Scorpiutzele... unde sunteti? (20)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
emma27 spune:
neatza!!!
elena,nu am lucrat sambata,in sf,dar in schimb aseara al meu mandru a plecat la un curs la sibiu,pentru...5 luni!!!!iar o sa am sot de week-end.greu,dar asa o sa ne intelegem excelent.de fapt,nu pot sa ma plang,caci in ultima vreme a fost un dulce.
iri,rau cu drumurile astea.o sa ajung sa fiu invidioasa pe tine si pe elena.esme,nu a mai dat nici ea un semn de viata.sa inteleg ca domnul incepe sa-si revina din visare.super!!!sa o tina tot asa!!si cu clientii,sa stii ca si eu dau peste acelasi tip de oameni.una promit,alta fac.deja mi-e jena sa mai insist.te pup si drum bun,dc nu mai intri pe net!!!
lory,cu intarziere,dar"la multi ani ,baietilor!!!!".hmm,mai aveti tort???nu stiu ce am ca iar m-au napadit poftele.in week-end,mi-am facut musaca si gogosi.nu va spun cat am putut baga in mine si eu ma miram.acu iar la cura.greu!!!
elena,si eu am racit,mi-e cao imbolnavesc si pe mandra.de ce vrea popica mangaiat pe burtica????a mea e cu piciorul.se vaita ca o doare,initial o credeam,dar dc ii pun un pic mana,ii trece.deh,lene si alintatura cat cuprinde.
carmen,de ce nu o trimiti si pe mandra cu tati in oras?deja e fata mare...cat despre curatenie,mi-e deja mi-a trecut orice obsesie.plus ca atunci cand e tambalaul mai mare,vine si cineva in vizita.la inceput ma tot scuzam,dar acum...asta e,cine are copil mic,intelege.mandra ta in bocanci e de zile mari.cum stiu marimea bocancilor,acum imi dau seama ce micuti sunt copilasii astia.aproape am uitat.
adriana,asa mi-am dorit si eu,un copil intelegator.dar uite,ca am o fata care sa da cu fundul de pamant.bine,vad ca in ultimul timp nu prea mai face asa.poate de unde s-a marit,dar tot cu santajul obtin ceva de la ea,desi stiu ca nu-i bine.poate la urmatorul....
vai,danitin,iar imi faci chef de concediu.dc e asa fain,poate ne dai si noua adresa...asteptam povestile.
mina,in week-end,eu cu dariuta am fost bolnavioarele.sa ne mai oblojeasca si el din cand in cand,caci ne-am cam saturat de vaicarelile lui.sa inteleg ca nu vrei sa dai bebelul la cresa?de imbolnavit se imbolnaveste oricum,caci si eu am avut-o pe daria si cu bona,acum e la gradi,asa ca.......face mult colectivitatea insa.sa luam numai pronuntia,caci la asta e daria deficitara...plus increderea in ea...
yrys,lasa ca trece depresia de luni.fii atenta cu croitoreasa,caci pana la urma esti la cheremul ei.cand o sa te uiti in urma,o sa vezi cat te-ai agitat pentru niste chestii marunte.ca sa te sperii si eu,sa vezi ce te-asteapta.bine,dupa luna de miere.
nina,cum mere?cristina e bine?sa stii ca eu zic sa nu renuntati la planul cu bebelul,or sa va faca bine tuturor.e greu,dar deja boala cristinei trebuie sa faca parte din cotidian,asa ca tb sa va comportati normal.
Ema
Tg Mures
Ziua Dariutei
Calatorie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
nastasie spune:
ooooooooo, emma, lume noua.pai poate de la pofte mai stii?poate afli de al doilea
iri, ma bucur ca incep sa se mai aseze lucrurile.inseamna ca sunteti pe drumul cel bun.am terminat santierul.stam linistit asta pana joi cand incepe tati munca
albumul meu
ziua marinei
adriana&razvan 01.11.2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Anina_n/Anina_n.jpg)
Anina_n spune:
Buna, scorpiutzelor !
Nicole a facut o treaba tare frumoasa in locul meu. Ii multumesc tare mult si pe aceasta cale !
La fel si voua, pt. ca ne transmiteti din energia voastra pozitiva !
Cristinuca este bine, asteptam sa mergem la control miercuri pt. a mai afla raspuns la intrebarile noastre.
Fetelor, vorbaretelor, am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58769" target="_blank">cap. 21 !
Moderatorii pot sa inchida acest subiect.
Nina, mami de
![](zana.gif)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57402" target="_blank">Copilasi din 2002
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42199" target="_blank">Copii capricorn