Retete de post
Raspunsuri - Pagina 24
lbelciug spune:
Va rog, imi trimite si mie cineva carte cu retete la adresa: liviana_ro@yahoo.co.uk? Merci anticipat.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Motzul si Prima aniversare
andreutza23 spune:
Cred ca toata lumea te-a inebunit dar tare mi-ar placea si mie cartea lui Radu Anton Roman.
Daca ai timp si poate sa mi-o trimita cineva adresa mea este andreuta23@yahoo.com
Am si eu 3 carti de bucate in format electronic, pdf si word cu retete traditionale romanesti, retete internationale si retete exotice.Daca vreti vi le trimit si voua.
Multumesc.Pupici.
adda spune:
O reteta de post absolut delicioasa:
Orez cu legume
Incingeti o lingura-doua de ulei intr-o craticioara si aruncati un pumn de fidea. Amestecati repejor (sanu se arda) pana cand devine aurie. Adaugati orezul spalat, apa cat sa-l acopere cu doua degete si un pumn de legume congelate (ardei, morcovi, pastai, mazare, porumb). Tot acum puneti si sare dupa gust si lasati la fiert la foc mic.
Cand e aproape gata si apa s-a evaporat aproape de tot, dati cratita de pe foc si o acopertiti cu un capac.
Dupa 10 minute, savurati orezul! Va asigur ca nu mai e nevoie de nici un condiment.
De cand am descoperit reteta asta, numai asa fac orezul.
Pofta buna!
Bianca B spune:
Alayna te rog trimite-mi si mie cartea de bucate al lui Radu Anton, sper ca nu e prea tarziu. Multumesc si dulce
Bianca
Bianca B spune:
Alayna uitasem adresa la care sa trimiti cartea de bucate: bianca_gh2005@yahoo.com
Bianca
Carmen_Marieta spune:
uitati o reteta noua si absolut delicioasa.Am facut-o si este un vis...
Ceapa umpluta
4 cepe mari,150 grame masline fara samburi,100 grame nuci
200 grame ciuperci ,2 morcovi,1 telina ,6 linguri de ulei
2 linguri pasta tomate sare,
piper
Se scoate interiorul de la ceapa si se opareste 5 min. in apa clocotita. Legumele se taie julien, se inabuse in ulei si apa timp de 7-8 min. Se umple ceapa cu amestecul si se introduce la cuptor timp de 15 min. Se adauga pasta de tomate dizolvata si se mai lasa inca 10 min. la cuptor.
CataD spune:
Fetelor, multumesc mult de idei, ca nu mai stiam ce sa mai gatesc in post!
Am si eu o rugaminte la cele care au cartea lui Radu Antun, puteti sa mi-o trimiteti si mie la aida_Cata@hotmail.com ?
Merci mult!!
Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!
Bianca B spune:
Alayna saru'mana pentru carte, o sa pregatesc o masa de Paste de invidia
Catalina iti trimit eu cartea
Bianca
http://photos.yahoo.com/bianca_gh2005
Mihaela-Adina spune:
Alayana sau Bianca, va rog, daca aveti putin timp, nu e asa mare graba, sa-mi trimiteti si mie cartea lui Radu Anton Roman la adresa adina_agache@yahoo.com .Retetele lui au fost intotdeauna inedite si cred, dupa cum aratau la televizor, foarte gustoase si de aceea ma atrag.Va multumesc, Adina.