Sincer - Sotul vostru stie tot?
Raspunsuri - Pagina 6
Ana68 spune:
Eu uneori ii spun din prima,alteori nu ii spun nimic,insa,mai tarziu tot ajung sa ii spun ce nu i-am spus la vremea respectiva...Ma nemultumeste ca el nu e chiar asa ca mine,uneori am senzatia ca se cam fereste de mine,insa nu prea are sanse,ca intotdeauna l-am "nimerit" si ,ghinionul lui,se da singur de gol,cu timpul...Bine ca nu face prostii,ci doar niste chichite...
Stiti ce zicea bunica,nu?Ca barbatul trebuie sa-si cunoasca femeia de gat in jos....
La Multi Ani ! tuturor fetelor pentru ziua de maine.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
machioza spune:
SANT FEMEIE (a se citi ca imi place sa cheltui),iar de sarbatori am observat ca s-a cam denivelat terenul finantelor (a se citi -gaura in bugetul alocat cadourilor),desi motive n-ar fi existat...M-am luminat odata cu venirea" mosului" care m-a cadorisit cu un set de bijouri <bvlgari>.Mi-as dori sa ma "minta" cat mai des asa....
emma2006 spune:
Eu cred ca e cel mai bine sa-i spui tot si bineinteles sa si poti sa-i spui tot si sa fie reciproc. La noi asa e si dupa 9 ani de cind ne cunoastem si sapte de la nunta e la fel de bine. Cele care sunteti ca mine, ca am citit toate variantele, cred ca ne putem considera niste norocoase din acest punct de vedere. Dar imi pot da seama ca sunt cazuri si cazuri - am si eu surori, prietene si va doresc toate cele bune tuturor.
Nici in legatura cu trecutul nu am avut de ce sa ma feresc. Poate ca sunt un caz mai fericit. Dar chiar daca ati avut pe altcineva inainte eu nu cred ca iubirea nu poate depasi un trecut, care sa ramina doar trecut. Daca cel de linga tine te iubeste cred ca te poate intelege, cum de altfel trebuie sa-l intelegi si tu pe el.
Mi-a placut f tare acest subiect si m-am si distrat. Am ris cu gura pina la urechi de vreo doua ori. Postez de curind mesaje, dar de citit am citit f mult si am avut si de invatat de la voi si va multumesc.
lavinai spune:
Da, stie tot.....ce e de stiut!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Elise spune:
eu nu sint de principiu sa ascund nimic, numai ca nu-l prea intereseaza ca imi place mai mult masca de argila decit aia de pepene galben... si nici problemele mele de serviciu.
La fel de bine nici eu nu ma dau in vint sa aflu cum a reparat el nu's ce priza de prin casa si ce instrumente a folosit pt asta.
Nu consider neaparat ca am DREPTUL la spatiu privat, n-am ce sa fac cu spatiul privat - numai ca sint kestii in care nu ma amestec pt. ca mi se par plictisitoare, si asta functioneaza si dp lui de vedere.
In ce priveste teoria ca "barbatul trebuie sa cunoasca femeia de la gat in jos" - asta e cam riscanta.
Era un proverb cu peshtele... nu-l citez aici.... ![]()
Elise
catrinelteodoru spune:
io ii spun tot ... toate nimicurile: seara cand ajung de la serviciu palavragesc vreo doua ore
, dar stie el sa "auda "
doar ce il intereseaza ![]()
Zambeste-mi!
iepumic spune:
"Tonul face muzica"...am constat pe pielea mea ca modul de a comunica o informatie influenteaza foarte mult efectul produs de aceasta...sotul meu e foarte curios din fire si ma descoase iar eu de obicei ii satisfac curiozitatea, iar cand n-am chef sa dau prea multe detalii le rezum la cat mai putine...insa o casatorie poate functiona numai daca exista respect,incredere si, practic, o prietenie adevarata intre soti...asa ca atunci cand imi povesteste ceva care nu ma intereseaza foarte mult il ascult si ii dau sfaturi daca mi le cere si il sustin. Prin asta ma asigur ca si eu ii pot comunica problemele mele atunci cand vreau. Si la capitolul financiar avem o relatie transparenta cu mici exceptii:cate o crema, un rimel, o pereche de cercei...chiar si mai mult uneori, cand stiu ca ne permite bugetul. Dar cand suntem stramtorati ne consultam daca anumite cheltuieli sunt oportune sau nu...Iar el-desi cateodata glumeste zicand ca "sotul hotareste, sotia se supune"- ma consulta intotdeauna si apreciez foarte mult lucrul asta pentru ca amandoi mucim si tragem la aceeasi caruta si ar fi incorect sa ne ascundem unul de celalalt. Conteaza foarte mult firea fiecaruia si subscriu la ceea ce a zis si RaluD. Dar eu pot sa ma mandresc ca am un sot rational cu care-desi poate uneori mai am de furca cu el- de obicei o scot la capat.
Iepumic 
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/ankadam_2000/album?.dir=97ad
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.