Viata in Japonia (30)
Raspunsuri - Pagina 6
Rosey spune:
fetele, ia cititi si cealalta varianta a povestii romantate a d-soarei Danutza. se pare ca ii place sa le spuna pe jumatate, ca sa fie suspansul mai mare
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50463&whichpage=3
Akuma spune:
danutza, nu sint eu mahaldes sa te judec si nici bebe seismologu ca sa fiu subtila si sfatuitoare, dar sa inteleg ca din prea mult prietenie si mila i te-ai daurit cu pasiune, a doua varianta ar mai fi si eliminarea hormonilor mai ales din partea ta pentru ca tu ai fost cea care l-a cautat tot timpul, si, rasfoieste putin filele trecutului ca sa vezi cine a gresit mai mult in acesta relatie, poate asta te va ajuta sa decizi ce este corect pentru tine si viitorul copilului tau.
devylla spune:
Akuma dar cine este Mahaldes ca pe cuvant daca am auzit vreodata de el sa inteleg si yo ce vrei sa zici zi si tu sa nu mor si yo proasta,lumineaza-ma ca sunt cam in bezna acum(sau or fi oprit astia curentu'?
Lory_k ce-ti mai face bb?
Cat despre Danutza nush ce sa zic,ca aici spune ceva pe celalalt subiect altceva.Ce este comun este bb care il poarta in pantece.Asadar eu nu pot sa dau sfaturi!
poze noi
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
bibos spune:
Buna!
EDDY agentii de voiaj ieftine..
http://www.airnetjapan.com/index2.htm pana la bucuresti cel mai ieftin 63.000yen fara taxe
http://www.hittravel.co.jp/air_city_prod.php?&lang=ENG&gy=2005&gm=10&gd=09&ga=&rr=EU&ra=&rn=&tt=R&sc=Y&cr= 67.800yen cel mai ieftin la agentia asta
http://www.no1-travel.com/
Eu personal am cumparat prin Hit travel..au fost seriosi ...deobicei la agentii plata se face prin banca dai tel si rezervi , iti trimite mail cu rezervarea...
AYUMI spune:
Eddy,eu mereu am cumparat de la firma GH3 Romania.Am luat bilete ieftine mereu.Iti las numarul de telefon: 03-3557-6524
Multa sanatate bunicii tale.
PS.Si sa stii ca noi,care suntem mai vechi pe forum,iti simtim lipsa.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
soma spune:
quote:
Originally posted by AYUMI
Eddy,eu mereu am cumparat de la firma GH3 Romania...
tot ce am gasit despre GH3 Romania ..este "Gerovital (GH3) arthritis.." or similar
danutza006 spune:
in primul rand daca n8ui cu suparare eu am cerut parerea mamicilor ce as putea sa fac in situatia de fata abvand copilul , partea cealalta e alta mancare de peste si se mananca cu muraturi .......... si nu are legatura mila cu copilul absolut si cu,m am mai spus daca e in burta nu conteaza cu cine lai proiectat caci poate sunmt si printre fete care au ramas inbsarcinate cu iubitii lor cu oameni care poate ca siar fi putut da viata dar au dat viata copilului facand avort ... nu asa fac unele femei oare ? si care e mai rea atunci cal proiectezi din dragoste (pe copil) si l arunci la gunoi? sau ca indiferent ca l urasti pe barbat sau il iubesti sau tie mila hotarasti sa faci copil;ul ? iar pe aceste site uri cred ca fiecare are dreptul sa dramatizeze cum vrea el si sa scrie ce vrea el nu ? oamenii care scriu aici nu cred ca au nevoie de judecata ci de ajutor ca judecata o face domnul sau judecatorul la divort ,si iarasi nu poti sa judeci un om pe care nul cunosti nu ? si in final sa vedem persoana care face comentarii riguroase sau poate trage concluzii care persoana a gresit si care nu ea insusi se poate cataloga drept sfanta ? care nu a gresit niciodata cu nimic ? cred ca nu ,cred ca fiecare in parte am gresit macar o data indiferent cum . cel mai important este sa nu ranesti pe cineva iar eu nu am ranit pe nimeni niciodata daca imi fac rau mie e problema mea dar sa nu fac rau altei persoane de aceea si pvb ce tie nuti place altuia nu i face ....
danutza006 spune:
si totusi d.ra care apomenit de problema cu mila cunoaste oare adev. sens al cuvantului ? si din dragoste ce inseamna ? sa te sarutti toata ziua sa faci sex de 15 ori pe zi si ce e maine mai conteaza ? ca doar dragoste tine de toate ....... da am avut mila plus si subliniez asta IUBIRE CU SUFLETUL NU CU TRUPUL ..... si cred ca asta inseamna iubire atunci daca te indragostesti de corpul lui si te topesti dupa sarutarile lui cand o avea 70 de ani ce mai iubesti la EL ? a ramane obisnuinta ...... dar dar de la iubire la obisnuinta e diferenta ca de la cer la pamant sau ma insel ?
sa ne gandim un pic pentru ce unele dintre noi se casatoresc : |pentru bani
: pentru ca are masina
\ : pentru ca are casa
: ea e de la tara si ca sai faca buletin de oras se marita cu el
: in strainate ca sa aiba viza
: ca sasi ia cetatenia respectiva
: ca sa fuga de mizeria din tara
: ca sa poata lucra
: etc sa fie ea o adevarata doamna tinuta ca in puf
si cate si mai cate motive
si cate femei oare se casatoresc pentru ca iubesc sufletul omului si ptr ca le e mila oricum sa l raneasca pe el ca trupul este muritor nu ?
nu vad nimic rau in asta dar cum e cand descoperi ca tia fost mila de dracul? cand vezi ca mutul ....... stiti voi treaba aceea rusinoasa cu mutul si pamantul ....... asta cum vai vine
si ce face o sotie iubitoare normala si una care iubeste cu sufletul
eu incadrandu ma la p2
eu in situatia de fata am sa scriu ce fac eu ptr sotul me
si apoi va rog sa mi spuneti voi ce mai lipseste din asta
si care e diferenta dintre n mine si sotia carwe se numeste normala chiar va rog frumos si urmeaza :
il spal
\il calc
nu stiu sa gatesc dar stau cu cartea in mana si gatesc
intotdeauna cand vine de la munca il primesc cum se cuvine
tot timpul incerc sa comunic cu el
daca are vreo probvlema incerc sa o solutionam impreuna
daca il doare ceva nu ma invart prin casa ca titirezul aoleu aoleu si nu fac nimic
ci de indata fac ceea ce pot ptr a remedia situatia
daca vine obosit de la munca ii fac masaj de otsukare
dac se intampla ceva se simte singur sau este trist il incurajez vb cu el si nu plec sde langa el pana nu vad ca este bine
daca suntem super certati eu merg in dormitor si de acolo ii trimit mesaj sa ma ierte
chiar daca este vina mea sau nu de cele mai multe ori eu sunt cea care isi cere scuze
si de fiecare data eu sunt cea care repara situatia
de cand am venit am gatit in fiecare zi alta mancare in concluzie pana acum poate peste o suta DE feluri nam repetat niciodata felul de mancare
chiar daca este curat sau mizerie in fiecare zi fac curat
dupa ce am terminat de gaTIT nu mananc pana vine el indiferent ca mie foame sau nu
iar in momentul cand el intra pe usa mancarea il asteapta pe masa calda (mancarea) doar sa se aseze sa manance
nu l pun sa fac niciodata nimc in casa totul fac eu singura
deci el nu face absolut nimic in casa
pana si cumparaturile le fac eu cu bicicleta
si atunci nu sunt femeie iubitoare ? iar partea cu sex bineanteles ca si acolo imi ideplinesc sarcina de sotie
si atunci e clar ca vrei si tu ceva mai mult de la omul respectiv
vati bucura daca sotii dvs ar vorbi macar putin de tot limba romana ? sau poate ca unii soti deja vb ei si eu mas bucura macar trei cuvinte daca as auzi din gura sotului meu in lb romana
daca var spune sotii ca nu vor sa mearga in tara voastra ca cica e tara saraca si la ce bun sa stie lb noastra daca noi o stim pea lor ca nui foloseste la absolut nimic var place sqa va spuna asa?
va place sa rada in fata voastra si sa va badjocoreasca tara si neamul; ? ca mie nu ...
dar daca descoperiti ca sotul dvs de fapt easte obsedat de dvs? ceea ce nu are nici o treaba cu iubirea cum ati reactiona ? si daca ar fii dependent de masturbare onanitie sau cum ii spune si dvs nu iati fi de folos cu absolut nimic si daca atunci o data la 2 luni sau cam asa ceva ?
cred ca aici se schimba treaba nu ? se spune ca unii se merita pe altii dar eu nu cred ca merit asa ceva ........
si cu asta am incheiat discutia si sper ca fetele mai dure sa se gandeasca de doua ori inainte de a mi da raspunsul celelalte cum doresc si punct cu tema asta
AYUMI spune:
Soma,aceasta firma nu cred ca are site.De ea se ocupa un domn,si se ocupa doar de bilete Romania-Japonia si retur.
Fiica lui stiu ca este in Romania si lucreaza in turism.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
nshiro spune:
Danutza, draga de tine , stai linistita, ca nu trebuie sa te justifici nimanui. Eu cel putin ti-am citit de la inceput ambele postari si am inteles ca una se completa pe cealalta. Nu te-ai contrazis nici o clipa, nu ai afirmat intr-un post ca l-ai iubi si in celalalt ca l-ai fi luat din mila... cine a inteles bine de bine cine nu... la fel foarte bine.... cel mai important e acum ca tu suferi, ca esti insarcinata si ca vrei acasa, nu? Zi ce face bebe!!!! Ai fost la doctor? Cum stai cu sangerarea?
Intra la viitoare mamici de mai-iunie, uite aici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58800
si poate vei gasi multe sfaturi folositoare
Numai bine si da-ne de veste ce face bebe!
rocsana si bebe chan