Bona la doi copii - cam ce salariu oferiti?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

Eu una sunt impotriva bonelor. asa sunt eu. pai la banii astia, si mult mai putin imi duc fata la gradi (are 1 an si 10 luni, la 1 an si 9 luni a mers prima oara la gradi) si stiu ca este bine ingrijita, am contract cu gradi, invata o limba straina si mai ales este in colectivitate ceea ce cred eu presupune o dezvoltare mai armonioasa. dar fiecare cu parerea lui. oricum mi se pare aberant 9.000.000 pentru a avea grija de 2 copii. plus ca mai trebuie sa si manance la tine ca doar nu vine cu mancarea in bocceluta si mai trebuie sa dai si copiilor de mancare...la gradi au mancare super.
mult succes la cautat si multa sanatate bebeilor

cristina si bebelina

bebe Maria

www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda25 spune:

fetelor, aveti perfecta dreptate: orice cucoana se crede "bona" si mai vine si iti cere si un salariu exagerat. Ceva gen stat doar langa copil, jucat, culcat, etc... restul il fac eu... m-ar costa undeva la 5 mil. pe luna. Voua vi se pare normal? In rest nu trebuie sa faca absolut nimic. Am incercat si 2-3 zile pe sapt. Asa as iesi si mai scump, pt ca spun ele ca daca vin toata luna fara week-end-uri e super oferta si iesi mai putin. Sa fim seriosi: au impresia ca daca vin si sta cu un copil, pleaca pt cateva ora de acasa , mancare asigurata, mai vor si transport si vor sa fie si platite mai mult de 2-3 ori de cat cei care se chinuie prin fabrici cu un salariu de mizerie si cu un program de nu isi vad nici copii prea mult in ziua respectiva. Eu zic pe undeva ca deja bonele au inceput sa sara calul. Eu m-am saturat de fite si de pretentii. Dar am zis totusi sa mai astept. Poate mai apare ceva... serios, totusi...

Mergi la inceput