Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 59
Raspunsuri - Pagina 16
Cristinna spune:
FELICITARI MEGBENG

Sa fie intr-un ceas bun!!! Ma bucur tare mult pt tine scumpa, sa fi fericita si sa ai grija de acum de tine inzecit fata de cum ai avut pana acum si sa ai o sarcina usoara

Cristinna
iepurila spune:
FELICITARI MEGBENG!!!!!!!!
Stiam noi toate ca asa va fi.
Sa ai sarcina usoara si multa multa sanatae.
Sa bem.....
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
diciu spune:

Megbeng....off ce ne-ai tinut in sah!!!!...
SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!...BRAVOOOOOO!!!!...FELICITARI!
ma bucur pentru tine...si cred ca esti foarte fericita...iti doresc o sarcina buna si usoara si sa te bucuri de bebeul tau!!!
sa ne tii la curent cu amanunte....
pupici dulci

si 
pentru bebeul tau de 1 luna!!!
danangie spune:
FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!INCA O GRAVIDUTZA PE LISTA!!!!!!!!!SA AI O SARCINA USOARA SI UN BB SANATOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SE VEDE CA E TOAMNA.
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
marrina spune:
FELICITARI megbeng!!!

S-a intamplat asa cum ti-ai dorit. Ti-a prins bine Coasta de Azur !
Sa fiti sanatosi si sa ai grija de tine si de samburel. De abia astept vesti. Ca ...ne-ai tinut cu sufletul la gura...
catty spune:
Buna dimineata fetelor,
Imi cer scuze, dar cum de ieri am un nou coleg de birou nu mai pot intra asa de des.
MEGBENG FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa ai o sarcina usoara si sa fiti sanatosi.
Cu sotul meu tot asa nasol este. Ieri mai mult ca sigur am ovulat. Aseara am facut tot posibilul sa ii tot dau semnale. Inclusiv ne-am uitat la un film pe HBO despre viata lui Larry Flinn, ala cu revista Hustler, si era destul de porcos. Nimic..............
Asa ca am plecat la culcare. Dimineata inainte de a pleca la munca l-am intrebat "ce am facut de ai ajuns sa iti fie scarba sa ma atingi?". A ramas socat. Macar acum o sa aiba timp sa mediteze. Oricum am presta numai sambata seara, ieri a fost ovulatia si daca diseara nu se intampla minic si luna asta este compromisa. Imi cer scuze ca nu am reusit sa citesc tot, dar e nasol cu altcioneva in birou.
Va pup si incerc sa intru mai tarziu, daca pot. Sa aveti grija de voi.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
M Oana spune:
Sa fie intr-un ceas bun! Doamne ajuta!
si
Multumim Doamne, caci rare si unice sunt aceste momente de fericire!
.....deci care a fost povestea de succes????
megbeng spune:
astept sa deschideti un capitol nou si am sa revin..incerc sa adaug la semnatura si
wow! parca nu-mi vine a crede ca despre mine e vorba!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdas82/album?.dir=/b414
diciu spune:
Catty...imi pare rau ca ai probleme...de fapt poate nici nu ai chiar asa mari probleme...eu cred ca sotul tau te iubeste si te doreste in continuare....dar asa e viata casnica...mai scade apetitul...dar asta nu inseamna ca ii e scarba de tine...nu stiu daca e bine ca i-ai zis asa....eu zic ca el trebuie sa stie exact cum iti doresti tu viata sexuala...sa te inteleaga...si ca daca va doriti copii...mai trebuie sa faceti dragoste si programat din pacate (nici mie nu-mi place asta)...dar asta se poate realiza numai prin comunicare...si fara reprosuri...si al meu sotz are mania calculatoarelor...dar asta nu ne impedica mereu sa punem si alte planuri in aplicare...ideea e ca perfect nu poate fi....
sfatul meu daca imi permiti.....nu creati din asta o problema mai mare decat e..in dorinta disperata de a avea copii...obtineti exact efectul contrar..
eu iti doresc succes cu ovulatia asta....si daca e sa nu se intample...vine luna urmatoare....
incearca armonia!...duce numai la lucruri bune...