Probleme post operatorii
Vi s-a intimplat ca dupa pierderea sarcinii sa aveti dureri in zona uterului si sa varsati? Uneori ma inteapa de mi se taie picioarele -chestie de secunde- si in seara asta am vomat de mi-au iesit ochii. Am luat doua zile Vibramycin si de trei zile iau Doxi-Wolff (echivalentul doxicilinei). Singerari am dar usoare...mai mult scurgerii maronii si de azi mai roz-rosietice (dar putin,cam ca la sf ciclului). E normal????????????? Vi s-a intimplat? Precizez ca dupa pierderea sarcinii am fost chiuretata. Acu' abia am luat pastila si am varsat...ce sa fac sa iau alta????
Raspunsuri
Veve spune:
Papadiuta draga,stiu ca dupa chiuretaj e posibil sa apara dureri,dar stare de voma????Eu as pune-o pe seama pastilelor.Vibramicina e un antibiotic destul de puternic si poate stomacul tau n-o tolereaza.Tu papi bine cind o iei?
Iti doresc sa-ti revii repede din toate privintele!!!Btw:de ce n-apari deloc pe meseneu?Te pup!Ai grija de tine!
Irina & Veve cea cumintzica foc!
Daca n-am avea atitea defecte,nu ne-ar face atita placere sa le observam pe ale celorlalti (La Rochefoucauld)
papadie spune:
De 3 zile nu mai iau Vibramicina. Am luat imediat dupa chiuretaj si a doua zi. De 3 zile sunt pe Doxicilina. Da, maninc cind iau pastilele.
Zilele astea a trecut efectul antidepresivelor si presupun ca n-am fost "apta" de msn :) Pupici la veveritze***
Ortansa spune:
Draga Oana,
Imi pare rau sa aud ca te simti rau.Vreau sa-ti doresc doar insanatosire rapida,rapida si...sa-ti implinesti visul.Te pup!
Ortansa-deX mamica crede ca:
E ceva in neregula daca ai intotdeauna dreptate.(Murphy)
blue eyes spune:
Eu am avut probleme cu Doxicilina.Nu stiu daca ai si tu o intoleranta la ea,dar daca ai imediat dupa administrare, ar trebui sa iei alta tableta. Numai bine si sa-ti revii cat mai repede!
angiVa spune:
Eu pot sa-ti spun doar ca , cunosc un caz in care de fiecare data dupa ce lua antibioticul seara voma imediat(dimineata nu se intampla nimic deosebit). Treaba s-a finalizat dupa cateva zile cu o alergie foerte urata la antibiotic, a ajuns la spital plina de pete si umflata de la alergie.... deci e cazul sa contactezi medicul sa-ti schimbe antibioticul daca ai astfel de reactii (voma)
Durerile dupa chiuretaj pot apare, dar exista niste picaturi (nu mai retin denumirea lor) pe care eu le-am luta vreo 2 saptamani cred si care au facut ca uterul sa-si revina la dimensiunea normala fara dureri.
Cam atat stiu la acets capitol.
Multa sanatate, ai mare grija de tine!
pupici,
angiva
roxy spune:
buna Oana ,sa stii ca una din efectele negative ale doxiciclinei (deci poate si ale echivalentului)este starea de voma,care se manifesta sau nu in functie de rezistenta organismului.Eu nu am tolerat aceasta pastila si am schimbat-o .Deci este posibil ca organismul tau slabit sa nu o tolerze .Spune-i medicului si sigur iti va da alceva.Sanatate maxima si sa fii fericita
Roxy
huianur
papadie spune:
Mi-a dat doxicilina numai pt 5 zile. iri s-a intimplat pt prima data sa-mi fie rau...maine o termin oricum. ma ingrijoreaza in schimb "cutzitele" din uter. Dar cum spune angiva e f probabil sa-si revina la marimea initiala si sa dea aceste junghiuri.
Multzam fromos fete bune*****
Lia spune:
Acum am vazut subiectu',papa.Imi pare rau.Intr-adevar,doxiciclina tre sa fie vinovata de voma.Junghiurile ar putea fi contractii...daca vor continua,n-ar fi rau sa mergi la doctor sa vada despre ce e vorba.
Am intrat pe chat, ca vazusem ca esti acolo...Te pupicim.Ai grija de tine!
Lia&Andrew
Sfia Geta spune:
Doxicilina da greturi si voma (nu de la inceput) dupa cateva zile de tratament. Cred ca partea cu voma i se datoreaza pentru ca si eu am patit la fel (faceam un tratament pentru gat). Pentru celelalte simptome mai vorbeste cu medicul.
Numai bine,
lili spune:
Draga Papadie.. sunt sfasiata de durere.. si nu pot scrie nici un rand... Am pierdut sarcina la 23 saptamani.. m-am chinuit 5 ore... este a doua oara cand mi se intampla la fel.. tu stii... se fisureaza membranele si se declanseaza nasterea .. Tu ce-ai patit ?Stiam ca esti insarcinata .. Eu incerc sa gasesc un preot bun.. Este ceva paranormal.. cumnata mea apirdut copilu la 8 luni ( cu o saptamana inainteamea..nu mai stiu ce sa fac.. incerc doar sa nu-mi pierd speranta ca intr-o zi voi avea un copil....
Lili