Oltencele, poftiti la povesti! (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna oltencelor!
multumesc lorena_a ..niciodata nu e prea tarziu
va doresc un weekend cat mai placut..

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smmiha spune:

Scumpele mele, sa stiti ca nu v-am uitat si nu m-am facut bucuresteanca infumurata. Asa ma enerveaza astia de aici cand vad ce mutra fac cand folosesc perfectul simplu. Si eu cu atat mai mult il folosesc, nu renunt la el nici in ruptul capului.
Eu sunt ocupata cu noul apartament, alergam cu diverse si saracul Davidel cu noi, ce sa faca mititelul.
Cand ne vom muta o sa-mi pun net prin cablu si promit sa nu mai lipsesc de la apel.

Cu intarziere, te felicit Oana pt puiutul tau scump, care azi face o luna. La multe luni si ani fericiti, multa sanatate si tot ce-i mai frumos in lume!

Rodica, tu esti o scumpa ca de obicei si esti asa ca un liant pt oltence.

Liana, la multi ani si din partea mea! Merg pe ideea ca nicioadata nu e prea tarziu.

Iulia, bine ai venit alaturi de noi!

Davidelul meu e mare acum, asa zic eu, are 6 luni jumatate. Sta singur in fundulet si vrea chiar sa mearga. Nu mai pot sa-l las singur nici o clipa pt ca e tare agitat. A cazut din pat desi eram langa el, dar are o viteza de neimaginat. Dintisori nu are inca desi il dor gingiutele. A inceput sa pape suc si nu-i place deloc, cand vede biberonul incepe sa planga. Sper din suflet sa-i placa supica sau altele, ca altfel nu stiu ce ma fac.

Va pup pe toate si pe puiutii vostri si va doresc o toamna superba!

Mihaela si bebe David Andrei (18.03.2005)

Poze cu comoara noastra: http://pg.photos.yahoo.com/ph/smmiha/my_photos

Mergi la inceput

bine ai (re)venit smmiha si iti multumesc tare mult...mergi pe idee ca-i buna

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,dragele mele!
Ce mai faceti? Ce mai fac puiutii?
Mihaita al meu este bolnavior,de vineri nu-i scade febra decat cand ii dau nurofen apoi revine,ia si antibiotic (cefaclor)dar tot face febra.M-am gandit ca o fi de la dinti,nu vrea sa manance nimic,traim doar cu ceaiuri iar noaptea se trezeste destul de des,dupa ce il legan vreo ora adoarme apoi iar se trezeste...nu mai stiu ce sa-i mai fac,sunt obosita permanent,azi ii termin antibioticul,sa vad cum se mai simte si vom merge iar la medic.
Va si sanatate puiutilor!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Camelia imi pare rau ca micutul tau e bolnav. Poate ar trebui sa-l consulte si alt medic, nu am auzit inca de cefaclor nu stiu ce antibiotic e, si apoi ce are e doar viroza rosu in git? Uite aici un dictionar cu produse farmaceutice http://www.farmaline.ro/dictionar.php?cid=9
Daca e din git tb sa-i faci un exudat sa vezi la ce antibiotic e sensibil, nu te lasa numai pe medicul de familie de cele mai multe ori sunt plictisiti si te trateaza ca pe nestiutor.
Stefan acum e inscris la o doctora din brazda care e pe placul meu intotdeauna imi explica ce sa fac si la ce e bun medicamentul respectiv, il trateaza bine si asitenta e super aproape ca nu plins la vaccin.

Miha multumesc esti o dulce si retine ca abea astept palavragelile noastre.

Chatonel nu stiu daca stii cum se ingrijesc in mare apox ca pe cactusi dar perioada de inflorire e ian mar pina vara apoi urmeaza o perioada in care se uda mai putin ca sa se fomeze iar florile. Se uda putin de obicei atit cit sa nu se ingalbeneasca frunzele.
Rezista bine la caldura mai putin la frig.Eu am avut multe flori dar in timp le-am pierdut pe toate incet, astea sunt cele mai rezistente si mai usor de ingrijit. Kalanchoe le zice poti cauta si pe net despre ele dar eu ti-am zis din experienta.

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Rodica,multumim mult pt. sfaturi si pt.acea adresa cu produse farmaceutice.Ar trebui sa merg sa-i fac un exudat dar nu ma pot tine pe picioare de obosita,am dormit azi noapte 2 ore.
Mihaita a scapat de febra insa este in continuare f.agitat,in special noaptea,inclin totusi sa cred ca este de la dinti.Are gingiile umflate si saliveaza f.mult,se trezeste din somn tipand,eu am adormit la 5.30 dimineata iar la 8 a trebuit s-o pregatesc pe Georgi pt.gradi.Sunt extrem de obosita,abia mai zaresc tastele sa scriu.Astept sa adoarma Mihai,poate reusesc sa dorm si eu putin...

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Buna oltencelor!
azi e liniste pe aici..ce mai faceti?
camelia72 multa sanatate puiutzului tau..
numai bine va doresc..
va

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, dragele
Camelia, sanatate multa micutului si pupicei pe nasuc ca sa se faca bine.
Mihaela, ce mare s-a facut Davidutzu. Nici nu-mi vine sa cred.
Si sotul meu a facut pe unde armata prin Bacau, si de cate ori il auzeau ca vorbea cu perfectul simplu faceau baza de el, de parca nu ar fi vorbit corect gramatical. Dar tu tine-o tot asa si eventual invata-i si pe ei sa-l foloseasca corect.
Asteptam poze cu noul apartament.
Lorena, sanatate multa si ai grija cu nodulul ala. Eu cred ca m-as speria teribil.
La multi ani pentru micut, ca acusica peste doua zile face si el un anisor. Sa aiba parte numai de bucurii, cu zile fericite si pline de sanatate. Puiut scump, sa primesti multe-multe jucarii! Pupicei de la Luca.
Chatonel, bine ai revenit acasa. Ai prins si tu cateva zile frumoase in tara? Sau numai zile mohorate, cu ploi multe?
Liana, la multi ani ca am citit ca ai facut 32 de ani. Multa sanatate si cu implinirea dorintelor.
Rodica, la multi ani pentru sotul tau, sa fiti fericiti impreuna si inconjurati de prichindei. Poate va ajuta Doamne-Doamne cu inca o minune.
Fetelor, eu maine intru in a 12-a saptamana de sarcina. Sper sa fi trecut pericolul, ca de 30 de zile am stat numai in pat.
Vineri am fost la doctora si am auzit inimioara lui Bobita. Urmatorul control va fi tocmai pe 5 nov. O gramada de timp. Asta e. Atunci voi face si triplu test.
V-am pupat si sanatate la toata lumea.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Ciuf, eu ori sunt dusa iremediabil, ori tu nu ne-ai povestit pana acum de burtica! Acum nu mai conteaza, sa fie intr-un ceas bun si sa-ti dea Domnul un bb2 sanatos si cuminte.
Dar cu niste detalii tot ai putea veni si tu: cum te simti (inteleg ca ai avut ceva pb), daca v-ar placea sa fie fetita sau tot un baietel ar fi mai bine etc.

Fetele, Darius se lupta cu niste maselute care il chinuie groaznic si eu cu o raceala urata care nu ma lasa sa respir mai deloc.

Revin cand oi fi intr-o stare mai buna.

Pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Valeria felicitari! wow ce mamica curajoasa si chiar ma gindeam ca se terminase lista de burtici. Sanatate multa si sarcina usoara. E cam tirziu pentru triplu test peste o luna cel putin amniocenteza se face cam la 12 saptamini pentru ca 2 saptamini dureaza pina vine rezultatul.

Camelia te-am dadacit un pic asa e dar asa sunt mamicile
Andreea multa sanatate lui Darius.

Si pentru ca nu stiu care va fi programul miine ii zic de pe acum la multi ani lui Miron Radu baietelul Lorenei .

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi

Mergi la inceput