pulpe de pui cu sos de rosii

pulpe de pui cu sos de rosii | Autor: osna

Link direct la acest mesaj

inspirata de reteta ficateilor am facut pulpe de pui cu sos de rosii.sper sa le incercati ca sunt excelente.


pulpe de pui cu sos de rosii:
4pulpe pui
2cepe
1cutie rosii pasate,500g
2-3 catei usturoi
1ardei gras verde
sare,piper,verdeata dupa gust
Se prajesc cateva minute pe o parte apoi pe cealalta si se scot pe o farfurie.se toaca cepele,ardeiul se taie cubulete si usturoiul se trece prin presa.se pun la calit in uleiul ramas de la pulpe.dupa cateva minute,cand ceapa a devenit sticloasa se toarna sosul de rosii.
se fierbe 5 minute compozitia apoi se pun pulpele se acopera cu un capac si se lasa 1 h la foc mic pin ace sosul a scazut si carnea este frageda.se condimenteaza cu sare,piper,putin curry si se presara verdeata tocata.
Se servesc cu paste,sau orez.







http://community.webshots.com/user/svetlana_79