Recomandare Gradinita sector 1

Recomandare Gradinita sector 1 | Autor: Corinaa

Link direct la acest mesaj

Buna ziua.
Ma intereseaza si pe mine recomandari de gradinite in sectorul 1, preferabil cat mai aproape de Piata Victoriei. Ma intereseaza sa aiba si varianta program scurt si lung, sa primeasca copii de la 2 ani, sa faca limbi straine si sport (inot, tenis).
Va multumesc frumos.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Baietelul meu cel mare a fost la gradinata din incinta scolii 17 ..parca 172 e nr ...Este in spatele Pietei 1 Mai este gradinita de stat dar cu pretentii..Sebi a frecventat-o de la varsta de 2 ani si 8 luni , fac limbi straine ,dans modern ,computer ,karate ..ptr inot era un membru al personalului ( nu stiu pe ce pozitie era angajat ,dar dupa mine era omul bun la toate)care era instructor de inot si lua dupa program copii la bazin(am inteles ca la bazinul de la scoala de pe N.Titulescu) ....varianta de program e si scurta si lung ..Pot spune ca eu cunosc si dedesubturile acestei gardinite ( fosta mea soacra a fost acolo educatoare ) si iti garantez ca totul e mai mult decat bun ..gradinita e renovata in fiecare vara este curata iar mancarea este f buna copii sunt verificati in fiecare zi de asistenta ( nu intra in gradinita daca nu sunt controlati ).In plus de astea nu exista saptamana fara extra acvtivitati ..teatru in oras,teatru in gradinita ,circ , expozitii, muzee, concursuri,iar daca vremea e frumoasa in pana toamna tarziu si de primavara devreme la fiecare 2 saptamani fac excursii in impejurimile Buc si/sau la munte .Eu am fost f multumita .
Orarul e ceva de genul 6.30-9.00 primitul copiilor ,11.30-13.00 lautul copiilor ( cei care pleaca la pranz) si de la 16.00-18.00 plecarea copiilor care stau tot programul.
si inca ceva ..copii de la acesta gradinita au prioritate la inscriere la scoala 17 care e singura din zona cu semi internat ptr clasele 1-8.Daca vrei sa iti inscrii minunea ptr la anul cam acum ar trebui sa te duci sa vb de o rezervared de loc...pe directoare cred ca o gasesti dupa ora 9.30 ..o sa revin su adresa exacta si nr de tel ...ptr ca trebuie sa o rog pe mama sa mi-o trimita ca nu am gasit pe net ...

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)

http://community.webshots.com/user/alessia1055

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

Am gasit in pagini Albe

GRADINITA DE COPII NR. 117
Adresa: Petofi Sandor,poet, Nr. 16, Sc. , Etaj , Apart. , Sector 1, 1, 11406, Telefon: 021.2226675

Inca ceva ce am uita ...aveau si o grupa de predare numia in lb germana ...iar daca te duci la gradinita trebuie sa ai si buletinul cu tine ptr ca accesul in incinta scolii si a gradinitei se face pe baza de legitimatie sau buletin de intentitate pe care il lasi la poarta ( cel putin asa era acum 2 ani )

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corinaa spune:

Multumesc frumos.
Cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamby_2000 spune:

Buna ziua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamby_2000 spune:

O gradinita particulara care primeste copii de la varsta de 2 ani,stiu eu! O pot recomanda pentru ca am si eu copii acolo, gradinita Happy Face din Sos. Nordului 98 L2 http://gradinitahappyface.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Si ti-ai facut cont special ca sa ne promovezi aceasta gradinita care e oricum in alta parte decat a intrebat autoarea subiectului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alessia105

Baietelul meu cel mare a fost la gradinata din incinta scolii 17 ..parca 172 e nr ...Este in spatele Pietei 1 Mai este gradinita de stat dar cu pretentii..Sebi a frecventat-o de la varsta de 2 ani si 8 luni , fac limbi straine ,dans modern ,computer ,karate ..ptr inot era un membru al personalului ( nu stiu pe ce pozitie era angajat ,dar dupa mine era omul bun la toate)care era instructor de inot si lua dupa program copii la bazin(am inteles ca la bazinul de la scoala de pe N.Titulescu) ....varianta de program e si scurta si lung ..Pot spune ca eu cunosc si dedesubturile acestei gardinite ( fosta mea soacra a fost acolo educatoare ) si iti garantez ca totul e mai mult decat bun ..gradinita e renovata in fiecare vara este curata iar mancarea este f buna copii sunt verificati in fiecare zi de asistenta ( nu intra in gradinita daca nu sunt controlati ).In plus de astea nu exista saptamana fara extra acvtivitati ..teatru in oras,teatru in gradinita ,circ , expozitii, muzee, concursuri,iar daca vremea e frumoasa in pana toamna tarziu si de primavara devreme la fiecare 2 saptamani fac excursii in impejurimile Buc si/sau la munte .Eu am fost f multumita .
Orarul e ceva de genul 6.30-9.00 primitul copiilor ,11.30-13.00 lautul copiilor ( cei care pleaca la pranz) si de la 16.00-18.00 plecarea copiilor care stau tot programul.
si inca ceva ..copii de la acesta gradinita au prioritate la inscriere la scoala 17 care e singura din zona cu semi internat ptr clasele 1-8.Daca vrei sa iti inscrii minunea ptr la anul cam acum ar trebui sa te duci sa vb de o rezervared de loc...pe directoare cred ca o gasesti dupa ora 9.30 ..o sa revin su adresa exacta si nr de tel ...ptr ca trebuie sa o rog pe mama sa mi-o trimita ca nu am gasit pe net ...

am nimerit la fix ca si pe mine ma interesa gradinita cam tot prin zona asta. de acum trebuie sa mergem sa ne interesam? am gasit pe unde ca inscrierile se fac in iunie si reinscrierile in mai.

feciorul meu va face 3 ani pe 14 septembrie si de atunci va merge la gradinita.

ai idee care sunt criteriile de admitere in gradinita asta? (domiciliu, d-astea)

Mergi la inceput