Scorpiutzele... unde sunteti? (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lory_k spune:

SALUTARE LA TOATA LUMEA!Ce faceti scorpiutelor?Cu ce va ocupati azi?Eu sunt cam ofilita m-am trezit la 11:00(mi-am permis ca e Alinutu liber),si parca tot as mai dormi.Azi am bairam in familie(adica in trei)E ZIUA SOTIORULUI MEU!SA-MI TRAIASCA,SA FIE SANATOS! Asa ca va invit si pe voi sa ciocnim un pahar virtual de sampanie si sa mancam impreuna o felie de tort virtual,in cinstea lui!Nu-l vad prea fericit,cica nu serbeaza implinirea a 20 de ani,dar sper sa-si revina cat mai repede.Cadou nu i-am luat,el oricum niciodata n-a vrut nimic,asa ca poate reusim daca bunavoieste Alinutu,sa petrecem in doi cateva clipe.Si mai sper sa nu ne ia somnul intre timp.Cine stie?!?!?Luni avem iar bairam,ALINUTUL MEU IMPLINESTE 2 ANISORI!Pentru el ne-am super pregatit.O gramada de cadouri,baloane,tort Mickey Mouse,astea acasa plus sarbatorim si la restaurant cu cativa prieteni.BINEINTELES,TOT VIRTUAL,SUNTETI INVITATE SI VOI SA FITI ALATURI DE NOI!Abia asteptam sa-i vedem reactiile lui Alin.Maine seara nu dormim pana nu impodobim casa.Abia astept! N-am prea mai avut zilele astea timp sa va scriu,am tot alergat ca disperata.Voi sunteti bine?Ma duc sa ma pregatesc de plecare,asa ca va pup pe toate!Aveti grija de voi!Sa auzim numai de bine!Lory_kluiALIN CRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

lory, la multi ani sotului si lui Alinut.sa te bucuri de ei, sa fie sanatosi si petrecere frumoasa..
ana, multumesc mult de informatii.nu e nimic daca nu ma poti ajuta.sa vedem cum e treaba cu doamna asta.ca sunt tare curioasa.
mina, ma duc mai mult de nevoie, pentru ca mama nu mai razbeste singura.intr-adevar pe o parte ma bucur ca mai ies din casa, ca inainte de a naste eram foarte activa.plecam dimineata si veneam seara.si asta pana in ultima zi a sarcinii.nici nu ziceai ca a doua zi ma duc sa nasc.asa ca am suferit mult pe chestia cu alergatul.pe de alta parte o sa mi se cam rupa sufletul cand stiu ca nu voi mai sta cu razvan de dimineata pana seara.oricum nu voi lipsi mai mult de 6 ore pe zi.dar tot mi se pare mult.si eu am vrut sa lucrez acasa, dar iti dai seama la cate acte tre sa intind eu razvan ar fi fost primul sa mi le mototoleasca.asa ca nu am nici o sansa de a lucra acasa.in fiecare seara facem antrenamente cu mersul singurel.a fost intr=-adevar un moment magic.iti doresc sa petreci bine cand vine sotul acasa si mult succes cand reincepi munca.
va pup pe toate si va doresc un week-end minunat.

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmensilva spune:

BUna dragelor!
i-am trimis pe ai mei la plimbare ca sa fac curat .desi era programata o curatenie generala,nu prea am avut cu cine.nu stiu cand .se pare ca e compromis concediul asta din moment dat ce pina acum am stat suparati(inca nu s-a terminat),apoi de marti vine matusa mea care a stat cu mine cat a fost sotul plecat.
Lory,La multi ani !baietilor tai.sa-ti traiasca si sa va bucurati toti trei .si eu ma agit pt ziua Andei cu mult timp inainte ,iar prietenii nostri nu se agitau pt nunta ca mai aveau 3 saptamini si nimic facut,nici macar verighete.si eu cu liste cu baloane ,unde fac tortul,etc.asa suntem noi,scorpiutele pina nu ne pregatim cum trebuie nu ne simtim bine.mai ales ca eu sunt si perfectionista.e prima aniversare la noi si tre sa iasa perfect totul.la mine nu mai conteaza as vrea sa am si eu un an cand sarbatoresc singura,dar ti-ai gasit vine in fiecare an cate cineva.cred ca anul trecut a fost primul an cand am spart traditia si nu am pregatit nimic ca tocmai ma intorsesem cu "cadoul" meu de la maternitate.desi eram lesinata si abia ma tineam pe picioare ,tot n-am scapat de musafiri.anul asta as vrea sa fug de acasa,inca mai sper sa ma rapeasca sotul meu sa -mi faca o surpriza,dar visez.
Monica ,ma intrebam unde ai disparut.
dar Syd unde e fetelor?ce e cu ea?nici un semn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yrys78 spune:

;Neata, scorpiutzelor. Sper ca azi sa fiu scutita de Poltergeist, twilight zone, triunghiul bermudelor, uite mesajul, nu e mesajul.
Io m-am trezit dis de dimineata precum mi-e (prost) obiceiul si m-am apucat...am bagat o inventie marinata de aseara la cuotor, spalat rufe, acum calc cateva, curatenie, parca am frichinici undeva, nu pot sa stau si io sa ma odihnesc ca omul. Aseara de stress am tras o cearta cu al meu, insa azi suntem in convalescenta, n-am dormit nici unul de suparare...dar rece
Adriana, cum a fost aseara la doctor? dar la al tau cand te programezi? Eu ma duc luni la policlinica sa imi fac analize ce n-am vazut io in toata viata mea.
Mina, nush cum crezi tu ca e umorul tau, insa mie imi place la nebunie si eu am psihoza cu mierea si acum am extins-o si la caine, care are rosu-n gat si e tratat cu albastru de metil, ampicilina si miere. Familie de dusi cu pluta, ce sa mai. Spor la treaba. Io nu prea ma incumet de placinte ca am un cuptor tare rau pe de o parte, ca merge foarte foarte incet si eu inventia asta a mea o tin cam 3-4 ore la cuptor, ca e cu carne. Inventia consta in antricoate de porc tinute o noapte in vin, cu ghimbir, busuioc, piper, oregano, cimbru si usturoi - ce am avut si io cu cateva straturi alternative de cartofi, ceapa alba si cartofi ceapa rosi taiata inele si carnea pe deasupra. Io nu ma dau in vant dupa acrena de porc, insa Gheo e fan.
Mira, asteptam vestile si pozele. Spor la cresa lui David.
Ana, sa stii ca nu m-am suparat deloc, poate ca asa e in marea majoritate a cazurilor, insa io, ca o naiva ce sunt sper sa nu. Hai ca deja a sunat telefonul - prima intalnire pe ziua de azi in Dorobanti, la 12.30 . Nu o ducem deloc stralucit cu banii si e cam delicat. Sper sa ne descurcam.
Lori_k pentru amandoi. sa iti tariasca si sa te bucuri de ei si cu ei. Sa fiti sanatosi si fericiti toti 3. Va imbratisez si inca o data La multi ani si petrecere frumoasa.
Mina, zi-mi si mie cu medicul homeopat bun psiholog te rog, am mare nevoie.
Va pup si va urez spor la treaba si o zi minunata.

http://community.webshots.com/user/yrys78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

lory, la multi ani sa-ti traisca baietii(si cel mare si cel mic0 sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi si fericiti impreuna.
fetelor, ce-aveti de va certati cu sotiorii??? mie mi-e asa de dor de el, ne vedem in fiecare zi pe net de cateva ori, cat nu mi-a mers netul am fost la internet cafe, vorbeam la telefon...mai e putin si vine in vreo 2 sapt e acasa.
azi am avut program de voie de dimineatza daca alex nu s-a dus la gradi, inca nu am iesit afara fiindca mi se pare frig si e si ceatza...poate dupa ce se trezeste ruxi(din somnul de frumusete) plecam un pic prin parc dar aproape de casa.
va pup si sa aveti o zi minunata

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Lori_k,la multi ani baietilor tai,sa fiti fericiti si sanatosi si sa aveti parte de o distractie pe cinste.

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut la toata lumea!
Eu pe fuga, m-am apucat de zacusca si desigur ca am stat toata ziua in bucatarie, apoi am mers la o cununie si... m-am dat peste cap.
Ana, sa stii ca faza cu butoiul la mine e super verificata, dar inainte de cununie nu am crezut ca voi trece prin asa ceva veci! Ei bine, pojghita de miere a fost nesemnificativa... (Yrys, te rog sa nu citesti asta)
Lori, sa iti traiasca barbatii, sa fie sanatosi si tu pe langa ei!
Monica, o sa treaca repede timpul... eu zic sa facem schimb, sa il trimitem pe al meu - asa suferim amandoua mai putin (ce sadica si rea sunt, dar... am motiv)!
Iri, cum iti mai e? Stii ceva? Am inceput sa mai tanjesc si eu dupa cate un pupic macar, oricum nu il vad dar, sperrr!
Carmen, bine ca ai asa o preocupare: aniversarea fetei! Oricum prima e speciala, pentru ca e prima si emotiile sunt pe masura, retul sunt la fel, fiecare importanta in felul ei! Am mai auzit in Suceava de un loc unde se fac torturi super faine. E chiar in Burdujeni si mie mi-au placut prajiturile lor!
Mina, fereste-te de grisinile nazdravanului!
Mira, sanatate tie si celor 3 puiuti... cand ai vreme mai scrie cum esti!
Ema, si azi ai lucrat?
Mai, fug ca dl. Goe vrea mangaiat pe burtica, tare alintat mai e. Poate doarme mai bine noaptea asta, eu inca sunt racita tare si nu mai trece!
Pupici, duminica faina!
Elena

Mami ”de George”
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36561" target="_blank">Povestea_nasterii
www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

buna dimineata.suntem reparati cu pojarelul.ieri l-am scos pe razvan dupa vreo 2 saptamani si l-am dus la bunica ca are un parc acolo asa frumos.si a stat cu buni in leagan si de fericire ca e afara nimic nu a carait.atat de mult i-a placut.au mancat si pufuleti.in sfarsit l-am invatat iar sa-si tina in manuta mancarea(pufuletii) ca tare lenes mai era.asa ca ieri asta am facut. va pup pe toate si va doresc o duminica minunata.

albumul meu
ziua marinei

adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

buna dragelor!
ieri am facut o tentativa de curatenie generala,ca numai cateva covoare a scuturat domnul si s-a lasat cu un schimb de replici ,ca trebuia sa-mi vars si eu of-ul,si normal ca mi- s-a zis ca de obicei ca n-avem ce discuta si botos ca am dat un storcator de fructe care-l primisem de la soacra-mea.pai eu tre sa tin toate tractoarele rusesti prin casa,ca doar am storcator normal.m-am enervat si i-am zis ca l-am vandut desi logic n-ar fi cumparat nimeni asa ceva ,ca mi-era si rusine cu el,si doamna careia i l-am dat mi-a zis ca mai trebuia sa si repare ceva la el.ala era cadoul de ziua mea!se reflecta dragostea care mi-o poarta in cadourile pe care mi le face,iar dragul ei fiu sufera ca eu instrainez obiectele de la "mamica".eeeee,am epuizat deja subiectul asta,ma inteapa inima,iar am inceput sa ma enervez desi am zis ca n-o voi face.miine fug la sala sa ma descarc.vine si mama miine si apoi marti matusa.
Monica,si eu l-as iubi daca ar fi departe!te inteleg ,dar noi si prin net ne-am certat si nu a tinut cont ca alaptam ,ca eram lehuza etc.sa va revedeti cat mai repede si vorba Elenei,hai sa facem schimb!
Yrys ,nu va mai certati acum inainte de nunta.interesanta reteta ,poate o sa incerc si eu o data.nu stiu cand dar o sa-mi notez.
Nina,bine ca sunteti optimisti.aveam si eu o colega cu diabet ,dar vorba ta a are o viatza normala cat de cat.a nascut un baietel chiar in aceeasi luna cu Anda mea.stiu ca isi face singura injectiile,dar regim nu prea tinea.acum nu mai stiu.e mai greu pt voi ca ea nu-si prea da seama ce se intampla.sa va dea Dumnezeu curaj sa mergeti inainte si sa treceti peste asta.astea-s intr-adevar probleme serioase.sanatatea e cea mai importanta ca restul le rezolvam si singuri.sa aveti grija de voi!pupici Critinucai!

Mergi la inceput

nu stiu cum reusesc sa trimit mesajele inainte de a le termina.
va pupam pe toate ,sanatate si voua si micutilor.
va trimit o poza cu biata Anda carand bocancii lui taica-su.daca tot voia sa ii care dupa ea ,a incaltat-o si a intrat cu totul in ei bietul copil,parca e Motanul incaltat.
poza cu Motanul incaltat

Mergi la inceput