-ai facut ailalalta si tot asa...Duca-se...
Elena, sa stii ca eu ii citesc si lui Gheo, ca ma intreaba: ce au mai scris fetele si se bucura si tare iti multumim amandoi pentru aprecieri. Eu sunt sigura ca dupa ceremonia religioasa o sa ma simt altfel si o sa fiu in stare sa ma distrez, asa cum mi-am propus. Sanatate la Georgica al tau cu burtica de broscuta, sa nu deochi copilul; lasa-l sa manance cat poate, ca asa e sanatos. Radeam aseara ca imita Gheo la masa pe bunica-mea si imi spunea sa mananc paine ca asta tine de foame :) nu-s prea prietena cu painea...
Gabriela, il inteleg pe micut ca nu poate manca, cu rosu-n gat. E groaznica treaba asta si de asta am suferit toata copilaria: albastru de metil, violet de gentiana, gargara si alte leacuri babesti...bleah. Pe mine ma amenintau ca imi baga mancarea cu furtunul pe gat daca nu mananc si doar asa ma pacaleau. Dar mi-au lasat traume psihice cu amenintarile astea...
Mina, cum mai e vizigotul meu preferat? Mai bine? A inceput sa pape mai bine? La ce mai mestereste? Tare imi e drag de el si sper sa se faca bine in cat mai scurt timp.
Lori_k, pai intri si tu ca Ana in randul mamicilor part-time...sa fie intr-un ceas bun si sper sa iti placa noul job. Felicitari pentru micutul Alin, vorbitor de 3 limbi
Adriana, ajung in jur de 10.30 la birou, ca merg sa imi iau niste pantofi, ca nu am pt vremea asta si trec si pe la notar sa ii las niste traduceri sa le legalizeze. Te pup.
O zi buna tuturor scorpiutzelor. cand vine Nina?
pupici tuturor scorpiutzelor si o zi buna

Mergi la inceput

scuze de repetitie. fug sa ma imbrac

Mergi la inceput