Duphaston

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

Fetelor, pana acum am citit tot ce ati scris aici despre duphaston. Pareri pro si contra. Mentionez ca eu sunt 100% pt. tratamentele naturiste. Dupa multe luni de tratamente naturiste, medicul mi-a recomandat duphaston 2/zi din a 16 pana in a 25 zi si surpriza....e prima luna cand am ovulatie clara. Efecte secundare pana acum nu au aparut, perioada de administrare fiind scurta, sper sa nu apara in timp. Om vedea dupa 3 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Auricass, lamureste-ma si pe mine ca sunt in ceata, cum ai avut ovulatie, inainte de duphaston, sau dupa? Ca doctorii spun ca progesteronul se administreaza DUPA ovulatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emyloosh spune:

Sunt un utilizator nou. Mi-a fost prescris Duphaston, dar dupa ce am citit despre posibilele reactii adverse, si stiindu-ma si foarte sensibila, am decis sa iau Utrogeston. Asadar, am un Duphaston pe care l-am cumparat degeaba si vreau sa-l vand (la jumatate de pret). Daca este cineva interesat sa ma contactele pe emyloosh@yahoo.com
Sanatate la toate fetele si sa fiti iubite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Dragele mele, am vazut subiectul si m-am gandit sa "arunc" o intrebare si aici.

La www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63726&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex o mamica vinde Duphaston (293. O cutie si 1/2 Duphaston care se prescrie gravidelor pana in 20 de saptamani cu risc de avort(in farmacii sunt scumpe iar mie mi-au ramas, sunt valabile pana in 2009)(AdyB, e la roandre) - 10 RON) iar banii se vor duce la un baietel bolnav de diabet insulinodependent.

Daca intereseaza pe cineva, va rog sa scrieti la acel subiect si apoi vi-l trimit eu.

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cori2006 spune:

Imi explica cineva de ce se ia Duphastonul DUPA ovulatie?Medicul meu mi l-a dat pt.perioada ovulatorie(zilele 11-20),explicatia fiind ca in perioada respectiva corpul produce progesteron,dar nu suficient astfel incat sa se produca ovulatia,de aceea fiind necesar un aport suplimentar de progesteron dat de Duphaston.Asa recomanda si prospectul.Din ce-am citit pe forum,reiese altceva,dar eu nu inteleg la ce mai foloseste aportul de progesteron dupa ovulatie(mai ales ca la mine nici nu se produce!).As mai vrea sa stiu dupa cate luni de tratament ati ramas insarcinate.Referitor la efecte secundare,dupa doua luni de tratament nu simt nimic deosebit,poate 2-3 kg in plus,dar au fost Craciunul,Revelionul,asa ca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Hmm...din cate stiu eu Floricika si Chantal au ramas gravide luna aceasta. Asa ca...se pare ca le-a ajutat duphastonul, nu? Sper ca nu le-am confundat.

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Nu Kateryna, nu ne-ai confundat! Eu am ramas insarcinata dupa doua lunis si jumatate de tratament cu Duphaston luat in ziele 16-25 ale CM. E adevarat ca am si pus 2 kg in plus pe mine, dar ce nu fac eu pt copilul meu!Va doresc succes, asa cum am avut si eu!

Floricika 4+
Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Cori, incerc eu sa iti explic...se pare ca esti intr-o mica confuzie, nu stiu ce ti-a zis medicul tau, dar progesteronul (adica duphastonul) este important tocmai DUPA ovulatie, ca sa ajute la pregatirea endometrului pt. o eventuala implantare. Ceea ce ajuta ovulatia este aportul de ESTROGEN, nu de progesteron. Deci fetele l-au luat corect, dupa ovulatie, pt. ca inainte nu ar avea sens...

In speranta ca te-am lamurit...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Fetelor, doresc sa vin aici cu o explicatie :kateryna, eu am ramas insarcinata fara nici un fel de tratament. Poate nu am fost destul de clara in exprimare in mesajul despre Duphaston: mi-a fost prescris dar eu am oroare de hormonii de sinteza pentru ca, dupa cum am mai scris, in trecut mi-au facut foarte mult rau. Am scris, de altfel, ca voi incerca sa raman fara el. Cory, dupa cum bine zic floricika si Amely, daca chiar vrei sa il iei, trebuie sa il iei dupa ovulatie. Asta a fost un motiv in plus pentru mine sa nu il iau pentru ca eu am ovulatia mai tarzie, de obicei dupa ziua 16 a CM si daca l-as fi luat asa cum mi-a fost prescris, mi-ar fi inhibat ovulatia si nu eram eu insarcinata in momentul de fata. In plus, am vazut ca se prescrie Duphaston in caz de insuficienta de progesteron iar doctorita care mi l-a prescris nu mi-a cerut nici o analiza pentru progesteron sa vada daca e nevoie sau nu sa ma indoape cu hormoni, pur si simplu mi l-a dat sa-l iau, fapt care m-a pus pe ganduri. Asta e, sunt mai prapastioasa in privinta sanatatii mele pentru ca am avut mult de suferit din cauza unor medici slab pregatiti.

Chantal 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebb spune:

Si mie mi-a prescris doctorul Duphaston, dar dupa 5 zile in care am luat de 2 ori pe zi, am inceput sa sangerez........L-am sunat imediat si mi-a zis sa intrerup tratamentul si sa ne vedem cat mai repede. Luni ma duc la control si sunt tare curioasa. Eu am probleme cu LH-ul care mi-a iesit 10, adica e f mic (el tb sa fie cuprins intre 40 si 120 )

Mergi la inceput