Inca de cand am inceput liceul am primit lunar o pensie de urmas (mama mea a murit in perioada in care dadeam admitere la liceu).
In facultate, primeam banii pana in luna august inclusiv. In septembrie nu ii primeam pt ca trebuia sa duc adeverinta de la facultate, cum ca sunt inca studenta. Eu o depuneam la inceputul lui octombrie si astfel in octombrie primeam pensia pe 2 luni.
In iunie anul asta am terminat facultatea. Am continuat sa primesc pensia in iulie si august. Azi insa surpriza! Am primit pensia de urmas aferenta lunii septembrie!
Daca stie cineva, poate imi explica si mie ce s`a intamplat, avand in vedere ca e prima data cand primesc pensia in septembrie fara sa duc acte doveditoare ca sunt inca in scoala. In plus eu sunt angajata de aprope o luna si normal in momentul in care se dovedea ca am alta sursa de venit, pensia se sista.
Eu ce fac acum? O sa trebuiasca sa dau banii inapoi? Unde, cine a gresit si ce se va intampla?
Multumesc pentru rabdarea cu care ati citit acest mesaj si pentru eventualele raspunsuri!
If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was
Categoric este o greseala din partea lor. da, tu va trebui sa anunti sistarea pensiei de urmas pentru motivul enuntat de tine, adica incheierea studiilor si angajarea. probabil ca va trebui sa prezinti si o adeverinta de la serviciu prin care se arata data incadrarii si binenteles ca ca ti se va cere restituirea sumelor necuvenite.