Buna fetelor,
este cineva care a facut Lazarul promotia 1996.
Se cam fac 10 ani de la terminarea liceului. Nu ne intalnim si noi?
Nu sunt decat promotia 1995 dar vroiam sa va urez bafta la intalneala, noi am comis-o anul asta si a fost frumos.... Am vb mult timp pe net inainte pana am dat de toti colegii, dar merita!
Pupici si bafta!
PS: Ati facut cumva mate cu Vasilescu?
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
nu, am facut mate cu Carligeanu. Eu am fost la uman.
Eu chiar nu mai stiu mai nimic despre colegii de liceu si tare mult as vrea sa-i revad.
pupicei
Pai bafta la cautari!
La noi un tip a creat grup pe Yahoo, a cautat pe net numele colegilor, a dat relefoane, a cerut ajutorul dirigului dar totul a necesitat ceva timnp si asa ne-am gasit cu totii. Succes mult-mult! Ai incercat pe colegi.ro?
Pa-pa si va tin pumnii!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Bafta la cautat! Eu sunt promotia 1997... si chiar ma gandeam ca desi sunt in Bucuresti, unde locuiesc si fostii mei colegi de liceu, in afara de fostul meu coleg de banca n-am tinut legatura cu nimeni... Va doresc intalneala placuta
Deni mic