Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

Greu mai ajung si eu aici!

La multi ani!
Sorin Alexandru
Elisa Nicola
Iulia Maria

mada, Stefan se joaca cu ferma de animale de la fisher price, doar ca nu stie inca care animal unde mananca/bea apa/doarme...etc...dar el le tot invarte, le pune si le ia din casutza, apasa pe toate cele care canta...no..isi petrece cu jucaria asta cam 15 minute odata...eu zic ca destul de mult!
Multa sanatate pentru Ilinca si sa se faca bine repede!(asta daca nu e deja sanatoasa tun si eu vin cu mesajul intarziat)

La noi a stat ploaia, e tot frig dar macar nu ploua...oricum, la vreme calda nu prea ne mai gandim...si noi suntem cu hainele cam mici, noroc cu varu' Victor care ne-a mai dat cate o hainutza ramasa micaSi eu merg la cumparaturi saptamana viitoare, am gasit aici un magazin de solduri aduse din germania, hainitze noi, dar poate nu la moda pe acolo si mi-am retinut chiar un costum de fas cu pantalon salopeta, si gecutza, dar inca nu stiu daca ii este bun sau nu la Stefan, costa doar 30 de lei si era frumos, ramane sa mergem la proba

Stefan doarme de la ora 13, acum e deja 16.30 ar cam trebui sa se trezeasca....eu am profitat din plin de aceste ore si mi-am terminat unele treburi prin casa...plus DC-ul evident

Oh...si Stefan musca, si loveste!Si aseara ma lovea pe mine si se distra, tati la rugat sa nu mai dea, sa faca "titi-titi" si vreau sa va spun ca mi-a facut si titi-titi, adica ma atins usor, dupa care iara mi-a mai tras una deci stie jmecherul care e diferentza...si eu care ii tineam parte ca el vrea sa faca titi si din gresala "apasa" prea tare cu manutza

Noutati: ieri era nervos ca nu poate pune unul din cele 5 cercuri care formeaza piramida de la fisher price(cred ca stiti despre ce vorbesc); a reusit sa deschida 3 casute din cele 5 cu animalutze, are el un joc in care trebuie sa rasuceasca/apese/ impinge/etc...niste butoane si sar niste animalutze pana acum doar le inchidea, e prima data cand le si deschide. Si eu m-am facut ca dorm cu capul pe un iepuras de plus, si la ceva vreme dupa treaba asta, a venit cu iepurasul la mine sa fac nani cu el, scotzand vocalizele folosite de el pentru nani, nu pot sa le scriu cu cuvinte
Cam atat...destul de multe...toate in aceeasi zi!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Strengarul de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

LA MULTI ANI!

Sorin Alexandru

Elisa Nicola

Iulia Maria

..sa fiti sanatosi, fericiti si norocosi alaturi de parintii vostri dragi!

Alex

"Secretul fericirii este sa faci numai ceea ce te pasioneaza"Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Mina, netul asta e de vina pt absenta noastra. Cum ploua putin cum se duce tot netul meu.

In alta ordine de idei atat eu cat si mandra mea suntem racite. Alexia mai putin, ea are doar rosu in gat dar mie imi curge nasul si ma doare capul de nu se poate. Am inceput tratament ca nu se mai putea.
Astazi am fost si la doctor si i-a facut Alexiei vaccinul Trimovax in manuta. A plans putin pe moment dar i-a trecut imediat...acum sper sa nu faca nici o reactie nici acum si nici mai tarziu.
La doctor mai mergem acum la 1 an si 3 luni pt control si sper ca in rest sa nu avem nevoie.
Am intrebat de BCG-ul care nu i se vede deloc in manuta si a zis ca nu se mai repeta sub nici o forma.
Am intrebat s de Varilix si nu stia daca sa ma puna sa -l fac mandrei sau nu... Voi ce stiti de el? Oricum a zis ca pe la 2 ani daca e pot sa i-l fac.

In rest ce sa zic? Am o maraita si jumatate acasa care ne scoate peri albi...vrea sa stai toata ziua numai si numai de ea.
Maseluta avem si noi tot in partea dreapta jos si e mare....se vede foarte bine...dar e aparuta de ceva vreme.

Vine urlatoarea asa ca nu mai pot sta pe aici!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Lilia multam fain de raspuns

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Georgiana, parca tu intrebai ceva de linkul de la torturile alea minunate. Daca mai vrei adresa ti-o dau eu ca am salvat-o.

Am vazut si pozele cu copilasii nostri si tare mi-au placut!
Georgiana, arati fantastic iar rochia iti venea ca "turnata"!

Mai stie cineva ceva de Danina? Sper ca e bine, sanatoasa...

Am pus si eu cateva cu Alexia mea plimbareata aici

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani Ilinca Teodora!

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI ILINCA TEODORA!!!!! sa cresti mare si cuminte.

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

LA MULTI ANI!!!!!

Ilinca Teodora
Sa cresti mare, sanatoasa si cuminte!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La multi ani! Ilinca Teodora Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa.

Noi mai avem un dintisor. Ce ciudat au mai iesit dintisorii astia la noi. Incisivul central de sus din partea stanga nu a iesit (doar cel din dreapta a iesit) dar au iesit incisivii laterali de sus amandoi. Asa ca noi suntem stirbe de stirbe

Mai noi ne-am dat seama ca seara o chinuiam pe mititica de nu se poate. Acum de cand merge in picioare cand ii este somnic, ma ia de mana si ma duce in dormitor si uite asa adoarme mititica imediat, fara maraieli pe la 9.30 - 10.00. Noi pana acum pe la 10.00 abia ne apucam de baita, unde urla de ne termina pentru ca era prea obosita si apoi se chinuia sa adoarma si adormea abia pe la 11.00. Off ce o mai chinuiam crezand ca nu vrea sa doarma nici la ora aia, iar cand colo ea era prea obosita si nu putea sa adoarma

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

La multi ani Ilinca Teodora! Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si desteapta! Mada sa-ti traiesca fetita si sa va aduca numai bucurii!
ana_a sunt mare smecherasi mai...si stiu mult mai multe decat credem noi. Si lui Arthur i se mai pune pata cateodata si cand il tin in brate ma trezesc ca incepe sa-mi care la palme. Il opresc si ii spun "nu-i frumos, titica-mai-mai" si imediat incepe sa ma mangaie.
Ce nu inteleg e de unde stiu chestia asta cu bataia?
pentru Alexia cea plimbareata....am vazut pozele. roandre i-au facut vaccinul chiar daca avea rosu in gat?
Ne mai laudam si noi cu ceva poze in albumul 1an+.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput