Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (80)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

elyanne merci mult pentru raspuns.
Va rog, vrem si noi pe listutza cu iepurasi ...raportam 8 dinti si o maselutza. Primul dintisor e datat 12.02.2005.
sofiabebe poate fi si de la dinti. Dr. mi-a zis ca din cauza eruptiilor dentare se modifica ph-ul la saliva si pot fi mai multe scaune pe zi in care sa recunosti ceva alimente nedigerate.
mina la Ploiesti s-a oprit ploaia, dar bate un vant de te ia pe sus.
Noi am iesit o tura aseara cu el pe ploaie...ca nu mai suporta omu' in casa...am facut o plimbarica cu masina prin imprejurimi si s-a mai calmat.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

LA MULTI ANI FERICITI SARBATORITILOR DE ASTAZI!

PS: La Iasi e SOOOARE!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

quote:
Originally posted by herra

LA MULTI ANI FERICITI SARBATORITILOR DE ASTAZI!

PS: La Iasi e SOOOARE!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Ei na, acu nu ne mai oftica. La noi inca nu a iesit soarele, dar macar nu mai ploua....dar cine stie pana cand...

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by pufymic
tocmai mi-a dat cu un ciocanel peste picior....asta sa ma faca sa-l bag si pe el in seama!

si Vlad mi-a ars aseara cu o bila de plumb (preferata lui, jucariile n-au nici o sansa) peste rotula, de-am crezut ca mor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Herra ! Da' cu cine or semana asa razboinici?
Sa vezi cand nu-i fac pe plac cum se arunca pe mine sa ma muste!Fix ca un caine infuriat!

Pupici!

Ioana& Alesio, ingerasul nostru(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut!

Ufff, nu mi-a mers netul si dependenta isi spunea cuvantul....
In primul rand urez si eu pt SORIN ALEXANDRU, ELISA NICOLA, IULIA MARIA, sarbatoritii de astazi dar si celor de cand nu am mai intrat pe net : FRANCESCA ELENA si TEODOR MIHAI!
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi si norocosi!

Va pup!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

Ura Ura am iesit si noi un pic in plimbare. Cam bate vantul insa a fost tare placut. Acuma vizigotu a mancat si doarme rapus.

Ce ziceti de mushcat? Cunoastem... Mai nou a invatat sa bata obiectele care nu=i fac pe plac. Saracu patutz cate batai isi ia ca nu reuseste fi=miu sa deschida sertaru de jos si sa imprastie hainele peste tot.... In schimb a invatat al meu cupil cum se scoate scoch-ul (sau cum s-o scrie) si leucoplastul cu care blochez usile de la dulapuri. Frumos, nu? Ieri aveam toata bucataria plina de spaghete ca a deschis dulapul in care tin painea si proviziile gen spaghete, orez...bine ca nu a ajuns la pungile cu faina si malai.
Si mai are un ciocan de ala cu maneru rosu si burduf galben, de face piupiu cand dai cu el de pamant. Mama, cand iti arde una cu el in cap...ca nu intotdeauna nimereste cu burduful. Da aicea=i vina mea ca io l-am invatat....

Mihaela, chiar ma intrebam pe unde umblati voi fetelor?

Nexus, care maseluta i-a iesit? Io nu reusesc deloc sa ma uit in gura balaurului desi e clar ca iese ceva pe acolo.

Herra, nu ne mai face in ciuda cu soarele tau....

Pe noi ne-a prins frigu cam in kuru gol: toate fesurile ii sunt mici, ghete mai grosute nema...he he, la cumparaturi cu noi.

V=am pupat

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Sorin Alexandru, Elisa-Nicola, Iulia-Maria, La multi ani! si sa cresteti mari, sanatosi si voinici.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna gagici
La multi ani celor sarbatoriti azi si toate urarile de bine SORIN ALEXANDRU, ELISA NICOLA, IULIA MARIA

sa cresteti mari si sanatosi

noi facem maine un an, am mari emotii, calendaristic azi am nascut, miercuri adica, am fluturasi la stomac de az dimineata
nexus si sofia bravo pentru maselute
va pup tre sa-i dau papa

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Multumesc pentru promptitudinea cu care ati actualizat listuta cu dintzosi.
mina maseluta e jos in partea dreapta, langa locul in care trebuie sa iasa caninul. Stii cum il prind eu sa ma uit in gura lui..cand urlaaaaaa. Acum ne chinuie caninul de sus din dreapta. Zici ca are o bobita de orez sub gingivoaca.
Multumesc Mada. Iti inteleg perfect emotiile...de mamica.

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput