Joburi in Japonia?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Kawai chan,chiar ai fost kawaii cu raspunsul tau...I-auzi la ei,poate sint japoni care le plac si grasele,nuHEu sint in Japonia de sapte ani,de trei ani sint casatorita cu JiroIn timpul in care am fost dokshin am facut ceva scoala si binenteles arbaitoo.Am lucrat la un butic de imbracaminte si am lucrat si seara intr-un snack cu japoneze pt ca nu aveam bani.Cu salariul de la butic imi ramineau pe zi 50 de yeni de mincare,asa ca chiar daca nu am fost dansatoare am lucrat la fel.Cunosc multe fete care au vointa dar nu au curaj sa se duca sa caute de lucru.Daca Davy,pt ca este subiectul ei,este de acord poate discutam aici cum este un interviu,ce iti trebuie,unde sa cauti de lucru,ce pot face romancele in Japonia,genul asta de discutie.Cum au ajuns cum n-au ajuns sintem in Jasponia si gata,poate pe parcurs se va vb si despre asta.Devylla tu ce spui?Sau tot suparata?
Aaaa......eram sa uitLa butic lucram pt ca era al femeii unde statusem trei luni pina am gasit apartament,dar la snack am gasit singura,mergind din poarta in poarta.Ma invatase o chinezoaica de snack si la inceput am crezut ca-i vb de snack,acel restaurant rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

quote:
Kawai chan,chiar ai fost kawaii cu raspunsul tau...I-auzi la ei,poate sint japoni care le plac si grasele,nuH

Mai sa stii ca am 60 de kile la 1,60...nu-s chiar asa de speriat, is genul ``bine facut``

Revin cu topicul cu cautatul serviciu in Japonia , cred ca ar fi o discutie folositoare multora de aici asa ca daca nu deschide nimeni subiectul il deschid eu dar peste vreo cateva zile ca acuma is putin ocupata.
V-am pupat, o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

off-topic.
kawaichan, ma gindeam cam demult sa-ti spun ceva in legatura cu nick-ul tau, e foarte frumos, imi place, banuiesc ca asa te alinta sotul tau.
al meu ma alinta " akuma "- dracusor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Bine japoniclor,hai sa vb de joburi!Cred ca aveti mare dreptate si asta n-ar interesa pe mai multe dintre noi.Defapt nush ce-mi veni sa deschid un subiect ca asta cand in proportie de 90% stiam rasp,ei acum sa va spun de sormea ca eu inca nu muncesc.
Cand a venit aici si nici nu vb limba,a reusit sa se angajeye la KFS full time,da a avut noroc ca patronul vb engleya.Dupa care s-a gandit mai bine si a reusit sa faca ore particulare de engleza acasa la ea.Uite asa au aflat mamicilee si alte doritoare si acum are 52 de copii la engleza plus cativa adulti.Si are noroc incontinuare de tot ii mai vin copii si are si ore la o scoala(alea sunt in schim putine),dar a reusit sa faca asta,pt ca e o persoana foarte puternica,nu ca mine din pacate
Eu trebuie sa invat sa vb ceva mai bine caci vocabularul meu este slabut ca sa il pot ajuta pe sotul meu la munca,tipografie.Dar eu cred ca daca cauti gasesti de munca pe undeva.Chiar azi am vazut la JoyFool ca angajeaza personal.
Si off-topic,acum vreo 2 zile cand am citit numele tau Akuma mi-am amintit ce inseamna:Devil.... si apreciez foarte mult rasp tau,
Daca vreti sa schimb numele subiectului spuneti-mi :)

iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

devylla,
deci sora ta a ajuns in JAPONIA ca entertainer si dupa si-a gasit serici la KFC ! sau cum ? ( zau ca nu pricep )
Ai spus ca preda engleza ! si are si ore la scoala . Super.
Asa da fata descurcareata.
Ea nu este maritata cu japonez? sau ce fel de viza are ea!

Tu ai ajuns in japonia prin intermediul sorei tale , prin invitatie ?

Eu cand eram maritata in japonia(cu JAPONEZ) de aproape 2 ani nu am putut sa imi chem sora in vizita (asta acum 6 ani)ca era asa de complicat incat m-am lipsit de toate hartoagele ca sa ii fac invitatia.

Akuma , prea serioasa ai fost tu cu raspunsul tau de "fosta" prostituata cu pasaport diplomatic.
Eu una nu te cred.

kawaichan , zici ca familia ta nu stie cum ai ajuns in japonia , dar nu te-au intrebat mai ales cand au vazut ca te casatoresti cu japonez !(sunt si eu curioasa sa nu arunci cu rosi)cat despre tine ca predeai vioara in scoala particulara nu am pomenit nimik iubita , nici nu m-am uitat la tine la profil.

stiu ca majoritatea se feresc sa raspunda la acest subiect si bravo lor , doar ca ma gandeam asa ...cat de bine ma distram cu fetele (cele care le cunosc din baruri)si cat de apropiate eram , iar acum toate fac pe inocentele ...si ce mai conteaza ...fiecare cu viata ei , nu ! vreau sa va pup virtual pe toate si sa stiti ca imi este dor de japoniasi daca ar fi sa pot da timpul inapoi eu tot ce am facut as face

Da, devylla , eu zic ca ar fi mai bine sa schimbi titlu la subiect ca asa nu va intra nimeni sa posteze aici.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Elenalove27

devylla,
deci sora ta a ajuns in JAPONIA ca entertainer si dupa si-a gasit serici la KFC ! sau cum ? ( zau ca nu pricep )
Ai spus ca preda engleza ! si are si ore la scoala . Super.
Asa da fata descurcareata.
Ea nu este maritata cu japonez? sau ce fel de viza are ea!

Tu ai ajuns in japonia prin intermediul sorei tale , prin invitatie ?

Eu cand eram maritata in japonia(cu JAPONEZ) de aproape 2 ani nu am putut sa imi chem sora in vizita (asta acum 6 ani)ca era asa de complicat incat m-am lipsit de toate hartoagele ca sa ii fac invitatia.

Da, devylla , eu zic ca ar fi mai bine sa schimbi titlu la subiect ca asa nu va intra nimeni sa posteze aici.

A venit prima oara ca dansatoare,dupa care s-a maritat,si atunci a lucrat la KFS si saracurta de ea au pus-o aia sa invete pe de rost chestia aia cu 'Bine ati venit' si tot meniul.
Este maritata cu un japonez de vreo 7 ani,are viza permanenta(cred) si preda engleza acasa(are vreo 50 si ceva copii) toata saptamana plus ca merge la o scoala.O admir foarte mult pt puterea ei de a se acomoda si de a izbiti aici.Cred ca daca nu era ea aici cu mine,sa ma mai ajute,sa-mi mai dea un sfat,nu reuseam sa ma acomodez atat de repede!Si am ajuns in Japonia prin viza de turist(inviatatie) prin sora mea.
Poate in trecut o fi fost mai greu de chemat rude aici in Japonia,acum sa zicem ca sunt un pic mai maleabili in privinta acordarii vizei.Si ceva mai lejer!
Chiar daca vrei poze din Yamaguchi iti trimit cu mare drag!Eu stau in Tokuyama dar aproape la fiecare sf de saptamana mergem pe undeva si as putea sa fac poze sa iti trimit
Am schimbat si subiectul.Acum cred ca suna ceva mai atractiv.

iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RIARA spune:

Bravo,Devy,speram ca o sa intelegi ce vroiam sa spun si nu o sa te superi.Eu nu stau la oras ca sa va pot spune cum gasesti un part time.Eu stau pe catarata pe munte unde localnicii au afacerile,magazinele lor.Dar am o prietena care lucreaza la un magazin mare la informatii,Parco daca stiti,care mi-a spus ca iti poti gasi arbaitoo in buticurile din magazin uitindu-te la panourile de la B1 unde sint scrise informatiile.Acolo scrie si de buticurile care cauta angajati.Nu stiu daca peste tot o fi la fel,dar ea a spus ca se poate intreba la informatii daca sint locuri de arbaitoo in magazinul acela.Fetele care va gasiti de munca,sa ne scrieti si noua ,da?Eu deocamdata ma chinui sa o conving pe o prietena ca poate sa munceasca in Japonia daca vrea.Deocamdata.........va tin la curent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Vad ca s-a schimbat titlul subiectului

Mergi la inceput

Pentru cele interesate de un loc de munca stiu ca exista la toate magazinele mari:Mall,You Me Town,chiar si la cele mai micute de judet,o revista JOB GATES in care prezinta lunar(cred) toate locurile de munca disponibile.De la fast-food-uri la scoli.
Multa bafta!

iubirea mea
bubulinele
Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dan_jp spune:

quote:
Originally posted by Akuma

pentru fiecare pacat pe care l-am facut, am fost la biserica si m-am mantuit, o plecaciune per pacat.

...cool,cool ! si cam cat stai prin biserica ,dracusorule ?

--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.

Mergi la inceput