Bebelusi de nov-dec 2004 (78)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Hellllllloooooooooo!..... Anybody there?????????????

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Hellllllloooooooooo!..... Anybody there?????????????

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

daaa!!!! doar eu si cu tine si aici si pe mess

Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Pai la ora aia mai Felis ????? noi ne-am trezit la 10.15, e adevarat ca a dormit cu mine de la 7 cand si-a luat micul dejun, ca daca era singur la el sigur se trezea la 8.sa ca oricat as vrea sa nu-l iau deloc la mine in pat,nici macar 10 minute, lenea si somnul inving.

Siminna sa-ti fie de bine, s-o stapanesti sanatoasa si sa o uzi cat mai repede !!!!.

Bya, Silviu bafta la concursul taras-grapis, incercam sa va facem atmosfera.In apropierea datei va rog sa ne mai amintiti o data, ca suntem batrane si uituce.

Stiu ca Adriana si gemeneii , Didutza si gemeneii si poate Cici daca o gasim vor primi multi pupici ca toate vreti sa-i salutati.O voi face.Intr-o ora plecam la ei...

8 luni jumatate

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Ralucutzo ne bucuram ca i-am fost de folos Mariucai, acum Alexander zice ca bersul de-a busilea e un mizilic din ce o poate invata...stai sa vezi alergatura prin patut cum o stie...daca mai aveti curaj..Michelino prieteneste , ce te gandeai ???

8 luni jumatate

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

miki drum bun si pupici live de la noi prin tine pt gemenusi si mamici

poze

Mergi la inceput

Drum bun MIKI si pupici Clujenilor de la noi!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ce bine e cu bebe dormind!!!!!!!!!! mi-e si mie somnic, dar ..n-am chef de nani!!!!! am iesit cu Paul afara o ora jumate de dimineata si era chiar frig..fetelor a venit toamnaaaaa!!!! URAAAAAAAAAAA!!!!!
MIKIMI, sa ai un drum bun si fara peripetii!!!! pupam si noi pe NORA, si pe gemenashii DIDUTZEI, si pe barbatelul TUDOREL!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

fetele am intrat sa va salut si sa va spun vestea cea mare:KENZO a facut astazi primii pasi singurel.s-a ridicat singur in picioare si a facut 2 pasi spre taica-su.era atat de fericit de realizare incat s-a dezechilibrat si a cazut in bratzele lui tati.spre seara mi-a demonstrat si mie ca nu mai e bebel si ca de acum am incurcat-o.

de saptamana viitoare vom sta in noua casutza.eu sunt super obosita dar sunt cu treaba pe terminate.

aimee multzumesc mult,astazi am vazut msj-ul

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits

fetele am intrat sa va salut si sa va spun vestea cea mare:KENZO a facut astazi primii pasi singurel.s-a ridicat singur in picioare si a facut 2 pasi spre taica-su.era atat de fericit de realizare incat s-a dezechilibrat si a cazut in bratzele lui tati.spre seara mi-a demonstrat si mie ca nu mai e bebel si ca de acum am incurcat-o.

Felicitari... Mai... ce baieti mari avem pe aici!... Sa va traiasca si sa fie sanatosi... Pai in ritmul asta , saptamana viitoare ne ducem la concurs de mers in picioare... de-a busilea, deja e depasit... daca si Silviu si Kenzo deja au facut pasi singurei...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bits
KENZO a facut astazi primii pasi singurel

de saptamana viitoare vom sta in noua casutza.eu sunt super obosita dar sunt cu treaba pe terminate.

octy,KEN(1nov 2004)

felicitari pentru primi pasi, la cat mai multi
deja avem baieti mari ,s-a terminat smecheria, maine poimaine alergam dupa ei prin parcuri

cred ca deabia astepti mutarea, sa fie intr-un ceas bun!

poze

Mergi la inceput