Ma ofer ca bona la domiciliul meu
Raspunsuri - Pagina 3
rodicaosoian spune:
Dar chiar ca nu va mai inteleg,sant persoane aici pe forum care tot timpul au chef de scandal sau sa jigneasca.Ce legatura vedeti voi intre povestea ei cu sotul ei si a avea grija de copii.Acest lucru se poate intampla la orcine,nu?ati vazut undeva sa scrie despre ea ca este o mama rea?sau ca si-a inchis copii in casa?sau cai loveste........etc,atunci da,va cred ,o astfel de femeie nu este demna sa ingrijeasca copii.Si aici la noi se verifica fiecare bona dar nimeni nu ii are treaba daca este divortata sau daca are amant sau stiu eu cate ,atata timp cat ea nu are in trecut nimic rau sau violent,crime sau droguri
DE ex.bona baietelului meu este o americanca fara sot in varsta de 50 de ani,pot sa zic ca este o femeie minunata care iubeste copii.Si acum intre noi mamele,eu zic ca fiecare isi da seama de bona cum este de cum o vede prima data,nu mai ai nevoie sa cauti trecutul,prumul simnt de mama nu te insala,eu una asa sant,Robert a avut vreo 3 bone pana acum si pe fiecarae am simntit-o din prima clipa cum este,am vazuto cum se uita la copil cum il atinge sau cum se joaca cu el si de fiecrae data cand mi-a placut de bona la prima noastra intalnire instinctul de mama nu ma inselat.
Asa si voi aici pe forum,mergeti sa o vedeti impreuna cu puisorii vostri ,vedeti cum ii ingrijeste,cum se joaca cu ei,cum le gateste si in ce conditii si dupa aceea trageti concluzii.
LauraNicole spune:
quote:
Originally posted by mariana75
Buna,
eu nu barfesc pe nimeni, iar daca Laura nu are nimic de ascuns, nu vad de ce ar fi deranjata sa discute despre plecarea sotului ei...
Si oricum, am dreptul sa ma interesez despre potentiala "bona", ca sa stiu pe cine bag sau la cine ma duc in casa!
Sanatate si mult succes in decizia voastra mamicilor, dar aveti grija cu cine va lasati puii!
Pantru ca daca aveam ceva de explicat iti puteam explica pe pm si nu sa-mi spal rufele murdare in public .
De aici inainte voi adepta proverbul acela romanesc care spune ca daca ne punem cu ... suntem mai rau decat ... asa ca , daca cineva e interesat de anuntul meu , ma poate suna , poate veni la mine sa vada conditiile , poate vedea daca ii convin sau nu .Daca nu ii convin , asta e si gata , nu imi scot pistolul de la naftalina sa ma razbun .
Daca mai aveti intrebari legate de viata mea personala sunteti libere sa mi le adresati pe pm si tot pe pm va voi si raspunde .Voi face un folder special cu acele intrebari si raspunsuri ca sa nu mai fiu acuzata ca ascund .
In ceea ce priveste cum imi castig banii , ar trebui sa te pronunti la trecut , aissa , sa te mai interesezi pe la celelalte topicuri ce s-a mai intamplat pe parcurs si pe urma sa vorbesti .Daca cineva are nelamuriri in aceasta privinta , voi raspunde pe pm de asemenea .
Tare as vrea sa stiu cat de perfecte sunteti voi insa stiu deja ca voi fi tare dezamagita .De la mesajele primite la "Adoptii " , am vrut chiar sa renunt la a mai intra dar alte persoane m-au facut sa renunt ,nu doar persoanele care mi-au raspuns favorabil acolo ci si cele pe care le-am cunoscut la UMANITARE si nu numai .
De acum inainte nu voi mai scrie la acest topic decat strict legat de anuntul pe care l-am facut .Pentru celelalte subiecte putti face alte topicuri .
Multumesc celor care au vorbit frumos , si care ma respecta ca om in primul rand si apoi se intereseaza de cadavrul ascuns in sifonier .
Comorile mele:http://community.webshots.com/user/nickysweet4u
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
florypop spune:
Sunt de acord cu aissa. Probabil ca fetele care nu au citit tot de la Adoptii nu stiu despre ce e vorba. Instictul meu de mama ma face sa atrag atentia celor care ar dori o bona pentru copilul lor.
Bineneteles decizia o ia fiecare in functie de ceea ce crede si ceea ce vrea.
Laura, eu nu te cunosc personal dar, citind mesajele postate de tine si pe dc si pe softpedia, cu parere de rau iti spun nu te-as recomanda ca bona.Probabil ca vor fi fete care vor spune ca astfel de mesaje te discretiteaza si iti fac rau dar trebuie sa se stie tot in asemenea cazuri. Sunt mult prea delicate.....
Aissa, nu trebuie sa iti ceri scuze. Este un forum unde fiecare isi spune parerea si e liber sa scrie ce gandeste. Din punctul meu de vedere ai facut foarte bine ca ai atras atentia mamicilor care vor pentru puii lor o bona.
Flory si Andrei
pashosha spune:
Flrypop, ai foarte mare dreptate..sunt de acord cu tine..FIECARE ISI SPUNE PAREREA...DA FRATE...MAI RESPIRATI SI VOI...ATI SPUS ODATA...AJUNGE!!!!
V-ati facut publica opinia, fata a vrut sa ofere servicii de bona, ca are ca nu are un job sau o familie cu un trecut atat de linistit ca al altor familii, ati spus o deja...Acum mai permiteti si altor persoane sa se exprime sau nu...
Nu sunt partinitoare si cel putin nu ma implic in acest subiect DAR NU-I MAI DATI FEMEII ATATA IN CAP..Ii dai una si o lasi..nu ii dai pana o ingropi..
Imi cer scuze dar deja mi se pare degradanta aceasta atitudine a unora..sunt de acord cu voi sa va exprimati parerea...ce cred eu despre gestul care l-ati facut este IRELEVANT, dar...nu ii mai dati atat in cap. A aflat deja tot forumul...GATTTTAAAAAAA!!!!
http://bella.netfirms.com/ro.htm
pashosha mami lui Luca si Maia
where is a will, there is a way !!!
nefertari spune:
Cititnd toata aceasta dezbatere m-am gandit la un experiment, avandu-ma pe mine ca exemplu.Nu sunt o persoana celebra pe forum - am 2 copii sanatosi,frumosi,un sot model , o casa utilata , timp berechet , locuiesc in Dr. Taberei si imi ofer serviciile de bona la domiciliu.
Precizez e doar un experiment .
Cum m-ati cerceta sa vedeti daca sunt apta sa am grija de puii vostri ??
Laura a avut ghinionul de a fi prea "citita" . In cazul meu ce ati proceda ? ?
Poftiti doamnelor detective , poftiti de cercetati !
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
Freia spune:
va rog sa ramaneti ontopic. daca vreti sa dezbateti probleme colaterale subiectului deschideti un subiect separat.
multumesc pt intelegere,
Freia si Alexa
Daisy spune:
Mi se pare total deplasat sa faci searching pe net pentru a descoperi cava tendentios despre cineva. La fel de unfair mi se pare si sa expui in public cele descoperite mai ales ca poate nici nu aveai nevoie de serviciile acelei persoane. Si da, mi se pare o adevarata barbarie sa intri cu bocancii in viata intima a unui om.
Daca as cauta un babysitter pentru fetita mea in primul rand as dori sa vad personal acel om, nu sa ii descopar profilul de pe net.
Si nu cred ca m-ar interesa studiile, limbile vorbite sau diplomele respectivei persoane, ci sa fie curata, cu spirit matern, potrivita pentru activitatea de educare a unui copil si extrem de grijulie.
Cea care spera
LauraNicole spune:
Multumesc .Asa consider si eu si de aceea am afirmat ca voi raspunde numai mesajelor celor care sunt intr-adevar interesate/interesati de anuntul meu .
Si credeti-ma ca am avut propuneri chiar de pe acest forum .Din pacate 2 dintre mamici locuiau foarte departe de mine si oricat de buna as fi , nu se merita sa se care cu bbei tocmai de acolo , iar cea de a treia mamica dorea doar pentru o zi pe saptamana .
They need us :
mamamamarutei spune:
quote:
Initial creeata de LauraNicole
Imi ofer serviciile ca baby-sitter pentru un copil , indiferent de varsta ( chiar nou nascut ) si de timp dar la domiciliul meu .Am 31 de ani ,o fetita de 8 ani ( clasa a 3a )si atat ea cat si sotul meu iubesc copiii si nu sunt gelosi .Imi plac copiii si am rabdare cu ei , sunt fost cadru didactic si stiu o multime de cantecele si poezioare pentru copii .Pentru mai multe relatii imi puteti scrie la lorena_pnicole1974@yahoo.co.uk sau telefona la 0742868939 , oricand , chiar la ore tarzii .La mine in casa nu se injura , nu au loc scandaluri si nu se asculta muzica la maxim .Am patut , carucior si chiar premergator pentru bb .Pretul e in functie de timpul necesar , intre 100-150 Euro .
Dragelor,
Am citit tot ce ati scris si…nu ma pot abtine san nu comentez si eu (doar sunt femeie si, in plus si ce-i mai important – mama).
Ca Laura a avut probleme, din nefericire, este clar. Ca toate o compatimim si ne bucuram ca e bine acum, iarasi e un lucru cert. Ca nimeni nu-si doreste sa treaca prin asa ceva – foarte clar! Atunci care ar fi, totusi, problema?!
Pai, in umila mea opinie, treaba ar cam fi asta:
Sunt sigura ca cele care posteaza in acest forum isi iubesc foatre mult copiii si, deci, ar face orice pentru ei. Mi se pare foarte firesc sa despici firul – nu in patru, ci in mii de bucati – atunci cand se pune problema sa-ti dai puiul in grija altcuiva. Sa-ti pese, cand stii ceva, nu numai de faptul ca tu stii acel lucru, ci sa te gandesti sa-l si impartasesti celor carora le-ar fi tot atat de mult benefic. Sigur ca nu se arunca cu noroi. Sigur ca nu se arunca cu piatra – cine-i fara pata? – dar, in acelasi timp, nu poti face abstactie de lucruri importante – nu le mai enumar, caci deja s-au scris. Cred ca Laura a avut mult curaj ca a postat anuntul, stiind ca a avut probleme pe care EA le-a facut publice si stiind ca pot exista persoane care au aflat de ele. Nu pot sa o judec prea mult, decat dupa ce a povestit (oare tot ce a scris e “tot”?) si dupa pozele cu ea, pe care le-am vazut – postate tot de ea, despre care am oarece reserve…
Sigur, puteti spune orice, la fel si eu.
In concluzie, chiar daca eu nu as avea incredere in ea ca bona, nu dau nici un sfat si nu imi impun parerea – nici n-as avea cum!
Repet, nu am rezerve decat privind faptul ca ar fi bine sa fie bona.
Toate cele bune!
Ioana
They need us :
Porumbita spune:
uau, cata rautate la unele persoane!
laura cred ca ai avea mai multe sanse dc postezi pe alte siteuri, reclama, chico.com, anuntul.ro (si sa iti stergi nr de tel sau adresele de pe unde ai postat pana acum)