Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Am vazut si eu aseara pozele cu Stefan strengarul de 1 an si m-am distrat la comentariile puse de Ana. Ma uitam acum la poze si am inteles cum vine faza cu pusul tarcului pe o parte ca ma gandeam cum de nu va temeti ca vine pe ei. Dar acum am priceput, tarcurile voastre (am vazut si la Mina un model la fel)sunt mai mici decat al meu care e patrat cu latura de 1 m si mi-e ca mai mult ca sigur si-l darama in cap. Ca altfel sunt sigura ca i-ar place ideea ca asa cum se baga in cos s-ar baga si in ala. Cat despre manerele cosului, sa stii Ana ca eu ma gandeam chiar sa le tai ca mi-e teama ca isi baga si capul acolo asa cum zici ca a facut deja Stefan.
Fetelor, ce ne facem ca a venit asa brusc iarna parca. E frig rau, bate vantul si ploua ceea ce inseamna stat in casa, nervi si spume. Cel mai tare ma tem pentru vineri ca m-am uitat la prognoza si arata tot ploi. Si cum facem cu concursul? Ca e programat sa fie afara....

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Lilia, multa, multa putere si sanatate. Totul o sa fie bine. Suntem alaturi de voi . Multi de la noi micutei Amelia.

Vai ce nazdravani de copii. Ce m-am distrat citind despre Stefan mancand sapun iar Alexia mancand ruj. Offf ce nebunii le mai trec prin cap. Citind ce au inceput sa manance, mi-am dat seama ca am si eu de mutat punga cu Dero din baie ca prea este la indemana motatei. Sper sa nu-i treaca ceva prin cap pana apuc eu sa o mut.

Danyce, micutei Alma sa ii treaca buba.

Mai, bebelusii vostri tipa? Ca mie mi-a mutat urechile din loc bebelina. Tipa de se aude cum intri pe scara (stam la et. 2). Ne stie tot blocul la cat tipa. Nu stiu cum de nu raguseste sau nu incepe sa o doara capul de la atata tipat.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

LA MULTI ANI FRANCESCA-ELENA!
Mai nu pot sa cred ce urat e afara Nu vreqau sa vina toamna... macar daca nu ploua si nu batea vantuuuuul.... Ana, eu iar ti-am visat Stefanutul cum se plimba intr-o tricicleta pe-afara , cred ca m-au impresionat pozele. sau am eu ceva cu baiatul tau cel frumpos si mult-umblaret
Chiar ma gandeam la concursul acel de 4 labute.... cred ca daca ploua muta "pista" inauntru undeva, asa ca bebeii sigur nu vor fi privati de intrecere
Mai eu nu stiu ce sa fac cu plecatul la tara daca ploua in halul asta... plus frigul... ar insemna 8 ore cu trenul plus 2 cu autobuzul, iar maimutami-e usarnica rau (usarnic=vrea mereu afara in limbajul soacra-mii de la Moldova). Plus ca ce fac eu acolo pe vremea asta? Noroaie, frig, treaba... plus bebe. Dar socrella o sa creada ca nu vreau sa vin Ce fac? Nu stiu, dar cred ca-mi pun bebele e primul plan si stau sa vina vremea buna... Mii de scuze ca-mi "revars" asa gandurile aici, poate trebuia sa fac jurnal, nu sa va bat pe voi la cap
Uca mea doarme acum, ar fi trebuit sa fug in oras ca vroiam sa iau blugi... poate asa voi face, hai ca va pup mult de tot si bafta la tinut in casa bebeii

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

La Multi Ani! Alain JR si Francesca Elena. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Andora, pai eu una nu as pleca nicaieri pe vremea asta cu atat mai putin undeva la tara. Sper totusi sa fie mai bine spre sfarsitul saptamanii ca tre sa plecam si noi la Galati ca sa sarbatorim motata. Ar fi cam nasol sa chemam pe toata lumea aici, nu de altceva dar nu avem loc de cazare pentru toti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Ellen, asa e, sper sa se duca ploaia asta odata ca sa salvez si eu imaginea-mi de nora model . ma gandeam ca daca era de mers intr-un oras era altceva, insa pe "strada" soacra-mii nici macar pietris nu e pe drum. Tin pumnii sa puteti ajunge la Galati! Cat despre tipat cred ca au bebeii astia ceva sadism in sange, si Gogo are un tignal cand vrea.... si dupa ce tipa rade, nu stiu ce timpane are fatuca asta ca pe ale mele le-a "elasticizat" de tot. Plus ca sperie alti bebei....
Hai ca va pupic!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

Salutare fetelor ,
Lilia sa stii ca si noi ne gindim la Amelia,si-i uram sa scape mai repede de afurisitul de gips .Multa rabdare si voua.Nu te ingrijora de kg., bine ca e vorbareata si activa .

LA multi ani lui Alain Jr si Francesca ,sa fiti sanatosi, cuminti si norocosi.
pentru buba Almei .
Am vazut pozele voastre Ana .Ce gusturi rafinate are Stefan si Alexia sapun ,ruj
Felicitari Alexiei pentru cuvintele noi.
Si Deanna tipa de-ti sparge timpanele si s-a alintat de cind a implinit 1 an .De maine incep reeducare ca nu se mai poate ,o sa-mi faca parul alb .Si la noi a venit toamna cam devreme si e vind .Anul trecut pe timpul asta erau 40 de grade caldura .
va pupic si fug in pat ca pic de somn.

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Buna Dimineata!

La Multi Ani pentru Francesca Elena si Alain Jr!

Ma termina vremea asta, ne asteapta vremuri grele inchise in casa cu micii teroristi. I-am dat vizigotului sa pape la 10 si era bietu cupil nedumerit foc ca nu iesim afara. S-a pus in fund langa usa de la intrare si se uita la mine cu o privire sever-mirata: ce faci cucoana, te asezi mai bine in scaunu ala? pai plimbarea mea? Cu greu l-am adormit un pic sa strang prin casa.

Apropos de strans jucariile la varste incredibil de mici. Vad ca va macina indignarea si invidia... pai sa va esplic: zice lumea ca un cupil a invatat la 8 luni sa-si puna jucariile la loc? Pai mey, (si aici ajungem la teoria relativitatii) intrebarea e: unde consideram ca e locul jucariilor? Ai? Caci in cazul meu de ex daca, consideram ca locul jucariilor e in masina de spalat atunci si vizigotu se numara printre aia de-si pun jucariile la loc. Corect? Hai, repetati dupa mine.....

Lasand gluma la o parte, ma mir cum de alti copii fac de alea si de alelalte si al meu nu, da-mi trece repede mirarea. Lasa, ca are el timp. Oricum fiecare cupil este extraodinar in felul lui si nu pot fi toti la fel.

Lilia, suntem din tot sufletul alaturi de tine si cred cu tarie ca ziua in care ne vei anunta ca ati scapat de gips si de probleme nu e departe.

Andora, evident ca asta tre sa faci, sa pui bebu pe primul plan, iar daca soacra nu intelege asta e. Dar eu sper sa inteleaga, ca doar nu vrea sa-si vada nepoata chinuita pe drum pe o vreme ca asta. Mie mi-o placut tare mersu la bunica la tzara in timpul verii insa acuma nu ma prinzi.

Pufy, erau 2 torturi pentru ca vineri a fost petrecere de bebei iar sambata petrecere de rude. Si asta in conditiile in care inca nu am luat motzul copilului, abia urmeaza....parinti complicati.

Am mai vrut eu sa zic multe, insa cineva da semne ca se trezeste... ca muuuult a mai dormit. Va las si revin.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

La Multi Ani Francesca Elena! Sa cresti mare, sanatoasa si viata sa-ti fie plina de bucurii si impliniri!
Lilia multa sanatate si multi pupici Ameliei. Sa scapati cat mai repede si bine de gips. Despre kg zic sa nu-ti faci probleme atat timp cate vioaie.aveti voi timp sa recuperati...
ana, am vazut pozele cu strengarul de Stefanutz cu proba mersului singurel. O dulceatza de baietel. Ce marca de sapun zici ca a degustat? Arthur a incercat cu o bucata de sapun de casa..
Alexia se pare ca are gusturi ceva mai feminine. pentru ochisorii albastri si la cat mai multe cuvinte invatate.
andora, cum sa pleci cu copilul pe vremea asta la tara ??? Bineinteles ca bebe trebuie sa fie totdeauna pe primul plan. Mama model si apoi nora model.
anamari spor la impachetat si la mutat. Si multa grija pentru samburelu' mititelu'.
mina, super party, super tort, dar baietelul e cel mai tare...imi place la nebunie freaza lui.
Cat despre ordine...hai sa fim serioase...si sa nu mai credem povesti cu care nici macar piticii nostri nu pot fi adormiti.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

LA MULTI ANI!Alain Jr.,
LA MULTI ANI! Francesca Elena

Alex

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput