ce scoala ati ales?

ce scoala ati ales? | Autor: wesel

Link direct la acest mesaj

Mamicilor,
va pun o intrebare destul de banala: voi ce scoala ati ales?
Cautand pe net, nu prea gasesti scoli particulare - asa de multe ca gradinitele. Voi ce alegere ati facut? Particulara ori de stat? Ma interesez de pe-acum pentru la anul, cand Matei al meu va avea 6 ani jumatate. Stiu ca sunt unele scoli la care trebuie o inscriere acum pentru a avea o sansa pentru toamna viitoare!
Va multumesc mult,
Mamica vesela si Matei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Scoala de stat. Financiar, nu-mi permit sa-l dau pe copil la o scoala particulara.
Pentru a prinde un loc la o scoala buna trebuie sa incepi tatonarile dein toamna aceasta. Eu l-am inscris in februarie si am fost pe ultima suta de metri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wesel spune:

Multumesc Otau pentru raspuns. Egreu de zis. Din punct de vedere financiar, as fi gata de mari sacrificii. Ma gandesc ca la cele particulare conditiile sunt automat mai bune, invatatoarele "triate", servicii mai multe...La stat poti da de o educatoare buna - si atunci stii cum e - ori scoala e departe, ori e mizerie, ori nu mai sunt locuri.
De curand am auzit de scoala europeana din Bucuresti. Pe afara e ok, nu au inca program de vizitare, dar nu au teren de sport decat o curte mica. Are cineva copilasul acolo?
Cu multe multumiri,
Mamica wesela si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiwwy spune:

incearca scolile step by step.Acolo este fiul meu si sunt foarte multumita.Se plateste o taxa exact ca si la gradinita(cantina).Precis sunt mai multe de genul acesta in bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

scoala de stat. Nici alea particulare nu sunt mai bune/mai rele, depinde totul de invatatoare!

Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta

Mergi la inceput