Ma ofer ca bona la domiciliul meu

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Si de ce ma rog nu aveti curajul sa va lasati copilul cu mine?De calomnie ati auzit?Asta faceti voi acum .Nu numai ca ma judecati fara sa ma cunoasteti cu adevarat dar ma si jigniti punandu-mi la indoiala calitatile de mama si de femeie .V-am spus ca daca mai aveti intrebari legate de mine personal si nu de anunt sa mi le adresati pe pm.De ce nu o faceti si totusi continuati sa va expuneti "parerile " aici ?Pentru ca aveti nevoie de o balta in care sa faceti valuri si ati gasit-o pe a mea?
Nu , aissa , de data asta nu-ti voi accepta scuzele si nici nu voi mai permite sa ma mai jigniti "fara intentie" chipurile .
A interesat pe careva dintre voi ca atunci cand tatal meu era in spital ,la un pas de moarte , eu imi dadeam examenul de treapta a2a si il luam cu 10?A interesat pe cineva ca am terminat liceul ca premianta si prima pe lista la bac?A interesat pe cineva ca am avut bursa la facultate desi aveam doua joburi?Si ghici ce joburi :ca baby-sitter si in weekend adunam taxele dintr-o parcare .A interesat pe cineva ca tatal Alexei , fetita mea naturala a murit cand eram insarcinata in 8 luni si ca totusi am nascut-o si am crescut-o desi toata lumea ma sfatuia sa o dau in adoptie ca "ce faci tu , ca studenta , cu copil mic?", ca am terminat facultatea printre primii , ca am avut bursa desi eram si mamica si lucram?A interesat pe cineva ca in pauzele de la facultate eu imi alaptam copilul pentru ca era cresha la doi pasi de facultate?
Dupa ce am terminat facultatea , am lucrat ca profesor de romana si engleza si am renuntat pentru un job mai banos dar firma a dat faliment si au fugit cu tot cu cartile noastre de munca ?A interesat pe cineva ca printr-o intamplare am gasit acel job pe care voi , puritanele , il considerati indecent ( si sunt sigura ca de fapt nici nu stiti despre ce e vorba) doar pentru a-i asigura copilului meu conditiile necesare asa cum le merita , copil pe care l-am crescut singura?Stiti ca ziua eram mama , imi pregateam copilul de gradinita , faceam cumparaturi , mancare , curat , calcam , lectii cu fata dupa ce o luam de la gradinita si singurele mele ore de somn erau 3 ore pe zi iar noaptea lucram cat puteam de mult pentru a obtine banii necesari?Si va permiteti sa ma judecati in urma unei poze care v-a dezvirginat privirea de sfinte desi nu eram nici macar dezbracata si nu se vedea absolut nimic din acea rochita , intr-adevar scurta si cu multe vederi.
Va permiteti sa ma judecati pentru ca , atunci cand intre mine si Cezar a intervenit o problema , eu am avut curajul sa caut ajutor oriunde si nu sa stau cu mainile in san.
Si totusi mi-am asumat si raspunderea de a mai creste un copil care nici macar nu era al meu , un copil care ar fi putut sa-mi fie indiferent si nu ca sa zica lumea "Vai , ce fapta buna ai facut !" ci pentru ca asha am simtit .Si Cezar a fost cel care m-a sustinut , cel care ii facea laptic Sandrei cand dormeam , care o schimba si se juca cu ea ( puteti vedea si in poze ) .Un copil pentru care avem o gramada de necazuri din cauza idiotului care ii e tata natural si al familiei sale .Si totusi noi vrem sa adoptam acest copil cu toate riscurile posibile si nu pentru ca eu nu mai pot avea copii.Pot si chiar acum doua zile am aflat ca sunt insarcinata .

Si cum va permiteti sa imi puneti la indoiala calitatile de mama cand fiica mea de 8 ani este exemplu de copil politicos , intelegator , nu vorbeste urat , nu jogneste pe nimeni , invata bine si a fost premianta desi anul trecut am operat-o si la ochi si la urechi si a lipsit 2 luni de la scoala dar a terminat cu premiul 1 .
Voi nu v-ati exprimat ingrijorarea ca mame asha cum vreti sa aratati .Voi doar vreti sa zica lumea"Vai ce corecte sunt ele !".Mai aveti pretentia de a va plange ca nu se schimba nimic in tara asta .Pai cu atfel de conceptii tot sa incercati .
Ah , si nu in ultimul timp , cum va permiteti voi sa ma judecati fara sa ma cunoasteti , voi care nu faceti altceva decat sa va ascundeti in urma unor nicknames?Cel putin al meu e alcatuit din numele mele reale .Daca aveam ceva de ascuns credeti ca mai imi expuneam numele?
Nu am facut-o ca sa ma laud si nici nu am avut pretentia de multumiri publice dar stiti ca prin mine , cea atat de indecenta pentru a avea grija de copiii vostri , a fost posibila expunerea cazurilor unor copii foarte bolnavi pe saitul Unesco ?Ca am impartit fluturashi pe strada despre Sabina , ca am trimis mii de emailuri , da mii , ca am ajutat din umbra cat am putut pentru copii de care am aflat in acest forum?Ati fi surprinse sa aflati cu ce ma ocup acum si ce relatie am cu Unesco .Si nu m-am laudat peste tot asa cum multe alte persoane o fac.De fapt asta e prima data cand vorbesc despre astea.
Asa ca nu , nu va mai accept nici scuzele si nici nu va mai permit "parerile binevoitoare " in topicul meu .Gasiti-va alt topic in care sa improscati cu noroi , alta balta in care sa faceti valuri .Si , apropo , cazierul meu e absolut curat si singura problema pe care am avut-o cu politia a fost cand mi s-au furat 20 de milioane de lei din casa .Nu am furat de la nimeni , nu m-am prostituat , nu am jignit pe nimeni ,nu am omorat pe nimeni .Nu am cerut de pomana , nu v-am cerut bani , ajutoare materiale sau mai stiu eu ce .Nu v-am cerut NIMIC .
Incepand de azi , din acest moment , ma voi retrage de pe acest forum , exceptand cazurile umanitare unde voi incerca sa ajut si de acum inainte pe cat imi va fi posibil .Si tot din umbra asa cum am facut-o si inainte de acest mesaj .

MODERATORII sau ADMINII, va rog foarte foarte mult sa inchideti acest topic , cat mai curand daca se poate pentru ca eu una m-am saturat .Daca vor barfe , sa-si deschida alte topicuri .Multumesc foarte frumos pentru orice ajutor !Multumesc celor care mi-au adresat o vorba buna , o incurajare .Au contat mult .
SI NU IN ULTIMUL RAND , ANUNTUL NU MAI E VALABIL .

Comorile mele:http://community.webshots.com/user/nickysweet4u
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Chiar daca subiectul va fi inchis sunt convinsa ca vei citi si postarea mea.

Cu riscul de a starni alte cuvinte grele trebuie sa iti spun ca mai mult tu ai facut din tantar armasar la acest topic.

1.Au fost cateva pareri (ca de aia e forum) si apoi cateva romane scrise de tine in care te victimizezi.
2.Cine te dorea bona te lua si cu si fara parerile de pe forum.
3.Sfat: incearca in viitor sa fii mai retinuta...si nu te mai victimiza, nu iti va folosi in viata. Asa cum tu ai avut greutati si probleme sa stii ca fiecare are si nu ne-am vaicarit pe forum ca tine. In plus poate mai sunt si altii destepti si cu studii si nu ne-am adus diplomele aici.

Atat am avut de spus.

Flory si Andrei

Mergi la inceput