Oltencele, poftiti la povesti! (11)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
camelia72 spune:
Andrina,scuze,suc de portocale se da dupa 3 luni,dar ii poti da ceai indulcit, fierbi zaharul cu apa clocotita dupa care pui plantele(musetel,coriandru si ienupar).Acest ceai este contra colicilor dar regleaza si tranzitul intestinal.Intreaba medicul de Debridat,nu stiu daca se da la o varsta asa mica.Nu ii mai pune supozitor decat daca nu face kk 3 zile,stai linistita,aproape toti bblusii au aceste probleme...Tu alaptezi la san sau ii dai lapte praf?Sanatate si bblinei!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
camelia72 spune:
Andrina,am uitat sa specific: -sa nu ii dai zahar alb,doar zahar brun,se ia de la plafar sau din magazinele naturiste.
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
andradanatalia spune:
camelia72, nici nu stiam ca exista la noi -zahar brun-. O sa merg la plafar sa caut, sa am in casa. Deocamdata si-a revenit cu digestia. Multumesc frumos.
sirod spune:
Buna dimineata, o saptamina superba sa aveti!
Camelia - da, ma gindesc deja la vacanta, ca doar ginditul e grratis...si imi face bine si la psihic!Oti e la prg prelungit, nu au greva, chiar au inceput sa pegateasca serbarea de Craciun...abia astept, cred ca o sa fie cea mai interesanta serbare a ei...prima, nu cred ca au prea mare habar ce se intimpla cu ei...
!
Ce mai faceti oltencelor...vazurati ce ger de dimineata?brrrrrr...cit mai e pina la primavara!
Pupici tuturor!
DORIS cu doua minuni
bertha spune:
Buna dimineata, fetelor, sa aveti o saptamana minunata, in ciuda vremii reci BRRR!
La noi lucrurile stau mai bine azi, dupa ce ieri am avut o zi groaznica Lui Darius i-a mers bine cu trat. injectabil, asa ca ieri era doar la stadiul de tuse din cand in cand. Totusi, avand doar 3 zile de trat din 5 prescrise de dr., a trebuit sa nergem la spital sa-i schimbe flexura, exista pericolul sa se infunde. Acum, mamaie e asistenta, da' cand e vorba de nepotu' ii tremura tot corpul ca in fata plutonului de executie.
Asa ca am fost la cea mai priceputa asistenta de la pediatrie, sa fim siguri ca-l nimereste din prima. Am presimtit ca o sa iasa rau de cand a inceput aia :"Vaaaaaaaiii, ce frumos e!!! Mi-e o mila sa-l inpeeeeeeep!!! De ce ma alesarati tocmai pe mine, ca mi se rupe sufletul?!" si tot asa, parca era mamaita noastra, nu alta!
Of, rezultatul a fost ca i-a nimerit vena abia la a 3-a intepatura!
Nu pot sa va descriu ce era in sufletul meu cand il tineam si-l auzeam cum tipa sfasietor "mama, manaaaaaaaa"! A plans pana a vomitat saracutul, of, parca nu se mai termina chinul ala, imi venea sa bocesc si eu o data cu el.
Ce a fost mai nasol e ca s-a speriat rau si, toata ziua, cand se uita la mana isi amintea si incepea iar : "mana, manaaaaaa" de ti se rupea sufletul, nu alta.
Bine ca tati a ramas la masina sa ne astepte, daca era sus cu noi cred ca o lua pe asistenta la sau
sau
, oricum teafara nu scapa!
Azi se trezi mai bine, sper sa nu fie prea traumatizat. Dupa-masa mergem la medicul de familie sa-l mai asculte, sa vedem care mai e situatia.
Va pup!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
Davidutza spune:
Buna,
A deshis Rodica partea a 12 a
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62381
Mariana si David