Nunta in Iasi (7)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna Oana,
Sotul meu e bucurestean! Dar a invatat sa iubeasca Tulcea.
Eu de invatat ...am facut generala la 1 si liceul la Moisil. Am stat multi ani pe Isaccei, vis-a-vis de hotelul Delta (unde am facut si nunta). Acum ai mei si-au facut casa pe Mahmudiei.
Scuze fetele.....pt off topic.
Va pup miresici dragute

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryx_love/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

SunSmile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Darria,
Pana acum nu am dat-o niciodata nasol....s-a potrivit la toate ! Sunt prezicator under cover

Sarcina usoara si un copilash sanatos si deshtept !

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sunsmile,
tot off topic ; sper sa nu ma nimeni!
Eu am facut la Spiru liceul si stau cam la polul opus -C5, dar e bine ca ne-am intalnit pe DC !
cu iz te Tulcea pt tine!

Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Daca vreti sa participati la slujba de la Mitropolie(cand vor fi duse Moastele Sfantului Pavel): biserica se deschide la ora 4 dimineata(marti). Moastele Sfantului Pavel vor fi duse la Bucuresti in jurul orei 5,30 dimineata(aceeasi zi).

noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Am reusit sa intru si eu....in sfarsit.
Imi pare rau Ralnied ca nu te-ai distrat la nunta. Mai sunt si de astea. Apreciem mai bine petrecerile frumoase asa.
Darria, sa fiti sanatosi toti trei si sa ai o sarcina frumoasa si usoara iti urez!
Igireada, pt orice informatii imi poti lasa mesaj offline pe YM!

Oana

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Oana, merci mult, deja lasasem offline pe ym. Merci pt tot! Voi reveni cu noutati daca reusesc sa inchei ceva cu Astoria, deocamdata numai m-am informat.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna!

Sunt nasa acum duminica (pe 23) si cautam disperate un fotograf si cameraman. Daca recomandati pe cineva va rog sa-mi trimiteti si mie nr. lor de telefon pe PM.
Si stiti cumva care sunt obligatiile nasilor, ca eu sunt cam in pom

Multumesc mult!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare fetelor!stiu ca deja ma considerati neserioasa ca tot intru si promit poze si altele dar credeti-ma ca nu am timp deloc sa mai intru pe forum nici macar seara acasa ...abia saptamana asta parca sunt mai libera un pic si nu mai promit nimic dar poate reusesc pana maine sa pun niste pozici si sa va trimit videoclipul la cele care mi l-ati cerut
sunsmile vreu sa-ti zic ca ai fost o miresica superba pur si simplu ai radiat!!!felicitari si sa fiti fericiti!!! in platamonas a fost super frumos am prins vreme de plaja nikos si stelios au fost super de treaba s-au purtat cu noi impecabil ne-a tratat ca pe niste printiori ...am vizitat meteora si am ametit pe stancile alea pe acolo ca era prea inalt pentru mine si in rest mi-am luat multe chestii de pe acolo(a fost prima mea iesire din tara)si cam atat...
zi-mi de tine ...cum ti-a fost in luna de miere???la nunta cum te-ai distrat ???vreau sa vad ceva filmari de la nunta ta un videoclip sau macar ceva selectii...plsastept
si daca vii in iasi nu te iert daca nu ne vedem ai inteles??
pupici si mai vorbim

noi doi
nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fete frumoase,
Nushulica iubita ce bine ca ai mai intrat pe DC!!!
Ma bucur ca v-ati distrat bine in Platamonas. Despre Niko si Stelio si eu am numai cuvinte de lauda. Dar cel mai tare ma bucur ca ati avut vreme frumoasa! Bravo!
Cat despre mine??? Am fost si sunt cea mai fericita. Iar nunta a fost un succes total...cel putin pentru noi doi. Am fost super fericiti, nu ne-a deranjat nimic si ne-am distrat pe cinste.
In Tenerife a fost de vis....plaja, shopping (poate un pic prea mult),iubit, distrat....am vazut si fotografiat balene(ceea ce ne-a incantat profund)...ce mai, 16 zile de vis!
DVD-urile de la nunta le recuperam sambata cand mergem la Tl (ne scot si pe noi, in sfarsit, nasii la biserica). Asa ca de luni incolo imi fac timp si-ti trimit. DAR...sa-mi trimiti si tu...ca tare ati fost frumusei! Mailul il stii.
Te pupic si sper sa ne auzim in curand.
P.S. Si am o mare rugaminte..sunt mai batuta-n cap...invatati-ma si pe mine sa-mi scrie..Nunta noastra sau ceva de genul..ca sa nu mai apara doar link-ul.PLS! Va multumesc mult!
Fetelor, scuze de off topic-ul marlanesc!PLS!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/loryx_love/album?.dir=c737&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

SunSmile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

SunSmile, uite asa:
Nunta noastra

Ca sa vezi exact cum: reply + quote pe mesajul meu. Apoi "Nunta noastra" poti sa scrii cum vrei: culoare, subliniat, etc...

noi

Mergi la inceput