Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 59

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

catty Tot raul spre bine. Poate cu colegul asta nou de birou nu vei mai munci asa mult si vei fi mai relaxata. Sper ca de asta l-au angajat, ca sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

In ceea ce priveste armonia intr-o casnicie, va vorbeste acum o doamna cu 11 ani vechime in domeniu.
Meseria de nevasta este una dintre cele mai delicate meserii din lume, caci nevasta inseamna un cumul de calitati: bucatareasa excelenta, amanta impecabila, sa avem rabdare dumnezeiasca, intelepciune materna, sa fim muza perfecta.....
Sotul iti este si copil si frate si amant si prieten, numai dusman nu, indiferent cat incearca ei sa intre si in unghiul asta.....
Sa nu credeti ca nu am fost in pragul divortului in 11 ani de casnicie (cam la 3 ani ma apuc sa-i redactez cererea de chemare in judecata, pe care tot eu o arunc la cos in maxim o luna, caci casnicia e ca un balon, care se umfla la maxim, apoi face POOOOOC, apoi iar incepe un ciclu nou si frumos...), dar datorita acelui cumul de calitati am reusit sa fac balonul sa se umfle la loc de fiecare data, adica sa intre intr-un ciclu nou........
Numai de noi depinde cum ne conducem casnicia..... caci ei au alte calitati si sunt puternici si vanjosi in alte privinte...
Deci Catty, rabdare, intelepciune, adio mofturi si impulsuri de moment si cat mai mult mister , adica sa descopere in fiecare zi alta latura pozitiva a personalitatii tale, adica tu sa-i oferi cam aceeasi mancare de fasole, dar mereu cu un condiment surpriza in ea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

BRAVOOOOO MEGBENG!!!! SA DEA DZEU SA FIE INTR-UN CEAS BUN, SA FITI SANATOSI, SA AI O SARCINA USOARA SI ... IA-NE SI PE NOOOOOI LA GRAVIII!

Catty, imi pare tare rau, incearca si tu sa prestezi astazi...lasa tot necazul deoparte, fa sex si o sa vezi ca o sa va impacati imediat ... forteaza-l, ca daca acum e momentul...trebuie sa treceti peste orice

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Megbeng, FELICITARIIIII!!!!, sunt tare bucuroasa pentru tine, sa ai grija de bebe, imi doresc ca in curand sa pot fi si eu asa bucuroasa ca tine..PUPICI

Albumul nostru
Mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratoiul spune:

Ma bag si eu ca musca in lapte .
In primul rand sa felicit si eu proaspatul greieras: FELICITARI!

Mai fetele, eu inteleg ca dorinta de a avea bb cat mai repede e imensa, dar... Of, daca mi s-ar fi spus mie ce i-a spus Catty sotului... Intr-o prima faza as fi ramas mut de uimire si apoi probabil ca m-as infuria in sinea mea. Si nu cred ca furia m-ar duce la ganduri prea bune. In fine, vroiam sa zic ca m-as fi simtit oribil si revoltat. Si chiar ca n-as mai fi "prestat" deloc. Numai asa de-al naibii.
Ei, acum sa nu ma credeti pe cuvant, ca nu stiu ce as fi facut. Dar zic si eu, ca noi barbatii, suntem uneori mai putin atenti la semnele astea. Sunt sigur, Catty, ca i-ai spus asa pt ca erai foarte nervoasa. Poate n-ar fi rau sa iti ceri iertare si sa il impaci cumva.

Acum, gata, ca m-am bagat unde nu trebuie si astept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Megbeng, fericita noastra graviduta, FELICITARI din suflet!! Sa te bucuri de o sarcina usoara si peste noua luni de minunea din viata voastra!!!

Fetele mele dragi, al meu sotior tocmai a plecat la aeroport, asa ca pana sambata sunt singurica sa ma perpelesc de pe o parte pe alta si sa zic: "O fi sau nu o fi, aceasta e intrebarea!" In alta ordine de idei, scurgerea s-a oprit, nu o mao gasesc nici la col. Aveti idee, sangerarile astea de implantarea cat dureaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Felicitari Megbeng!
Si eu ti-am urmarit evolutia cu sufletul la gura chiar daca nu am comentat, dar iti zic acum:

[size=5]FELICITARI[/size=5]!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

FELICITARI MEGBENG, sarcina usoara, nastere fara probleme si un copil sanatos si mancacios! Ne-ai tinut cu sufletul la gura pe toate!
Fetelor, io una nu mai stiu ce sa cred! Luna asta la mine se chinuia sa vina de pe data de 9 (care ar fi fost fix la 28 de zile, cum imi vine mie normal), dar a fost ceva putin si maroniu; si-a dat drumul normal doar de pe 11. Deci iau in considerare data de 11, nu? Asta e al doilea CM dupa fiv. Azi as fi in ziua a 10-a. De ieri de dimineata a aparut si mucusul caracteristic perioadei fertile. Azi am simtit o durere ascutita in dreptul ovarului stang (Doamne ajuta, ca acolo am si trompa) ca atunci cand ai anexita. A fost pret de cateva minute si a disparut. anexita nu am. Asa trebuie sa fie durerile de la ovulatie? Sau mai precis cum sunt durerile astea si cand apar? Cand se dezvolta foliculii sau chiar cand ovulezi? La mine mucusul tine cam din ziua 9 pana in ziua 15. Pe fertility mi-au dat data aprox. a ovulatiei pe 24, deci in a 14-a zi cum ar fi normal la un ciclu de 28 de zile. Testul de ovulatie de azi a iesit negativ. Cand se pozitiveaza? Cand mai e un pic si se rupe foliculul sau cand s-a produs deja ovulatia?
Hai ca scriu rar,...dar mult. V-am zapacit cu intrebarile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

te-ai bagat bine ratoiul...mai aflam si noi punctele voastre de vedere....
mai ales ca eu am aceeasi parere ca si tine...dar probabil are si catty motivele ei stranse de demult pentru care a reactionat asa....fiecare om are o limita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Mai ratoiule, ai si tu dreptate, dar pe de alta parte, cati barbati sufera cat sufera o femeie ca se chinuie atat sa aiba un ingerash? toti sunteti foarte sigur ca gigeiii va zboara, deci nu e nici o problema la voi...drept pt care, pana sa faceti o spermograma dureaza....si noi bagam medicamente in noi la greu!!! pai e frumos asa?
Povestea ta care este?

Ingeras

Mergi la inceput