La noi la Galati sa veniti ! (9)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
alinam spune:
neata!
nu ma dati disparuta, bebe nu vrea sa vina si pace, nici nu s-a angajat, parca vad ca prind intalnirea din octombrie cu burta hehehe
a zis dr ca il lasam la copt cat vrea el .... a zis ca macar pana pe 1 oct nu vorbim de declansare, mie mi se pare cam tarziu .... orikum a zis ca nu e mare, de parca stie ea.....
o sa fak plimbari lungi in we poate ma internez luni odata cu alma
ieri ma apucase o stare de panica si frica si de toate , daca m-ar fi vazut Vilma n-ar fi mai zis ca stau bine cu psihicul
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
LauraFlo spune:
Eu sunt, dar n=am avut timp sa va salut ca dau relatii despre credite ( ca la cate avem ma pricep cel mai bine )
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/korinna/korinna.jpg)
korinna spune:
Buna dimi la toata lumea!!!
Mai fetelor....nu va mai faceti o mie de griji cu bebeii ce stau sa vina..ca de venit oricum vin....asa ca mai bine dormiti..odihniti-va ca o sa regretati vremurile astea...Uite asta va pot spune si eu..si Vilma..ca noi posedam cate 2 bucati!!!Bine..suntem si deoseama!!
Laura..cred ca intr-o dimi am vazut-o pe bebelina ta cu o tanti o plimba cu carutul!
Anunt..de azi intru intr-o perioada de regim!!Desi..sambata mai am o nunta..fir-ar ele de nunti!!!Oricum o sa mananca acolo dar fara paine evident...
Acu va pup si va urez o zi placuta!
alinam spune:
Corina parca nu stii cum e cu bebeii care stau sa vina ... eu sunt ingrijorata ca nu vrea sa vina la termen .. vrea dupa ....
Laurica cum mai stai cu zugravitul?
LauraFlo spune:
Alina eu zic ca bine ! Au inceput miercurea trecuta ( parca ) si au terminat de ras sufrageria, au terminat zidaria si izolatia la balcon ( azi ma duc dupa termopane ), au pus profilele pentru colturi ( si am o groaza de grinzi ). Azi asteptam un electrician sa ne traga lumina in balcon si sa mute o priza, vineri vine si instalatorul sa mute caloriferul si sa repare teava la baie.
Deci mai sunt de facut : gletuit si zugravit sufrageria, parchetul, termopanele ( cica dureaza cel putin doua saptamani , aveti voi referinte despre vreo firma anume ? ca noi suntem in ceata ).
Am dat comanda si platit avansul la coltar, in weekend trebuie sa facem acelasi lucru pentru mobila.....
Sanatate , vreme buna si rabdare, atat ne mai trebuie !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
cookie spune:
Laura...pai voi aveti de treaba, nu gluma!
Eu stiu pe cineva care se ocupa si de termopane(mi le-a pus si mie), dar nu stiu cat de liber e in perioada asta.Merita o intrebare.
Corina, bafta cu regimul...e tot ala?
Vreau sa incep si eu odata, dar sa se lase copila de tzitzi...
Distractie placuta la nunta!
Alina, draguta, nu fi stresata!!!!!
Vrei un bebe nevricos?!?
O sa fie bine, o sa vezi, acolo nu ramane sigur!
Noi ne-am propus un drum la Bucuresti in weekend, o sa mergem la verisoara-mea si abia astept!
vilma spune:
quote:
Originally posted by cookie
Vilma, misto distractie!
Cred ca dupa aia te apuci de copt ardei si vinete pentru zacusca
Nu fac de-astea, ca nici nu mancam (decat prin vizite..
![](icon_smile_big.gif)
Tre' sa facem galerie la fete?
Hai A-li-na! Hai Al-my! Voi v-ati gandit vreodata daca are importanta ziua din saptamana in care s-au nascut copilasii?
Vilma, Anca (4 ani) si Tudor (1 an si ceva)
alinam spune:
neata fetili!!!!
Cookie incerc sa nu ma stresez, dupa ce ieri m-am plans ca nu da bebe nici un semn dimineata am gasit pe chilot o pata maronie, stiti voi ca sangele ala "vechi" ....asta ce o mai fi? acum ce fak? nu i-am zis nici lui ion sa nu il sperii .... la dr ma duk maine dimineata, voi ce ziceti? se apropie ???
Vilma nu m-am gandit ce semnificatie are ziua in care se naste bebe, de ce?? uite de ex maine se nasc copii norocosi, asa am auzit la o emisiune de astrologie ...
Laurica pvc sau aluminiu vrei geamurile?
cookie spune:
Alinuta...mai, bebe e pe-aproape...dar nu te-ngrijora!
Poti s-o suni pe dr. si sa-i spui exact, te linisteste ea mai bine.
Daca va intereseaza, uitati-va aici: http://www.astro.com/
Puteti sa obtineti astrogramele destul de detaliate, daca stiti si ora nasterii.
Apoi daca maine se nasc copii norocosi...n-ai vrea, Alina?
Ia da-mi un telefon, ca in we plec la Bucuresti!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Neata fetele!
Alinam, nu vreau sa te sperii, dar daca bb nu mai misca asa cum misca de obicei, suna doctora, te rog. Si spune si chestia cu pata maronie. Te rog suna si spune!
http://community.webshots.com/user/delphinoi