Lacrimi..de iubire

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

cat despre lacrimi de iubire, mi-au placut la nebunie replicile lui Cotimanis!

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Si mie mi-a placut primul episod din Lacrimi de Iubire.
Tot Cotimanis mi-a placut cel mai mult, si Dan Bordeianu, si chiar si Elvira Deatcu.
Nu sunt fan telenovele clasice, dar mi-au placut mult cele braziliene, "Clona", "Legaturi de Familie" si "Femei Indragostite", despre stilul lor de viata. Au peisaje, interioare si coloana sonora super.
Si inca ceva, le prefer pe cele nedublate, au un farmec aparte!!!

Catalina & Andrei(3ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofiabebe spune:

Recunosc, si mie imi plac cele braziliene, hai, nu toate, dar cele de epoca sunt frumoase, savuroase - si comice pe alocuri. M-am uitat la "CIocolata cu piper" pentru ca ma facea sa rad. Mi-au placut incepand cu... "Sclava Isaura", va mai amintiti?

bebe si puii:

Trageti cu ochiu'
Poze de la Ploiesti (august)
Acasa, inainte de mare
Ziua lu' Sofia
La mare la Neptun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Mi-a placut :"Ciocolta cu piper",iar acum urmaresc"Culoarea pacatului"care e pe terminate.
Am urmarit si eu primele 2 episoade din Lacrimide iubire...Cotimanis mi se pare ca joaca prea bine pt o telenovela (imi place mult),tipa care o interpreteaza pe Maya,nu stiu dupa ce criterii au ales-o dar joaca penibil de prost,nici cea care are rolul lui Nicol (fiica lui Varlam) nu prea imi place cum joaca,Viziru cred ca nu joaca destul de bine tocmai din cauza lui Maya...cared ca nu il insopira nici pe el,asa cum nu ma inspira nici pe mine si nu isi poate intra calumea in rol.Adela (Alexandra) mi se pare ca joaca putin cam fals,fata de cum a jucat in "Numai iubirea".Dan Bordeianu mi se pare ca joaca destul de binisor....dar oricum e prea devreme ca sa ne putem pronunta corect.In primele epsioade,este clar, emotia o sa isi spuna cuvantul.
Vizionare placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mie imi place melodia de la "Lacrimi de iubire". Mi-a placut si cea de la "Numai iubirea", cea cantata de VH2. Despre film in sine...nu stiu, nu ma pricep:)

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Am vazut primele 2 episoade.
Imi place tare mult melodia.
Ma bucur ca-l putem admira pe Florin Piersic.

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by Doris-Alina

Doris, ,m-a amuzat tare replica ta. daca facem exceptie vreo 10 minute din primul episod, il admiram in coma, pe un pat de spital sau-cand isi mai revine-ii admiram horcaiturile.
nu stiu de ce era nevoie de piersic pt. rolul asta, puteau sa puna pe oricine, lui puteau sa-i dea un rol mai consistent, mi-ar fi facut placere sa-l vad mai mult.
si m-a distrat ce-a mai spus o fata de replicile lui cotimanis- eu mi-am amintit in acel moment doar de "rahat cu ochi" si "kkciosule", faine replici, intr-adevar.
am avut bunavointa sa ma uit la acest serial, dar m-au pierdut de spectatoare dupa primele 2 episoade.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thalia spune:

quote:
Originally posted by Teodora D.

quote:
Originally posted by Doris-Alina

Doris, ,m-a amuzat tare replica ta. daca facem exceptie vreo 10 minute din primul episod, il admiram in coma, pe un pat de spital sau-cand isi mai revine-ii admiram horcaiturile.
nu stiu de ce era nevoie de piersic pt. rolul asta, puteau sa puna pe oricine, lui puteau sa-i dea un rol mai consistent, mi-ar fi facut placere sa-l vad mai mult.
si m-a distrat ce-a mai spus o fata de replicile lui cotimanis- eu mi-am amintit in acel moment doar de "rahat cu ochi" si "kkciosule", faine replici, intr-adevar.
am avut bunavointa sa ma uit la acest serial, dar m-au pierdut de spectatoare dupa primele 2 episoade.

Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

EZACT asta doream si eu sa spun!!!Mi-ai luat vorba din tastatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Eu inca nu am vazut primele episoade pentru ca pe ProTVInt. va incepe de-abia lunea viitoare.
Dar de-abia astept.Imi plac mult o parte dintre protagonisti:ADELA POPESCU,Dan Bordeianu,Florin Piersic,Nicoleta Luciu...

Bianca 23+
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Teodora, mi-ar fi facut placere sa-l vad mai mult, asa cum ai spus si tu.
Si chiar daca ti s-a parut amuzanta replica mea, crede-ma mi-a placut la nebunie cum si-a jucat acele 10 minute in care a horcait si a murit...
E o incantare sa-l pot vedea pe acest mare actor,piersic...pardon, Piersic chiar si intr-un rol atat de nesemnificativ pentru unii...

Thalia,

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput