Viata in Japonia (30)
Raspunsuri - Pagina 4
nshiro spune:
In urma unei anchete care s-a facut cu privire la cea mai populara "bucatarie" de la Aichi Expo, Romania a iesit pe locul DOI . Pe locul unu e Tailanda cu niste curry noodles cica, da eu oricum tare mult ma multumesc si cu locul doi!!!!!!! Atat imi pare rau ca nu am apucat sa merg decat de trei ori (din cauza caldurilor si a primului trimestru de sarcina..)
rocsana si bebe chan
nshiro spune:
Devylla, trebuie sa cumperi pasta de miso (alba sau rosie de care stii ca ii place iubitului tau) si dashi (un fel de delikat japonez sa-i zicem). Se pune apa cu dashi la fiert apoi se adauga diferite ingrediente. Dupa ce fierb acestea dizolvi miso si gata e. Insa trebuie sa o intrebi pe socrela care sunt ingredientele lui preferate. De ex sotului meu ii place numai cu toufu (taiat cubulete mici si negi - ceapa verde, fara alte legume). Sau doar cu asari (scoici) si negi. Mie imi place si cu vinete, si cu daikon si cu aburaage... si cu ciuperci din alea albe, subtiri, lungi si multe adunate intr-un manunchi (imi scapa acum denumirea)
rocsana si bebe chan
Dan_jp spune:
quote:
Originally posted by RIARA
Fetelor,o romanca are nevoie de ajutor.O poate ajuta cineva?
Measj scris de arisa_alina:
Ma adresez tuturor celor care locuiesc in Japonia,mai exact Tokyo!In Maxim o luna trebuie sa plec in Japonia si nu am cazare si nici loc de munca:(.Daca stiti pe cineva care angajaza(in bar)sau pe cineva care are cazare,va rog contactati-ma!Plec "caine surd la vanatoare".
arisa_alina sakamoto
Plec "caine sur la vanatoare" din cauza ca cel care-mi face invitatia nu raspunde si unde voi sta.A spus ca trebuie sa ma descurc singura sa gasesc cazare si loc de munca.La el nu pot sta din anumite motive,este suficient ca imi face chemare si raspunde de mine in Narita.
Ilegalitati ....cu ce viza vine ? cat timp ea nu are drept de munca aici nu vad o cale legala pentru un job ....
--------------------------------------------------------------------------------------
Life moves pretty fast. If you don't stop and look around once in awhile, you could miss it.
Sorina-Alexa spune:
Salutare oameni buni!
Am si eu o rugaminte la voi,stiti cumva vreun site de unde pot descarca muzica japoneza?
Angi,am pierdut numarul tau de telefon,da-mi un pm cu nr de mobil,te rog.
Pupici la toata lumea si sa auzim numai de bine,
Sorina.
"The heart is the most essential human quality"
Pozici
Akuma spune:
buna, nu cred daca poti descarca muzica japoneza de pe net, stai sa vedem ce spun si celelalte japonici, poate stiu ele...
devylla spune:
quote:ROcsana am avut in casa si miso si dashi.Si am pus cum trebuie apa la fiert am adaugat diferite ingrendiente,am adaugat si misoul,numai ca la ingrendiente am cam incurcat-o,nu stiam ca aburaage se umfla si yo am pus cam un pumn.Si ce era in oala mea de misoshiru si tocmai atunci a intrat al meu pe usa!Dar asta e... a fost prima data cand am facut misoshiru,data aviatoare voi sti.
Originally posted by nshiro
Devylla, trebuie sa cumperi pasta de miso (alba sau rosie de care stii ca ii place iubitului tau) si dashi (un fel de delikat japonez sa-i zicem). Se pune apa cu dashi la fiert apoi se adauga diferite ingrediente. Dupa ce fierb acestea dizolvi miso si gata e. Insa trebuie sa o intrebi pe socrela care sunt ingredientele lui preferate. De ex sotului meu ii place numai cu toufu (taiat cubulete mici si negi - ceapa verde, fara alte legume). Sau doar cu asari (scoici) si negi. Mie imi place si cu vinete, si cu daikon si cu aburaage... si cu ciuperci din alea albe, subtiri, lungi si multe adunate intr-un manunchi (imi scapa acum denumirea)
rocsana si bebe chan
Ms mult de sfaturi,te pupic dulce
iubirea mea
bubulinele
'Populatia planetei creste continuu, in timp ce inteligenta ei ramine constanta.'
Sabina
ralucami spune:
quote:
Originally posted by Sorina-Alexa
Am si eu o rugaminte la voi,stiti cumva vreun site de unde pot descarca muzica japoneza?
Saluut! "Ca de cand nu ne-am vazut/ Multa vreme a trecut". Sorina am primit PM-ul tau si iti multumesc. O sa iti scriu si eu unul cu diferite link-uri , ca sa nu le pun pe forum caci nu sunt prea legale (cred) . Voiam sa te intreb daca nick-ul tau de pe YM mai este valabil, daca mai intri cu el . Pupici
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Danutza_suk spune:
Toti care ati postat aici sunteti in japonia??? Scz k intreb dar
eu sunt noua pe aici si am intrat cu un singur scop si acela
de a invata cateva cuv in japoneza k in asa fel sa pot vb
... Eu am 15 ani si mi-am dorit sa invat de la 13 japoneza
dar nu prea am avut posibilitati si nici de unde nu eram
destul de informata ... interesul pt. lb japoneza mi-a venit
dekand am vazut prima oara un anime in lb. Japoneza si
mi-a plakut enorm .... Rog si eu pe cineva de pe aici dak
poate sau dak vrea sa ma ajute si pe mine si sa-mi spuna
si mi-e un site de unde pot invata cateva cuv...dar sa fie
scrise sub forma aceasta
(Kita.......nord
minami.....sud
higashi......est
nishi....vest
hidari....stanga
massugu.......drept in fata ) Traducerea nu trebuie neaparat
sa fie in romana poate fi si in engleza sau franceza
Akuma spune:
mda, patetic, asa da-le de lucru moderatorilor pentru ca-i sambata si se plictisesc de moarte, daca nu te dor degetele tu scrie in continuare ca sa aiba ce sa stearga moderatorii.