La noi la Galati sa veniti ! (9)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
LauraFlo spune:
Buna dimineata !
Am rezolvat problema termopanelor ( merci de intrebare Alina ) am comandat Salamander cu trei camere la Almaterm. Mai multe persoane din anturajul nostru au lucrat cu firma asta sia u fost multumiti asa ca ne-am luat si noi dupa ei .In minim 10 zile, maxim 14 va fi gata.
Oricum zugravii vor termina pana atunci la mine, deja au dat prima mana de glet in sufragerie. Au spus ca daca vor termina , se vor apuca de alta lucrare si vor veni pentru o zi cand va fi montat termopanul ca sa-l tencuiasca.
Dupa ce termina zugravii trebuie sa vina cei cu parchetul. Eu as vrea sa pun Kronotek ( sau Kronotex) voi ce stiti de el ?
Alina habar n-am ce sa spun de pata rosie , dar vorba Delphin-ei suna si intreaba. Eu am fost una dintr fericite, n-am simtit nici una dintre simptomele nasterii, nu tu pete, contractii sau altele de genul doara o tensiune mare mere 16.
Cookie iubito dar voi va plimbati nu gluma !
Delphin da-mi cateva date despre tine sa te trec pe listuta galatencelor !
Nasa mea iubita ne-a invitat la ea la Braila sambata, dar ne-am scuzat ca avem muncitorii la noi si atunci draguta a zis ca vine sa o ia pe Daria la ea. Ca macar pe ea s-o aiba in preajma !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Alina..du-te la medic daca cumva nu ai facut-o deja.Are cineva nr Alinei?POate deja e in spital!
Eu am nascut primul baiat la 2 saptamani dupa termen..asa ca nu e pb!
Insa sangele ala e clar ca se declanseaza nasterea.La mine asa a debutat.
Da cookie...regimul ala.Sa treaca nunta asta si ma tin strict de el.Parca tu erai profa de engleza saau gresesc?Ma gandeam ca poate ai vrea sa inveti si un prost incapatanat..poate ii ramane ceva in cap!
Laura..mai da cred ca ati investit ceva in curatenia asta!!!Sa va fie de bine!Si sa udam casa!
O zi buna in continuare!Si cine are nr Alinei sa o sune!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/almy/almy.jpg)
almy spune:
'Neata fetelor, multumim pt galerie!
La mine e "liniste", nici un simptom. Poate stie si ea ca trebuie sa asteptam pana ne internam. Doar ca am inceput sa-mi fie foame tot timpul, poate pe fond de stres, ca n-am avut probleme pana acum cu pofte sau mancat excesiv.
Alina, si eu am avut o scurgere colorata dupa controlul ginecologic, si mi-a zis sa nu ma sperii, ca e din cauza ca a umblat ea. Dar e bine s-o suni sa intrebi.
Va doresc o zi usoara, mai e putin si vine weekendul.
alinam spune:
mai stiti ceva? eu nu ma sperii asa usor , cred ca e dopul ... daca nu....asta e, orikum maine dimineata mergem la spital sa vedem .. sper numai sa nu ma interneze ca tare am oroare de asta, eu vreau sa ma duk sa nasc si gata ....
Cookielasa mai ca patutzul nu o sa-mi trebuiasca in we
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
Neata!!
Intru si eu sa va dau vestile "bune". Am facut conjunctivita ...eu...si mor de stres sa nu ia si Denisa.
Ca e o conjunctivita cu ochi umflati, rosii care lacrimeaza si simt tot timpul ca am ceva in ei. Stiti cumva ceva miraculos care sa vindece pe loc??
Asa ca stau sechestrata in apartament , ma duc doar sa-mi iau medicamente ca altfel sperii lumea pe strada cu ochii mei.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
alinam spune:
nu mai nu am plekat la spital, maine ma duk, ca nu am nici o durere si ala e dopul , am tot citit de dimineta.
Alma de la control nu e ca nu mi-a fakut marti control, doar eco, maine imi face control ...
voi ma trimiteti la medic si eu o trimit pe Ele ...hehehe , tot pe forum esti ele???? fugi mai la farmacie ca nu e de gluma cu conjunctivita, eu sunt gravida, imi trece sigur, da conjunctivita trebuie tratata .......
alina dpn 26 sept, amr 3zile
LauraFlo spune:
Imi place noua ta semnatura Alina !
Ele, si daria a avut conjuctivita in primavara, nu stiu ce i-am dat atunci dar i-a trecut imediat ! Du-te la farmacie si te lamuresc fetele !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ele/Ele.jpg)
Ele spune:
am fost la farmacie si am luat Ciplox (cica e cu antibiotic) si kanamicina. Sper sa-mi treaca repede si sa nu ia fata.
Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii
cookie spune:
Ele, iti urez sanatate si sa-ti treaca mai repede nesuferita de conjunctivita!Mai, da' de pe unde te-ai captusit cu ea? la Denisuca!
Alina, imi place de tine, esti o curajoasa, o sa treci usor peste toate...
Sa stii ca mi-am amintit ca am avut si eu o scurgere maronie(parca a fost acu' o suta de ani de nu mi-am amintit din prima!)cu cateva zile inainte de nastere, chiar mai mult de o saptamana, si l-am interpretat ca fiind dopul
Korinna...eu sunt in concediu si nu muncesc...
Serios vorbind, daca vrei, pot vorbi cu vreo colega...banuiesc ca este vorba despre Mihai, nu?
Mai, da' pe unde mai sunt celelalte fete?
KUKI, lauraspeedy?!?
Si am mai vazut pe la celealte subiecte niste galatence, oare de ce nu vin si ele pe la noi?
sau ne citesc din umbra?
vladhana spune:
Alinuta,te sperie fetele degeaba.E primul semn,dar nu e dopul,acela e destul de mare(ca degetul gros) si e geletinos.Si la mine a fost la fel,cam cu cateva zile inainte de nastere.Si nu te grabi la spital decat daca ti se rupe apa.Nu de alta dar nu e asa de frumos acolo si ei abia asteapta sa-ti provoace nasterea.