Oltencele, poftiti la povesti! (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Neliana, ma bucur ca mai reusesti si tu sa povestesti cate ceva despre voi. Te asteptam mai des! Buna faza cu Codrin! Se pare ca intalnirea de la McDonald's i-a marcat pe copiii nostri! Oana s-a indragostit de Codrin si Darius de Georgiana!

Doris, bine ai revenit, sper ca de-acum nu ne mai neglijezi! Ca nimic nu e mai frumos decat sa te tii de prostioare in timpul serviciului. Si Darius e bolnavior, acum ma duc iar cu el la dr, dupa 3 zile de trat. nu se vede nici o ameliorare, ba din contra, as zice.

Pupici!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Fetelor, am intrat pe fuga sa va spun ca sunt fff suparata, Dariusoiu meu e bolnavior rau. Am fost iar la dr pt ca de azi-noapte tuseste ff tare. Bine ca am fost cu soacra-mea, care e asistenta la pediatrie, a convins-o ea pe dr. sa ne lase acasa, era chitita sa ne interneze. S-a angajat ea sa-i faca acasa trat, asa ca acum are flexura la manuta, si avem injectabil la 8 ore + o gramada de siropuri si supozitoare.
Cam atat, va mai tin la curent, cand mai am ceva timp liber.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Hello iubitelor,
Andrada bine ai venit! Sa iti traiasca bebelina! Poate nu am vazut eu dar mai scrie odata data nasterii sa va trec si pe voi pe listuta.
Valeria sa imi zici cam cind e DNP sa te trec pe listuta. Pupicei lui Luca, la multi ani si de la mine cu mare intirziere, nu am vazut inca pozele ca imi merge foarte greu internetul.
Liana nu te mai vad pe YM ce faci?
Camelia pupicei lui Mihaita si Georginei eu nu am apucat sa imi zic impresiile dupa intilnire dar esti o draguta.
Andreea sanatate lui Darius frumusete rara acum dezmotat inca nu am vazut nici pozele voastre. Cind ai timp trimite-mi si mie pozele de la McD la rezolutia originala. Nu e graba ca oricum nu le pot descarca acum!
Oana mi-a dor de tine ce face Justin?
Mihaela sufletel ce faci mami, de face Davidutzu, nici poze nu mi-ai mai trimis!
Cu Cornelia am vorbit zilele astea si e bolnaviaora, si Alexandra a fost bolnavioara .
Deea cind a nascut? Alex parca il cheama pe baietel nu? Sanatate multa si bebe cuminte!
De Sorana nu mai stiu nimic numai ca acasa nu are internet!
Chatonel ce mai faci cum e vremea in Franta? Ai terminat examenele? Mai zii si tu de tine ceva .
Sper ca zilele astea sa pun in album si pozele de la McD au iesit bine numai ca sunt putine.
Va pup si mai asteptati putin cu noul capitol ca am o surpriza!

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an, poze 1-2 ani, noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Multumesc,Rodica! Ma bucur ca,in sfarsit,mai dai si tu un semn de viata...,chiar ma gandeam ca ai renuntat la forum!
Doris si Andreea,multa sanatate puiutilor,un pe nasuc!Eu le-am dat copiilor oscilococcinum si vit.C iar Georgianei ii voi face si vaccinul antigripal la sfarsitul lunii.
Va pe toate si astept sa intrati si voi mai des!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor...cred ca ati auzit de Dr.Capitanescu(ginecolog)...
Am auzit ca a facut un accident vascular si ca ar fi intr-un soi de coma..ireversibila....Doamne..numai de nenorociri am auzit zilele astea....El a operat-o pe soacra mea(histerectomie),o prietena de-a mea a nascut cu el in Iulie......
Sanatate multa puiutilor vostri!!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradanatalia spune:

Am cam tras chiulul, fetele. Am avut niste zile de toata jena. Pe Ada o doare burtica si nu poate sa faca kk. I-am dat de 2 ori (in 2 zile) supozitor cu glicerina, dar al treilea nu i-as mai da, sa nu abuzez.

Camelia 72 si Bertha, multumesc de informatii. Eu stau la gara, la rond mai exact. Sper sa ajung si eu la Sellgros cat mai curand.

Neliana - abia astept intalnirea face 2 face. Sa ma trageti de maneca daca lipsesc de pe-aici. Un pm ceva, ca vreau neaparat sa va cunosc.

Rodica P - Ada mea (Andrada Natalia) e nascuta pe 3 septembrie. Sa ne treci si pe noi la listutza.

Pleaca cineva la Bucuresti zilele astea?

Andrina

http://ada.251.ro
algo se muere en el alma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

De dimineata citeva cuvinte, pina nu ma apuc de treaba....
Oti are bronsita...e foarte fericita ca are o gramada de siropele de luat!Nasol e ca nu vrea sa ramina acasa cu Iri si 'tanti Nuti a lui Iri', asa ca azi cred ca o duca ta-su la gradi.Asta e, ne descurcam noi.
Azi inkei prima saptamina de lucru, ma gindesc ca mai am cam o luna pina la vacanta de Craciun...
Va doresc un we frrumos!

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Andrina,si Mihaita avea asa probleme cu kk,eu ii dadeam suc de portocale si ceai de musetel,bineinteles,nu unul dupa altul,dimineata dupa laptic,ceai iar dupa amiaza suc.Nu te speria,asa fac bblusii,cu timpul se regleaza stomacelul.
Doris,draguta de tine,doar ai inceput serviciul si te gandesti deja la vacanta de Craciun? Eu,deocamdata,nu vreau sa aud de servici,as sta acasa pana pleaca Mihai la scoala,mai ales ca anul viitor va incepe Georgi scoala!Oti se duce la gradi?La noi sunt in greva iar fie-mea m-a zapacit ca s-a plictisit acasa!
Multa sanatate printeselor!
Andreea,ce face Darius?Sper sa se faca bine,dragutul de el,cat mai curand...mai tine-ne la curent!
Zozela,imi pare asa rau de dr.Capitanescu,cumnata mea a nascut cu el anul trecut,e un medic deosebit,sper sa se faca bine!
Rodica,ce mai face Stefan cel nazdravan?Haide...asteptam surpriza!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001&whichpage=6" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa va salut si sa va pupacesc

am sa ma retrag o perioada...sa nu ma uitati...
am nevoie...
va doresc tot binele din lume si sa ne auzim cu bine

olteanca

Liana

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradanatalia spune:

camelia72 , Ada are 2 luni jumate. Pot sa-i dau suc de portocale de-acum?? Iar ceai, sa nu-l vada. Cel putin nu neindulcit. Miere stiu ca nu e voie, iar zahar n-as vrea sa-i pun de pe acum. Debridat de la ce varsta se da??

Mergi la inceput